Tirsdag, 1. januar 2013 — af af Annemette Krakau

Sådan bliver 2013 på BILLED-BLADET

Annemette Krakau
Annemette Krakau
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Chefredaktør Annemette Krakau fortæller om et nyt år med gaver og forkælelse til læserne.

2012 har været et af de rigtig gode år, når man er et kongeligt ugeblad som vores, for der har været gang i butikken, om jeg så må sige, hele året. Højdepunkter har der været mange af - med de to prinsessefødsler og efterfølgende barnedåb (Athena og Estelle) og to vildt imponerende regeringsjubilæer (Margrethe og Elizabeth) som de absolutte diamanter på toppen af kronen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og ved siden af vores kongelige indhold i bladet har vi også knoklet for hver uge at give jer det bedste om de kendte, store interviews og de flotteste billeder.

I 2012 forbedrede vi også BILLED-BLADETs TV-blad, som ubetinget bare skal være Danmarks bedste på markedet. Det skal give overblik, anbefale, informere og underholde hel ugen. Og i februar udkom vi med vores nye og stærkere udgave, hvor vi har givet jer permanent flere sider, vi har forbedret det eksisterende indhold og udviklet nye sider.

Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra jer undervejs, og det vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak for. Kvalitet og troværdighed er i højsædet her på bladet, og det betyder rigtig meget med både ros og ris i løbet af året, for jeres meninger er vigtige og med til at styrke bladet.

Nu står vi foran porten til 2013. Vi glæder os til at tage hul på et år, som vil gå over i BILLED-BLADETs historiebøger.

Den 5. april 2013 fylder vores dejlige blad nemlig 75 år, og jeg kan garantere, at vi fejrer jubilæet med manér - og at I alle skal forkæles godt og grundigt.

Vi er i fuld sving med forberedelserne og har planlagt en lang række aktiviteter og gaver, som jeg håber og tror, I bliver rigtig glade for.

I øjeblikket sidder vi blandt andet her på redaktionen og ser tilbage på de flotte 75 år og artiklerne siden 1938, og vi får kuldegysninger undervejs. For hold da op, vi er et stykke unikt danmarkshistorie.

Vi glæder os til at fejre fødselsdag med jer alle sammen.

Velkommen til 2013!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden