Fredag, 12. august 2016 — af Malan Joensen

NYT ROYAL: Dejligt sommermagasin på gaden

Dronning Margrethe, hertuginde Catherine, dronning Ingrid og små prinser og prinsessers glade sommerleg - det er noget af det, du kan glæde dig til i ROYAL Sommer-special.

Magasinet ROYAL Sommerspecial 2016 er på gaden nu, og det er et sandt overflødighedshorn af dejlige billeder og spændende artikler med sommeren som tema.

ROYAL Sommerspecial byder blandt andet på skønne billeder af dronning Margrethes farverige sommerstil, hertuginde Catherines smukke rejsegarderobe i Indien og Bhutan og en flot kronprins Frederik i kontreadmiraluniform.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lille Margrethes første sommer i Trend

Der er også tilbageblik på de mange dejlige sommerminder, kongefamilien har fra Marselisborg, Sorgenfri, Fredensborg og Gråsten – deriblandt billeder af den lille tronfølger, prinsesse Margrethes allerførste sommer i Trend i 1941.

Du kan også se, hvordan det så ud, da en lille, nysgerrig prins Christian var i Legoland for første gang i 2007.

Kongefamilien har igennem snart 50 år været faste gæster ved den jyske attraktion, og i ROYAL Sommerspecial 2016 kan du blandt andet se billeder af dronning Ingrid med børnebørnene i Legoland i 1970’erne og lille prins Nikolai på sin første officielle opgave i parken i 2001, da han var blot 20 måneder gammel.

Sommeren 2016 bød også på udlandsrejser for de kongelige, og i denne ROYAL Sommerspecial er der gensyn med dronning Margrethes sommertogt til Færøerne og kronprinsparrets tur til Royal Ascot-væddeløbet i England med den britiske kongefamilie.

Rigtig god fornøjelse med ROYAL Sommerspecial!

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden