SÆRTILBUD: Få kongelig bog med BILLED-BLADET

Når du køber nedenstående abonnement på BILLED-BLADET, får du samtidigt den flotte bog H.K.H. Kronprins Frederik, øjeblikke i livet.

Når du køber nedenstående abonnement på BILLED-BLADET, får du samtidigt den flotte bog H.K.H. Kronprins Frederik, øjeblikke i livet.

Se vores to særtilbud på abonnement med BILLED-BLADET, hvor du også får den fine kongelige bog H.K.H. Kronprins Frederik, øjeblikke i livet.

Tilbuddet gælder abonnement på 13 og 26 numre af BILLED-BLADET leveret direkte til din dør + den lækre bog, hvor også kronprinsesse Mary har bidraget med billeder fra eget arkiv.

Coffee table book - H.K.H. Kronprins Frederik, øjeblikke i livet

I anledning af kronprinsen Frederiks 50-års fødselsdag har kronprinsesse Mary sammen med fire af Danmarks dygtigste fotografer samlet en række helt særlige øjeblikke fra de sidste 25 år af Kronprinsens liv. Kronprinsessen bidrager også selv med udvalgte billeder fra eget arkiv. Det er blevet til en poetisk fortælling i ord og billeder, som inviterer læseren med ind bag den officielle facade og tegner et nuanceret og ærligt billede af Danmarks kommende konge. Bogen er en indbundet coffee table book på 240 sider, den måler 31,5 x 23 cm og er på dansk.

Du sparer op til 36 %

OBS! Alle tilbud i artiklen kan være tidsbegrænset. Klik på indsatte links, for at se aktuelle og gældende tilbudspriser.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden