21. dec. 2015
Af Dorte Quist

Peters Jul-adventskrans vandt BILLED-BLADETs konkurrence

Bjarne Als fra Bering House of Flowers kårede Susanne Dalsgaard Hansens flotte adventskrans til vinder.

Bjarnes Als fra Bering House of Flowers var begejstet for rigtig mange af de flotte adventskranse, som læserne har indsendt billeder af til den store adventskrans-konkurrence, som blev holdt i samarbejde med BILLED-BLADET. Der var masser af kranse og dekorationer med alskens pynt - nogle meget moderne i deres udtryk, de fleste traditionelle kranse til bordet eller ophæng.

Vinderen blev Susanne Dalsgaards krans, som Bjarne Als kaldte en "Peters Jul-adventskrans". Den vandt fordi den, med Bjarne Als' ord, fortæller 100 historier på en gang, og er danskheden i hele sit udtryk.

VIDEO: Bjarne Als: Sådan laver du en smuk juledekoration

Susanne Dalsgaard Hansen fortæller selv, at hun har brugt tre-fire timer på at skabe vinder-adventskransen, og hun har brugt nødder, kogler, enebær, trommer, fugle, hyben, flag i en blanding.

- I det hele taget en masse fra naturen. Det eneste jeg ikke har brugt er gran, fordi det bliver tørt, og kransen kommer hurtigt til at se kedelig ud, fortæller Susanne Dalsgaard, der også har skabt den imponerende juleudsmykning i den lokale Lading Kirke.

Se de mange indsendte forslag i det store billed-galleri herunder.

GALLERI: Alle bidragene til BILLED-BLADETs adventskonkurrence 2015

Læs mere om: