28. nov. 2012
Af af Annemette Krakau

Nu er BILLED-BLADETs Guldnummer på gaden

Annemette Krakau og BILLED-BLADETs Guldnummer 2012
Annemette Krakau og BILLED-BLADETs Guldnummer 2012
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Der er mange gode grunde til at forkæle sig selv med årets tilbageblik på livet i kongehuset.

For otte år siden blev kronprins Frederik gift med Mary Donaldson, og 2004 vil gå over i historien som et af de allerstørste kongelige år i nyere tid.

Brylluppet var, som vi vist alle ved, en kæmpe begivenhed med masser af romantik, tårer og eventyr, og det havde hele verdens bevågenhed. Der blev selvfølgelig taget et hav af billeder, der dokumenterede den kongelige historie, og BILLED-BLADET besluttede dengang at udgive de allerbedste i et helt et nyt, flot magasin, BILLED-BLADETs Kongelige Guldnummer 2004, som blev et kæmpe hit i butikkerne.

Siden er der sket ikke så lidt i den danske kongefamilie (bl.a. er der kommet seks nye små prinser og prinsesser til), og vi er fortsat med at udgive årets guld i et flot magasin.

Nu er BILLED-BLADETs Kongelige Guldnummer 2012 i butikkerne, og jeg lover, at vi har stået på hovedet for at finde guldet frem fra dette års kongelige højdepunkter i både ind- og udland.
Dronningens 40-års regeringsjubilæum, dronning Elizabeths 60-års Diamond Jubilee, prinsesse Athenas fødsel og barnedåb, prinsesse Estelles fødsel og barnedåb, Isabella og Christian, Vincent og Josephine, lille Henrik, Felix, Nikolai, Mary, Frederik, Marie, Joachim … de er der alle sammen. I galla og privat. I Danmark og i udlandet.

Du finder vores guldnummer hos din bladforhandler, hvis du også har lyst til at få en ekstra, dejlig kongelig bid af 2012.

Læs mere om: