Onsdag, 23. september 2020 — af Marie Krakau

TV-GULD uddeles på en ny måde i år

BILLED-BLADETs TV-GULD
BILLED-BLADETs TV-GULD
Foto: Søren Jul Lamberth
BILLED-BLADETs TV-GULD bliver uddelt i et nyt format i år.

Når BILLED-BLADET skal hylde dette års bedste tv-programmer og -værter, sker det i et nyt format. Det forklares i en pressemeddelelse:

"BILLED-BLADETs TV- GULD 2021 i nyt format

Som følge af den usikkerhed, som COVID-19 har medført, afvikles BILLED- BLADETs TV-GULD i et nyt format i 2021, der betyder TV-GULD-gallafesten ikke bliver afholdt. TV-GULD-priserne vil fortsat blive uddelt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

BILLED-BLADETs TV-GULD-galla afholdes normalt i ”the award season” i februar eller marts. Pt. er der dog stor usikkerhed om, hvordan COVID-19 vil influere på mulighederne for at gennemføre arrangementet på optimal vis. Derfor bliver TV-GULD-gallafesten i 2021 ikke afholdt, mens priserne fortsat vil blive uddelt.

Om det nye format udtaler Annemette Krakau, mediechef for Aller Nyheder og chefredaktør på BILLED-BLADET:

- Vores prisuddeling plejer altid at være et festfyrværkeri af en gallaaften med hæder, hyldest, masser af kram, musik og dans. Det kan vi desværre ikke opfylde med den usikkerhed, som COVID-19 har medført. Derfor har vi valgt at ændre formatet for prisuddelingen og aflyse selve gallafesten i 2021, siger Annemette Krakau og fortsætter:

- TV-GULD-gallaen er en event med stor logistisk planlægning, hvor vi allerede nu har været nødt til at vurdere, hvorvidt festen ville kunne gennemføres på den måde, vi ønsker og kræver. Og det vurderer vi desværre ikke, at den kan, siger hun.

Årets bedste skal stadig have TV-GULD

BILLED-BLADETs TV-GULD-priser bliver stadig uddelt i 2021. Det vil dog ske i et andet format, hvor det selvfølgelig fortsat er BILLED-BLADETs læsere og brugere, der stemmer på TV-årets bedste programmer og værter i 2020.

- Naturligvis skal de bedste af de bedste stadig hyldes og hædres med priser. Selvom det i år bliver på en anden måde end normalt, ser vi frem til at overrække TV-GULD-priserne til modtagerne på ny og spændende vis. Det fortjener de, siger Annemette Krakau.

BILLED-BLADETs TV-GULD til årets bedste TV-dokumentar, der er vist på dansk tv i 2020 – og de medfølgende 100.000 kr. til prismodtageren – bliver også overrakt efter TV-GULD-komitéens bedømmelser og nomineringer.

- Vi tager nu arbejdshandskerne på og glæder os til at kunne hædre en masse dygtige og professionelle værter og danskernes favorit-programmer i dette anderledes TV-GULD-år, som også allerede har skrevet sig ind som et særligt kapitel i dansk TV-historie. Og så ser vi frem mod 2022, hvor vores gæster forhåbentligt igen kan trække i gallatøjet til et brag af en TV-GULD- fest med alt, hvad der hører sig til, slutter Annemette Krakau."

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden