2. maj. 2014
Af af Liz Rørsig og Malan Joensen

Sophie Fjellvang-Sølling: Jeg glæder mig

Sophie Fjellvang-Sølling
Sophie Fjellvang-Sølling
Foto: Jacob Ljørring
Skiløberen og ”Vild med dans”-vinderen er nomineret til BILLED-BLADETs TV-GULD i kategorien ”Årets Stjerneskud”.

Fredag eftermiddag summer Hotel D’Angleterre af forventning og forberedelser, inden BILLED-BLADETs store TV-GULD fest løber af stablen i aften.

Flere gæster er mødt op på Hotel D’Angleterre i København, hvor den fornemme fest finder sted, og hvor der i dagens anledning er indrettet en fin Beauty Lounge, hvor make-up artister og stylister fra GHD og Zenz samt smykkestylister fra Aagaard sørger for at gøre gæsterne klar til fest.

En af dem er skiløber, TV-vært og ”Vild med dans”-vinder Sophie Fjellvang-Sølling, der fik en snak med BILLED-BLADET, mens hun blev stylet.

- Det er rigtigt dejligt, at man får lavet hår og make-up, når man skal noget fint som denne fest, så det hele passer til kjolen og man ikke skal rode med det selv, fortæller Sophie Fjellvang-Sølling, og tilføjer:

- Jeg glæder mig til festen, og jeg synes det er så fint, at de holder sådan en galla – det er ikke så tit, man er til det, og så på et dejligt hotel. Jeg er så beæret over at være inviteret med, og også over at være nomineret til Årets Stjerneskud, siger Sophie Fjellvang-Sølling.

Følg med i den store fest hele aftenen - klik her

Læs mere om: