Sådan får du sund krop og glade fødder

Annonce
Det er simpelt og de virker med det samme! Med et håndlavet dynamisk fodindlæg fra klinikken i Kaiser Sport og Ortopædi får du en god træningsmakker med dig, hvor end du færdes.

Når først du har prøvet at få ondt i dine fødder, opdager du hvor vigtige de er for din tilværelse! Vi mennesker, når at tilbagelægge omkring 180.000 km på vores fødder gennem livet. Dagligt kan vores fødder nå at blive belastet med mere 100.000 kg. En væsentlig del af alle henvendelser til hospitaler, læger og behandlere omhandler gener i bentøjet. 

Derfor er det vigtigt, at hver eneste skridt du tager bliver af bedste kvalitet. Små vrid eller drejninger i benene kan resultere i alvorlige længerevarende belastningsskader, som kan forplante sig hele vejen op igennem din krop og kan tilmed blive svære at komme af med igen. Det kan have store konsekvenser for ens trivsel og livskvalitet.

I Kaiser Sport og Ortopædi har vi igennem 20 år produceret håndlavede fodindlæg på eget værksted. Vi hjælper over 4000 mennesker i alle aldre årligt, med at forblive aktive igennem deres liv uden at skader skal være en hindring. 

Indlægget vil hjælpe dig til det bedste bevægelsesmønster, således at du ikke udvikler eller vedligeholder belastningsskader i din krop, men derimod gør dig stærkere og mindre udsat for skader. Man kan godt sige at indlægget holder dig på rette kurs og sørger for at minde din krop om, hvilken bevægelse der er den sundeste og mest hensigtsmæssige vej for kroppen.

Da indlægget er unikt lavet til den enkelte person, kræver det også en meget grundig undersøgelse. På klinikken ser vi på hvordan du er bygget, hvordan du bevæger dig og hvad du bevæger dig i. Du og behandleren gennemgår en vigtig personlig samtale og med en god indsigt i dit aktive liv, opnås de rette forudsætninger for at du får den bedste hjælp til dine udfordringer og mål. På denne måde skabes det bedste resultat for netop dig, så du kan færdes gennem hele dit liv uden at dine fødder skal lide last.

"Vi gir' 20% rabat på din første konsultation til dynamiske fodindlæg, hvis du inden udgangen af 2017 henviser til dette skriv, når du kontakter os".

Book en tid på klinikken i Kaiser Sport & Ortopædi og lad os hjælpe dig med at gøre dig og dine fødder glade.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden