SLUT! Stem på dine tv-favoritter 2020

Det er nu du kan vælge alle din favoritter fra tv. Deltag her i årets store afstemning i flere kategorier.

Vi skal bruge din hjælp! Hvilke værter og hvilke programmer fortjener at modtage BILLED-BLADETs TV-GULD? Find dine personlige favoritter blandt alle de udvalgte længere nede på siden og stem på dem.

Vinderne bliver afsløret i BILLED-BLADET og på billedbladet.dk i begyndelsen af det nye år.

SÅDAN GØR DU

Der er flere kategorier hvor du skal vælge din favorit. Klik dig igennem – du kan kun stemme én gang i hver kategori. Du finder afstemningen længere nede på artiklen her.

DELTAG I KONKURRENCEN

Til slut i afstemningen kan du indtaste din e-mail, helt uforpligtende, hvis du ønsker at deltage i konkurrencen om de flotte smykker, du kan se herunder. Din e-mail bliver kun brugt til at kontakte dig, hvis du vinder. Efterfølgende bliver dine data slettet.

Obs: Kan du ikke se afstemningen er det formentligt fordi, du ikke har tilladt alle cookies. Du kan ændre dette ved at scrolle ned i bunden af siden og ændre dit valg til ”Tillad alle cookies” under ”Administrer samtykke”.

Klik på din favorit, og næste kategori kommer automatisk frem. Der er flere kategorier. Afstemningen slutter den 19. december.

 

Info:
På baggrund af TV 2’s kulturundersøgelse har Jens Gaardbo respekteret TV 2’s beslutning om, at han må stoppe som vært på TV 2. Jens Gaardbo udtaler i en pressemeddelelse: - Det er ganske vist længe siden, og tiden var en anden. Men jeg er enig i, at der var eksempler på dårlig dømmekraft, og at jeg i visse tilfælde opførte mig forkert. Det var ikke i overensstemmelse med den værdighed, der bør være i jobbet som leder – eller i jobbet som et af stationens ansigter udadtil. Det tager jeg nu ansvaret for og konsekvensen af, siger Jens Gaardbo. Afledt af Jens Gaardbos og TV 2’s beslutning og udmelding, er det derfor ikke længere muligt at stemme på Jens Gaardbo til BILLED-BLADETs TV-GULD. Vi er selvfølgelig kede af denne svære situation.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden