Lørdag, 1. juli 2017 - af Jan Bergman

SLUT! Vind billetter til Verdensballetten 2017

Verdensbaletten kan opleves på følgende lokationer og datoer: 12. juli: Sølyst, Den Kgl. Skydebane, Klampenborg (premiere), 14. juli: Møllerup Gods, Aarhus, 16. juli: Gram Slot, Sdr. Jylland (kl. 15.30) og17. juli: Den Tilsandede Kirke, Ska
Verdensbaletten kan opleves på følgende lokationer og datoer: 12. juli: Sølyst, Den Kgl. Skydebane, Klampenborg (premiere), 14. juli: Møllerup Gods, Aarhus, 16. juli: Gram Slot, Sdr. Jylland (kl. 15.30) og17. juli: Den Tilsandede Kirke, Skagen
Verdensballetten fejrer 10-års jubilæum med et brag af en forestilling – her kan du vinde billetter til de forskellige forestillinger.

For 10. år i træk danser Verdensballetten på udvalgte steder i Danmark. I et samarbejde med Verdensballetten og BILLED-BLADETs fordelsklub kan du sammen med en ledsager opleve ballet i verdensklasse i de helt fantastiske rammer på Sølyst, Møllerup Gods, Gram Slot og ved Den Tilsandede Kirke.

Ballet i verdensklasse

Internationale balletstjerner møder danske operasangere og musikere på særligt udvalgte steder i Danmark.

  • Solodansere fra The Royal Ballet of London & Statsballetten i Berlin
  • Operasangerne Susanne Elmark & Jens-Christian Wandt
  • Violinisten Niklas Walentin & pianisten Alexander McKenzie

 

Ballet med kongelig inspiration

Ballet fra både det klassiske og moderne repertoire, scener fra operaens verden og musik for violin og klaver. Oplev også den ballet, som prins Henrik var med til at kreere til Verdensballetten i 2013 – skabt over prins Henriks digt til dronning Margrethe: ”Côte á côte”.

  • 12. juli: Sølyst, Den Kgl. Skydebane, Klampenborg (premiere)
  • 14. juli: Møllerup Gods, Aarhus
  • 16. juli: Gram Slot, Sønderjylland (kl. 15.30)
  • 17. juli: Den Tilsandede Kirke, Skagen

 

Vi udlodder 10 x 2 billetter

Konkurrencen kører t.o.m. den 2. juli 2017

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden