2. apr. 2014
Af Jan Bergman

ROYAL: Nyt magasin på gaden

ROYAL 1 - 2014
ROYAL 1 - 2014. Til salg i perioden 03.04 - 25.06.
Glæd dig selv med den nyeste udgave af vores magasin ROYAL, der er i butikkerne fra 3. april til 25. juni.

Vi tager hul på foråret i dette nummer med den smukkeste buket af stærke, kongelige kvinder tilsat funklende juveler, og jeg kan love jer, at der er masser af skønne billeder og gode historier at gå om bord i.

Du får blandt andet hele den fantastiske og spændende historie om dronning Margrethes smaragdsæt. Det hele begyndte med en pose løse smaragder, som kong Christian VI gav sin hustru i 1723, og i 1840 kom de sidste smaragder til. I dag sidder der 62 smukke, grønne ædelstene i det fantastiske smykkesæt, som dronning Margrethe kun bruger ved de allerstørste gallafester, senest ved nytårstaflet den 1. januar.

Vidste du i øvrigt, at det kostbare smaragdsæt og de øvrige kronjuveler kun må bruges af Danmarks dronning – og kun her i landet? Af den grund ser vi aldrig dronning Margrethe med det imponerende smykkesæt ved kongelige fester i udlandet.

Du får hele fortællingen om de smukke, grønne ædelstene i magasinet sammen med historien om alle Europas små prinsesser, naturligvis inklusive sidste skud på stammen, prinsesse Madeleines lille, dejlige Leonore – og meget, meget mere.

Rigtig god fornøjelse og god læselyst!

https://imgix.billedbladet.dk/royal-taktisk2.png

Læs mere om: