Nu kommer BILLED-BLADETs GULDNUMMER

ROYALT GULD-NUMMER: ÅRET DER GIK I KONGEHUSET 2014

ROYALT GULD-NUMMER: ÅRET DER GIK I KONGEHUSET 2014

Torsdag den 6. november, lander BILLED-BLADETs GULDNUMMER i butikkerne over hele landet som et sikkert tegn på, at julen nærmer sig, og året langsomt, men sikkert går på hæld.

Magasinet er nemlig blevet en dejlig, rar (og flot, synes vi selv) tradition, der binder sløjfe på det kongelige år, og jeg ved, at mange bruger vores GULDNUMMER som en sød adventsgave, værtindegave eller mandelgave i december måned, og det er da også en rigtig hyggelig og god idé!

Og hvad indeholder pakken så i år? Har det været et særligt år i kongehuset? Ja, det synes jeg. Der har været et hav af dejlige, kongelige begivenheder, skønne øjeblikke og rigtig gode BILLED-BLADET-interviews med de kongelige.

Det er svært at vælge ét yndlingsbillede eller én favoritbegivenhed, men jeg vover alligevel pelsen og nævner nogle stykker, som har gjort mig ekstra glad i år:
BILLED-BLADETs store interview på Amalienborg med kronprins Frederik og prins Joachim i anledning af deres fars 80-års fødselsdag, selve fejringen af prinsgemalen, kronprinsparrets 10-års bryllupsdag i maj (og de smukke, smukke billeder af hele familien, som Frederik og Mary selv gav os i den anledning), Grønlandsrejsen i august samt Anne-Marie og Konstantins guldbryllup, der var så livsbekræftende og fyldt med kærlighed. Og så er der alt det andet. De flotteste billeder, de små og store øjeblikke.

Vores kongelige GULDNUMMER er som nævnt i handlen fra torsdag den 6. november, og du finder det i butikkerne, dér hvor du normalt køber BILLED-BLADET. Jeg håber, du – eller måske en du kender – vil kunne lide det.

Før-julehilsner
Annemette Krakau, chefredaktør

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden