Onsdag, 31. maj 2017 - af Jan Bergman

ROYALT særnummer på gaden: Kongeligt guldbryllup

ROYAL kongeligt guldbryllup er et særnummer lavet af BILLED-BLADET i forbindelse med dronning Margrethe og prins Henriks 50-års bryllupsfejring. Magsainet er til salg i butikkerne fra 18. maj 2017.

ROYAL kongeligt guldbryllup er et særnummer lavet af BILLED-BLADET i forbindelse med dronning Margrethe og prins Henriks 50-års bryllupsfejring. Magsainet er til salg i butikkerne fra 18. maj 2017.

BILLED-BLADET fejrer dronning Margrethe og prins Henriks 50-års kærlighed med dette særnummer af magasinet ROYAL.

 Den 10. juni for 50 år siden ankom en lykkelig brud sammen med sin far til Holmens Kirke i København. Hun var klædt i en smuk, hvid brudekjole med langt slæb og bar sin mors marguerite-broche med diamanter og et romantisk slør af irske kniplinger. Hele Danmarks prinsesse Margrethe skulle giftes, og stoltheden lyste ud af hendes far, kong Frederik 9. Ved alteret ventede hendes hjertes prins ... i skikkelse af en flot franskmand, der efter vielsen forlod kirken som prins til Danmark.

 At denne unge mand var noget ganske særligt, var tydeligt for enhver. For hvem turde binde an med en pige, hvis livsbane for længst var bestemt af skæbnen? En pige, der en dag ville blive Danmarks dronning med et hav af forpligtelser og opgaver, som hun qua sin opdragelse aldrig ville vende ryggen til.

 Det gjorde grev Henri de Laborde de Monpezat. For ham vejede kærligheden til den danske pige, han tilfældigt havde mødt til en fest, tungere end noget andet. Det gør den stadig. Igennem 50 år har prins Henrik været dronningens store støtte – i medgang og modgang. Det har dronning Margrethe ofte sat ord på.

 Som i alle andre ægteskaber har Margrethe og Henrik oplevet både sorger og glæder, opture og nedture. Men de har holdt sammen og holdt fast i kærligheden.

I denne særudgave af ROYAL fejrer vi dronning Margrethe og prins Henriks store kærlighed gennem 50 år. Vi ser tilbage på nogle af de mest mindeværdige begivenheder i parrets liv – det første møde, forlovelsen, brylluppet og ikke mindst den storslåede sølvbryllupsfest i juni 1992, hvor det meste af Danmark festede med.

Her køber du magasinet ROYAL

Du finder magasinet i kiosker, på tankstationer og i supermarkeder, der i forvejen forhandler BILLED-BLADET.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden