23. aug. 2018
Af Jan Bergman

SLUT! Vind BILLED-BLADET abonnement + T-shirt

Bliv GRATIS medlem af MIT BILLED-BLADET, og deltag automatisk i konkurrencen.
Bliv GRATIS medlem af MIT BILLED-BLADET, og deltag automatisk i konkurrencen.
Bliv medlem af vores fordelsklub og bliv én af de fem heldige vindere.

Som medlem af BILLED-BLADETs fordelsklub MIT BILLED-BLADET kan 5 heldige læsere nu vinde et 3-måneders abonnement på bladet + en af vores fine sorte T-shirt med ”Lidt kongelig har man da lov at være”.

3-måneders abonnement

Nu kan du deltage GRATIS i konkurrencen om et abonnement på Danmarks Royale ugeblad, og få fast levering i tre måneder direkte til din postkasse.

BILLED-BLADET T-shirt

Vær med til at gøre Danmark lidt mere kongelig med BILLED-BLADETS T-shirt. Vores smarte sorte T-shirts er i 100 % bomuld med rund hals og fås i en figursyet dame-model i størrelserne M til XL og en herremodel str. M-XXL. Selvfølgelig med Lidt kongelig har man da lov at være påtrykt. Vinderne bliver kontaktet direkte og sammen aftaler vi hvilken T-shirt-model og størrelse der ønskes.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN

Bliv GRATIS medlem af MIT BILLED-BLADET, og deltag automatisk i konkurrencen. Med MIT BILLED-BLADET får du medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Konkurrencen kører til og med 31. august 2018.

https://imgix.billedbladet.dk/mitbbaugusklik.png

Læs mere om: