Horoskop fisk

Fisk

19. februar - 20. marts
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Gode og kærlige energier gør det oplagt at hjælpe hinanden, og det bliver både samværet, samarbejdet og kærligenden kun meget bedre af.

Dagshoroskop

30. november 2021

Gode og kærlige energier gør det oplagt at hjælpe hinanden, og det bliver både samværet, samarbejdet og kærligenden kun meget bedre af.

Ugehoroskop

30. november 2021

Du kan hjælpe en partner eller et familiemedlem, der kortvarigt står i en helt særlig situation. Det kan være, hvis overblikket svigter, eller humøret er lidt nede, du kan gøre en forskel. Som altid har du en god fornemmelse for, hvor den er gal, og den svigter dig heller ikke nu. Personen er hurtigt på benene igen, og det giver dig tid til andre venner, du også gerne vi ses med.

Månedshoroskop

30. november 2021

Dit overblik giver dig en god start på november. Med dit overskud klarer du fint de udfordringer, der kan være i et samarbejde. Bliver tonen for skarp, kan du vælge helt at trække dig indtil den 22., hvor du fornemmer en ny og bedre energi. En gammel bekendt dukker op ved månedens udgang. Det er et behageligt gensyn, og det kan vise sig, at nogle gamle følelser blusser op i den anledning. Der er flirt i luften.

Årshoroskop

30. november 2021

Det skorter ikke på drømme i år! Der er mange af dem, og øvelsen bliver at finde ud af, hvad der er realistisk. Det meste af året kan du være i tvivl om, hvad der er det rigtige at satse på, og derfor er det klogt at vente til næste år med at tage beslutninger, der har store konsekvenser.

Skulle du alligevel blive enig med dig selv, vil der være perioder i løbet af året, hvor du ser klart og er beslutsom.

I tidsrummet 14. maj-29. juli vil du føle dig bedst tilpas, og det er også i denne tid, at din gennemslagskraft er størst. Du vil føle dig hjemme, der hvor du færdes, og har du en tro, kan den få ny grokraft, og du vil bruge mere tid på at dyrke det åndelige og spirituelle i tilværelsen. Dette gælder i år især i sommerperioden.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Fisk er et såkaldt vandtegn. Fisken er det mest opofrende af alle stjernetegnene. Som det opofrende væsen Fisken er, arbejder den helst med og for mennesker. Fisken er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgodese dens omgivelser ønsker og behov. Fiskens fantasi er uovertruffen, og den elsker eventyr. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Fisken.

Fra forsiden