Horoskop fisk

Fisk

19. februar - 20. marts
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Der er ikke helt den ro omkring dig, som du foretrækker. Du kan til gengæld vende det til noget positivt, da det giver dig en opmærksomhed, du gøre brug af.

Dagshoroskop

1. marts 2021

Der er ikke helt den ro omkring dig, som du foretrækker. Du kan til gengæld vende det til noget positivt, da det giver dig en opmærksomhed, du gøre brug af.

Ugehoroskop

1. marts 2021

Det er let for dig at vænne dig til lidt mere opmærksomhed, for det er primært anerkendelse og beundring, du får fra andre. Synlig er du også nødt til at være, hvis du vil gøre dig gældende i et forum, du føler dig knyttet til. Særligt fredag vil der være en anledning til at festliggøre en familiær begivenhed. Du har også mulighed for at give din udvalgte al din opmærksomhed.

Månedshoroskop

1. marts 2021

Din omsorgsfulde måde at formulere dig på, giver dig ekstra opmærksomhed. Du kan charme dig til hvad som helst. Det smitter også af på dit parforhold, der dog primært handler om at nyde fælles interesser. Midt på måneden kan for mange mennesker omkring dig godt forvirre, og du må søge dit frirum. Du er heldigvis god til at mærke efter og ved, hvad du har brug for. Det gælder også den sidste del af marts.     

Årshoroskop

1. marts 2021

Det skorter ikke på drømme i år! Der er mange af dem, og øvelsen bliver at finde ud af, hvad der er realistisk. Det meste af året kan du være i tvivl om, hvad der er det rigtige at satse på, og derfor er det klogt at vente til næste år med at tage beslutninger, der har store konsekvenser.

Skulle du alligevel blive enig med dig selv, vil der være perioder i løbet af året, hvor du ser klart og er beslutsom.

I tidsrummet 14. maj-29. juli vil du føle dig bedst tilpas, og det er også i denne tid, at din gennemslagskraft er størst. Du vil føle dig hjemme, der hvor du færdes, og har du en tro, kan den få ny grokraft, og du vil bruge mere tid på at dyrke det åndelige og spirituelle i tilværelsen. Dette gælder i år især i sommerperioden.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Du er det mest opofrende af alle stjernetegnene. Dit livs vigtigste lektier er at sætte grænser, samt at udfolde din kreativitet. Som det opofrende væsen du er, arbejder du helst med og for mennesker. Du er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgode dine omgivelser ønsker og behov. Din fantasi er uovertruffen, og du elsker eventyr. Hvis du ikke arbejder i den kreative verden, så er det at arbejde med, eller for mennesker det rigtige for dig.

Fra forsiden