15. maj. 2019
Af Pia Meisner

MAGASINET ROYAL PÅ GADEN: Helt tæt på Mary og Marie

Kronprinsesse Mary og prinsesse Marie pryder forsiden af det nye nummer af magasinet ROYAL, der er på gaden den 25. april 2019.
Kronprinsesse Mary og prinsesse Marie pryder forsiden af det nye nummer af magasinet ROYAL, der er på gaden den 25. april 2019.
Foto: Hanne Juul og Martin Høien
I det nyeste nummer af magasinet ROYAL, stiller vi blandt andet skarpt på Danmarks to populære prinsesser, Mary og Marie.

Danmarks power-prinsesser!

Sådan betegner mange danskere kronprinsesse Mary og prinsesse Marie, der på hver deres måde har markeret sig stærkt, siden de blev en del af den danske kongefamilie.

I det nye nummer af magasinet ROYAL, der er på gaden fra torsdag den 25. april 2019, har vi kigget nærmere på de to karismatiske kvinders liv.

Har taget danskerne med storm

Både kronprinsesse Mary og prinsesse Marie er begge født uden for Danmarks grænser og er to smukke brunetter med en gennemført stil, engageret i vigtige mærkesager og gift med hver deres prins.

De har meget til fælles og har på charmerende vis taget ikke bare dronningen og hendes sønner, men også danskerne, med storm.

Omvæltningen fra en borgerlig tilværelse i anonyme rammer til et liv i offentlighedens søgelys har helt sikkert ikke altid været nem. Men med hjælp fra en indre styrke og hårdt arbejde har begge prinsesser i dag fundet deres roller som repræsentanter for det traditionsrige danske kongehus.

Læs hele historien om Danmarks power-prinsesser Mary og Marie i det nye nummer af ROYAL!

https://imgix.billedbladet.dk/royal012019.jpg

Læs mere om: