Torsdag, 17. november 2022 - af Jan Bergman

Kongelig kalender 2023 med BILLED-BLADET

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Rigtig god fornøjelse med årskalenderen 2023. Den kan hænges op og tages i brug med det samme, for første måned er faktisk december 2022.
Annonce
Glæd jer til denne uges blad, hvor vores læsere får den kongelige årskalender med bladet.

Kære læsere. 2022 lakker så småt mod enden. Vi er mere end halvvejs i november, og snart er det sør’me, det’ sandt, december med alt hvad dertil hører af julehygge – og dét glæder jeg mig til, for hvis der er nogen, der er et julemenneske, så er det mig!

En fast årlig tradition på denne tid er også, at vi udgiver vores fine kongelige årskalender til det nye år, således også i år, hvor kalenderen følger med bladet i denne uge – og i år i øvrigt med et udstanset hul, så den er nem at hænge op på opslagstavlen eller væggen, hvilket er noget I er mange, der har efterspurgt. Hermed er jeres ønske opfyldt.

Vores årskalender indeholder som altid alle de kongeliges fødselsdage, og I kan jo tage et kig på månederne og se, hvem der har fødselsdag samme dag som jer eller tæt på, hvis I da ikke allerede ved det?

Rigtig god fornøjelse med årskalenderen 2023. Den kan hænges op og tages i brug med det samme, for første måned er faktisk december 2022.

Med kærlig hilsen
Annemette Krakau
Chefredaktør

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden