Lørdag, 31. december 2022 - af Caroline Andersen

Simon Kvamm: Familien følger med i debuten på X Factor

Simon Kvamm
Simon Kvamm
Foto: Hanne Juul
Simon Kvamm er ny vært i dette års “X Factor”. Men Simon Kvamm har opbakning fra familien, der følger med på sidelinjen i sangerens nye job.

Hans kone, Stine Ellerbæk, spiller en stor rolle i Simon Kvamms musikkarriere. Det er nemlig hende, der hjælper med sparring når Simon Kvamm har brug for det. 

– Det er også Stine, jeg drøfter og analyserer sangtekster og manuskripter med ved køkkenbordet og hende, der er spindokter på de samfundsorienterede kommentarer, jeg kan finde på at komme med på scenen. På den måde er min kone et klogt menneske, har Simon Kvamm udtalt i et interview med Femina. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg tror, at vi komplimenterer hinanden, når det handler om mod. Vi er modige på forskellige punkter, tilføjer Simon Kvamm i interviewet med Femina. 

Simon Kvamm, der har to døtre, Elinor og Alice, sammen med sin kone. Hans børn har også fulgt med i "X Factor“, og nu kan de snart komme til at se deres far på skærmen hver fredag.

– Pigerne ser på det som en arbejdsting. Men som familie plejer vi at se det. Det tænker jeg at de nok skal blive ved med at gøre, selvom jeg er med, fortæller Simon Kvamm til BILLED-BLADET, hvor han fortæller, at det indtil videre har været en god oplevelse at lave "X Factor". 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden