23. okt. 2015
Af Jan Bergman

Stå sammen - knæk cancer!

Knæk Cancer blomstenBILLED-BLADET samarbejder om salget af Knæk Cancer blomsten, der kan købes over hele landet frem til onsdag den 28. oktober, der hvor du kan købe ugeblade og/eller magasiner.
Knæk Cancer blomstenBILLED-BLADET samarbejder om salget af Knæk Cancer blomsten, der kan købes over hele landet frem til onsdag den 28. oktober, der hvor du kan købe ugeblade og/eller magasiner.
I denne uge er det Knæk Cancer-uge. BILLED-BLADET vil hermed opfordre alle, der har overskud og lyst, til at støtte i den gode sags tjeneste.

”Man skal huske at elske livet og nyde øjeblikkene. Man skal ikke gå rundt og være bange, og det er jeg heller ikke på nogen måde. Men jeg tænker meget over, at jeg skal få det bedste ud af tiden og dagene.”

Sådan sagde TV-værten Morten Ankerdal i et interview her i BILLED-BLADET for et par uger siden. Ordene faldt i forbindelse med Morten Ankerdals værtsskab på Knæk Cancer-indsamlingen, der løber af stablen på lørdag, og Morten mindedes kærligt, fint og stærkt sin far, sportsjournalist Steen Ankerdal, som trods tapper kamp mistede livet til kræften for lidt over et år siden. Uretfærdigt. Forfærdeligt. Forbandede sygdom!

Steen Ankerdal var ikke alene. Morten Ankerdal er ikke alene. Ifølge Kræftens Bekæmpelse får hver tredje dansker kræft, og endnu flere er tæt på sygdommen som pårørende. Det er uhyggelige tal, men heldigvis er der noget, vi kan klynge os til og rejse os ved: Håb, dygtige læger og sygeplejersker, intensiv forskning og facts, der siger, at halvdelen af de ramte overlever kræft, og at fire ud af 10 kræfttilfælde kan forebygges. Vi skal videre ad den vej!

I denne uge er det Knæk Cancer-uge. Og jeg vil hermed opfordre alle, der har overskud og lyst, til at støtte i den gode sags tjeneste. En mulighed er at sikre jer en af de fine Knæk Cancer-blomster, som er i handlen, der hvor I køber BILLED-BLADET. Blomsterne koster 25 kr. stykket, og overskuddet fra salget går ubeskåret til Knæk Cancer. Sidste år kunne vi derfor donere over fem millioner kroner! Vildt flot! Hvor meget vi sammen kan komme op på i år, afsløres på lørdag i indsamlingsshowet, ”Knæk Cancer Live”, som sendes fra kl. 20.00 på TV 2. Her kan du også bidrage direkte, hvis du hellere vil det. Målet for det hele er enkelt: midler til livsvigtig forskning, patientstøtte og forebyggelse.

Stå sammen – knæk cancer. Og husk Morten Ankerdals ord: elsk livet – og nyd øjeblikkene.

Annemette Krakau, chefredaktør – annemette.krakau@billed-bladet.dk

Knæk Cancer auktioner på Lauritz.com

  • Vi samarbejder også med Knæk Cancer/Lauritz.com om auktioner, hvor hele overskuddet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.
  • Auktionerne løber fra mandag 12. oktober til og med fredag den 23. oktober.

https://imgix.billedbladet.dk/kc_620x300px_1015_vers2.jpg

Læs mere om: