Horoskoper

Velkommen til BILLED-BLADETs horoskoper

Her er dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Se også hvordan din uge, måned eller hele året bliver for netop dit stjernetegn.


Fisk

Årshoroskop

2019


Året som helhed

Allerede i de sidste par måneder af 2018 har du kunnet mærke et gevaldigt løft i din energi, og det giver et godt afsæt for det kommende år. Du holder både energien og gejsten oppe året igennem, hvor flere døre åbner sig for dig. Det vil ligge dig på sinde, at der er ro og opbakning i vennekredsen. Hvis det betyder et opgør, må du tage det. Men du må også være indstillet på at tage dit ansvar og din arbejdsbyrde i alle former for fællesskaber. Værn om de venskaber, der rækker flere år tilbage, de kan få en helt særlig værdi for dig. Venskaber er forpligtende, men husk, at det går begge veje, for du har også nogle, du kan stole på, når det virkelig gælder.

Job

Det er på job- og karriereområdet, at den største udvikling sker i år. Hvis du har sluppet arbejdsmarkedet, tyder det på, at du virkelig glæder dig over din nyvunden tid. For dig, der er jobsøgende, er der også godt nyt og helt sikkert et godt job i vente. Du har heldet med dig, og dine mål og ønsker ligger inden for rækkevidde. Når du ikke dem alle, så når du i hvert fald de vigtigste. På vejen derhen gælder det om at have det sjovt. Det er lige præcis, hvad du kan forvente. Hele dit jobområde bliver langt mere motiverende, så det bliver sjovere at gå på arbejde. Fra 10. april til 11. august må du kigge dig over skulderen, samle op på det, du har sat i gang. Der kan være risiko for, at du fejlvurderer en situation eller slår større brød op end du kan magte.

Kærlighed

Du har dine drømme og ønsker – helt sikkert også, når det gælder kærligheden. Nu har du både heldet og en god portion medvind igennem året, så det er bare om at give kærligheden den opmærksomhed, den fortjener. Du er særlig sensitiv og fornemmer din partner, men det gør dig også sårbar, uden dog at det behøver være en svaghed. Det kan vise sig, at din partner har særlig brug for dig især i tiden fra 10. februar til 17. april. Her kan I komme særlig tæt på hinanden.

Årets muligheder

Mange ting vil lykkes for dig i år.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Du er det mest opofrende af alle stjernetegnene. Dit livs vigtigste lektier er at sætte grænser, samt at udfolde din kreativitet. Som det opofrende væsen du er, arbejder du helst med og for mennesker. Du er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgode dine omgivelser ønsker og behov. Din fantasi er uovertruffen, og du elsker eventyr. Hvis du ikke arbejder i den kreative verden, så er det at arbejde med, eller for mennesker det rigtige for dig.