6. mar. 2018
Af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Josephine og Albert fra Tinkas Juleeventyr var vilde af glæde

De unge skuespillere fra ”Tinkas juleeventyr”, Josephine Chavarria Højbjerg og Albert Rosin Harson, var jublende glade, da de vandt TV-GULD på Hotel d'Angleterre i København.

Både Josephine Chavarria Højbjerg og Albert Rosin Harson fra "Tinkas juleeventyr" var i topform, da de gik på scenen til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest på Hotel d'Angleterre i København for at være med til at modtage prisen for Årets nye TV-program.

Ved ankomsten til årets store prisfest var begge meget ydmyge og turde næsten ikke tro på triumf. ”Tinkas juleeventyr” var dog ikke til at slå som Årets nye TV-program, og så blev der for alvor noget at juble over.

Josephine og Albert til eksklusiv konfetti-fest

TV-GULD-festens to yngste deltagere skålede i sodavand, før de stillede op til eksklusiv fotosession for aftenens TV-GULD-vindere. Her mødtes Josephine og Albert med stjerner som Kåre Quist, Lene Beier, Peter Ingemann og Janni Pedersen samt Stephanie, Rachel og Emma fra Årgang 0. Der var gang i den, mens guldkonfettien blev skudt af over hovederne på de glade vindere, som så ud til at nyde den helt særlige fejring.

Se alle de flotte billeder fra årets TV-GULD-festen i BILLED-BLADET nr. 10, der er på gaden torsdag med et kæmpe 32-siders tillæg fra festen på Hotel d' Angleterre.

Læs mere om: