25. jun. 2015
Af Jan Bergman

ROYAL på gaden: Danmarks elskede kongepar, Frederik og Ingrid

ROYAL - Kongelig kærlighed. Til salg i butikker frem til 15. juli 2015
ROYAL - Kongelig kærlighed. Til salg i butikker frem til 15. juli 2015
Med ROYAL får du denne gang blandt andet den rørende historie om Danmarks elskede kongepar, Frederik og Ingrid.

”Hun er det fineste på Jorden i mine øjne. Hun er en fantastisk kvinde. Jeg er verdens lykkeligste”.

Sådan sagde svenske prins Carl Philip i et interview umiddelbart efter, at hans forlovelse med Sofia Hellqvist var blevet offentliggjort. Og hun kvitterede således: ”Carl Philip er nok den mest beskedne person, som jeg nogensinde har mødt. Det var en af de egenskaber, som jeg faldt for i begyndelsen. Og han har et af de smukkeste hjerter, jeg er stødt på. Han er en meget varm person”.

Den 13. juni 2015 fik prins Carl Philip og Sofia Hellqvist – endelig – hinanden. Det ér den helt store kærlighed, og brylluppet i Slottskyrkan i Stockholm blev noget af det mest rørende og fine.

80 år tidligere – få meter fra Slottskyrkan – udspandt der sig også en af de dejligste lovestories. Sveriges prinsesse Ingrid giftede sig med danske kronprins Frederik i Storkyrkan, og både Sverige og Danmark var på den anden ende af lykke på det stormende forelskede brudepars vegne. Det var så smukt og fint – og som bekendt så fortsatte Frederik og Ingrid med at være et usædvanlig stærkt og godt par livet igennem.

I denne udgave af ROYAL sætter vi spot på begge de to store kærlighedshistorier – Frederik og Ingrid samt Carl Philip og Sofia.

Og du får også en dejlig billedkavalkade fra dronning Margrethes 75-års fødselsdag – som minde om den historiske begivenhed.

https://imgix.billedbladet.dk/roya-paa-ipad.png

Køb ROYAL på iPad, iPhone eller Android. Søg efter ”Billed-Bladet” i App Store eller Google Play og find både den nyeste og ældre udgaver af ROYAL til 49 kr. pr. stk.

Køb abonnement på BILLED-BLADET

Sådan køber du abonnement på BILLED-BLADET. Køb abonnement i Danmark, udland eller som gavekort.

Vil du sikre dig selv, eller en du holder af, et abonnement på BILLED-BLADET, så klik herunder…

Abonnerer du på BILLED-BLADET, er iPad-versionen af BILLED-BLADET gratis for dig. Du skal blot bruge dit abonnementsnummer og indtaste det, når du ønsker at hente din iPad-version. Læs mere her!

BILLED-BLADET er Danmarks royale ugeblad
Vi er det medie i Danmark, der har det tætteste forhold til den danske kongelige familie, som vi følger i tykt og tyndt; på job, på rejser, til fester og på ferier.

Vi har et stort hold af meget erfarne journalister og fotografer, der er eksperter i det kongelige stofområde.

Eksklusive reportager og interviews
Der er gods og guld i BILLED-BLADET, som altid er fyldt med eksklusive reportager på slotte, hos adelen og alle dem, som vi kender fra TV.

Barnedåb, bryllup og fester
Vi har store interviews med de danske stjerner, og vi er med, når de kendte holder barnedåb, bryllup og fester.

Flotte billeder
BILLED-BLADET er også stærke på den røde løber, hvor fra vi hver uge viser alle de flotteste billeder og bringer de gode nyheder.

Eksperter i premierer, gallakjoler og de bedste detaljer
Vi har et hold af faste ”Fester og Gæster”-journalister, der er eksperter i premierer, gallakjoler, de bedste detaljer og de bedste historier. Og er du i tvivl om noget, står vi klar med både en kongelig brevkasse og en mode-brevkasse.

Danmarks største TV-blad
BILLED-BLADET har også Danmarks største og bedste TV-blad med en overskuelig guide til ugens film, TV-programmer og omhyggeligt udvalgte anbefalinger fra redaktionen til læserne.

Krydsord og quiz
Vi har også masser af kryds og quiz – blandt andet 100 udfordrende spørgsmål til hele familien – hver uge.

Læs mere om: