Mandag, 30. september 2013 — af Malan Joensen

Masser af penge blev samlet ind til kræftramte børn

Cirkus Arena
Kurt Hansen fra FMKB (Foreningen Med Kræftramte Børn), Hans-Henrik Ottosen fra Bygma, Jan Elving fra Øens Murerfirma, Anders Rom fra marketing på BILLED-BLADET (med søn Malte på 7 år) og Benny Berdino fra Cirkus Arena.
Foto: BILLED-BLADET
Cirkus Arena og BILLED-BLADET arrangerede cirkusforestilling til fordel for foreningen Familier med kræftramte børn

Selv om septembersolen kort blev afbrudt af en regnbyge, var der alligevel masser af godt humør og ægte cirkusstemning at spore blandt de mange gæster, der fandt vej til Cirkus Arena i Dragør.

Her kunne en lang række kendisser og deres familier nyde Cirkus Arenas Guldfest-forestilling, hvor hele overskuddet på 300.000 kroner gik til foreningen Familier med kræftramte børn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Foreningen kan i år fejre 30 års jubilæum og arbejder blandt andet med at rådgive og tilbyde sociale aktiviteter og arrangementer til familier med kræftramte børn, ligesom man også arbejder for at sikre midler til forskning i kræftsygdomme, der rammer børn og unge.

Sammen med BILLED-BLADET har Cirkus Arena i flere år støttet Familier med kræftramte børns arbejde, og til forestillingen i år mødte blandt andre filminstruktør Bille August, TV-vært Jens Blauenfeldt, Linie3-medlem Anders Bircow og Camilla Gohs Miehe-Renard op med deres familier for at støtte det gode formål.

BILLED-BLADET vil gerne takke alle samarbejdspartnere, Øens Murerfirma, Bygma, cirkusgæster og de dygtige artister fra Cirkus Arena for at hjælpe med at samle det flotte beløb ind til foreningen Familier med kræftramte børn.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden