Horoskop fisk

Fisk

19. februar - 20. marts
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Et tema for dagen bliver, hvordan udgifterne deles på en retfærdig måde. Det er bedst at sikre enighed om dette, inden du begiver dig ud på oplevelser med andre.  

Dagshoroskop

1. oktober 2022

Et tema for dagen bliver, hvordan udgifterne deles på en retfærdig måde. Det er bedst at sikre enighed om dette, inden du begiver dig ud på oplevelser med andre.  

Ugehoroskop

1. oktober 2022

De fleste er dig meget venligt stemt, og måske derfor er du opmærksom, hvis der er én, der skiller sig ud. En konfrontation er lige så hurtigt overstået, som den opstår, så læg ikke for meget i det. Du har din partner eller en anden kærlig person, du kan betro dig til. Familie og venner viser sig som et stærkt netværk, du kan bruge i flere sammenhænge, og det giver dig tryghed.

Månedshoroskop

1. oktober 2022

Der er gode muligheder for at få styr på dine ressourcer, også dem du deler og har til fælles med andre. Din økonomi er særlig relevant i forhold til dine boligudgifter eller de projekter, du har i din bolig. Du engagerer dig i andre, og det har særlig en god effekt på din partner, der kommer mere på banen. Fra slutningen af måneden bruger du igen energi på personlig udvikling, og noget skal i den forbindelse gøres færdigt.  

Årshoroskop

1. oktober 2022

Kærlighed

Følelserne kommer til at styre både kærlighedslivet og dit personlige liv i 2022. I det forgangne år var følelserne måske så overvældende, at det var svært for dig at navigere i dem. Måske har du været i tvivl eller uafklaret omkring dit følelsesliv. Det har selvfølgelig påvirket din partner eller de personer, du har datet i 2021.

Du vil stadig være meget emotionel i det nye år, men på en anden måde, hvor du bliver mere afklaret og mere modig, og du vil ikke på samme måde lade tvivl og usikkerhed overmande dig. Du får mere mod på at afprøve din intuition og på at lade følelserne få frit løb.

Især i perioden 11.maj–28.oktober vil du være mere indladende og offensiv i dit kærlighedsliv. Er du i et fast forhold, vil du i samme periode får langt nemmere ved at melde klart ud om dine følelser, og du vil på samme tid også være meget mere positiv og optimistisk, og det kan give dit parforhold et tiltrængt boost.

Der vil være dage i året, hvor du kommer tæt på din partner, især i sidste halvdel af marts. Her vil I formentlig tage en god snak om, hvordan jeres forhold skal udvikle sig. Men det er ikke det rette tidspunkt for dig at træffe beslutninger. Derfor bør I udskyde afgørelser til maj, hvor du vil være mere afklaret.

Året byder på mange gode stunder med din bedre halvdel. Allerede nu kan du med fordel arrangere kærestedage – fx i juli og november, som vil være fordelagtige for jer. I september vil der være dage, hvor du føler, at din partner er mere modspiller end medspiller, men der kan komme gode diskussioner ud af det, hvis I er uenige.

Hvis du er single og gerne vil have en partner, byder 2022 på adskillige chancer. Sidst i maj og først i august er bare et par af de gode tidspunkter. 

Familie og venner

Familiefølelse og fællesskabet med dine nærmeste kommer i fokus i 2022. I det forgangne år fik nogle hændelser dig til at se på familien med andre øjne.

Noget ændrede sig – måske noget, der var svært at sætte ord på, men som gjorde, at du så nogle sammenhænge og fik en forståelse for, hvorfor familien kan være splittet. Den erkendelse har måske hjulpet dig til at acceptere nogle familietemaer og gjort det lettere for dig at være sammen med familien.

I 2022 vil du føle dig bedre tilpas i familien. Til gengæld kan der komme oplevelser med dine søskende, som kan vende op og ned på din familiefølelse – men det vil ikke være nyt for dig, for det har der været de seneste år.

I marts er det vigtigt, at du signalerer, at det er dig, der bestemmer og sætter grænser for, hvad man kan og ikke kan tillade sig i familien. Det bliver en opgave, som du skal tage tilløb til, og som kræver, at du er helt skarp i dine udmeldinger.

I 2022 og især i september vil du kunne opleve at komme i en slags modsætningsforhold til nogle af dine venner. I stedet for at ignorere det, er det godt for dig at få talt om, hvor vandene skiller. Det vil også være godt for jer at få sat ord på nogle af de frustrationer, I måske oplever, når I er sammen. Det er godt at få renset lidt ud. Det vil næppe få betydning for jeres venskab - tværtimod vil det gøre det tydeligere, hvad I tiltrækker hos hinanden. 

Hverdag

Der kommer større fokus på jobområdet, og måske får du ideer til, hvad du skal foretage dig fremover. Hvis du har været involveret i hjælpearbejde eller frivilligt arbejde, vil du formentlig forsøge at få en mere betydelig rolle i det, du er aktiv i. På jobområdet kan det betyde et mere udadvendt og dynamisk arbejde, hvor du kan være med til at bryde nye stier.

Du vil engagere dig voldsomt, og det kan virke overvældende. Sørg for hele tiden at have mulighed for at kunne trække dig tilbage i en eller anden form, så du kan få ro på de indre planer.

Meditation og mindfulness vil være godt, når tingene bliver for hektiske, og det kan de blive fra maj til oktober. Din livskvalitet højnes, når du finder optimismen frem og beskæftiger dig med konstruktive, kreative og skabende aktiviteter. Hverdagen må gerne være sjov! 

Fremtid

Som før nævnt vil du opleve et markant skift i energi og tilpashed i maj. Hvis du har været i en form for dvaletilstand, vil du vågne op og pludselig tage stor del i livet omkring dig. Det er tiltrængt, efter du måske har haft en længere inaktiv periode i vinter og forår.

Du får masser af energi, mod på tilværelsen og på at prøve nye ting. Dit magiske øjeblik i april ligger indenfor privatsfæren. Det kan betyde, at du pludselig og i et glimt ser meningen med dit liv og kan fornemme, hvor dit liv er på vej hen.

En klarhed, som du har savnet indtil da, vil melde sig, og så synes livet at være meget enkelt, nemt og ligetil. 

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Fisk er et såkaldt vandtegn. Fisken er det mest opofrende af alle stjernetegnene. Som det opofrende væsen Fisken er, arbejder den helst med og for mennesker. Fisken er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgodese dens omgivelser ønsker og behov. Fiskens fantasi er uovertruffen, og den elsker eventyr. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Fisken.

Fra forsiden