Horoskop fisk

Fisk

19. februar - 20. marts
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Du er modigere end normalt, men holder dig stadig til det, der føles sikkert. En anden ting er, at du samtidig skal have følelserne med i det, du foretager dig.  

Dagshoroskop

9. december 2021

Du er modigere end normalt, men holder dig stadig til det, der føles sikkert. En anden ting er, at du samtidig skal have følelserne med i det, du foretager dig.  

Ugehoroskop

9. december 2021

Der er bud efter dig, og sikkert også efter din hjælpsomhed. I det hele taget er det som om, at du stilles overfor flere opfordringer. Midt på ugen kan det derfor være fornuftigt at sige fra, da det ellers risikerer at gå ud over dit humør. Du kan mærke, at det er rigtigt at sætte en grænse og lande i en god rytme sidst på ugen. Her kører både arbejd og dit sociale liv på skinner igen.

Månedshoroskop

9. december 2021

Det gælder din fremtid ved nymånen den 4., hvor du godt må sætte dig nye mål. Den 8. kan du godt blive i tvivl om du har været for ambitiøs eller andre kan hentyde det. Men den 11. kommer de gode signaler, du har ventet på. Igen den 20. får du medvind og er sikker på, at du er på rette vej. Endelig den 29. kan du tage et sidste skridt i den retning, der for dig føles helt rigtig. Der bliver noget at fejre ved årsskiftet!

Årshoroskop

9. december 2021

Det skorter ikke på drømme i år! Der er mange af dem, og øvelsen bliver at finde ud af, hvad der er realistisk. Det meste af året kan du være i tvivl om, hvad der er det rigtige at satse på, og derfor er det klogt at vente til næste år med at tage beslutninger, der har store konsekvenser.

Skulle du alligevel blive enig med dig selv, vil der være perioder i løbet af året, hvor du ser klart og er beslutsom.

I tidsrummet 14. maj-29. juli vil du føle dig bedst tilpas, og det er også i denne tid, at din gennemslagskraft er størst. Du vil føle dig hjemme, der hvor du færdes, og har du en tro, kan den få ny grokraft, og du vil bruge mere tid på at dyrke det åndelige og spirituelle i tilværelsen. Dette gælder i år især i sommerperioden.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Fisk er et såkaldt vandtegn. Fisken er det mest opofrende af alle stjernetegnene. Som det opofrende væsen Fisken er, arbejder den helst med og for mennesker. Fisken er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgodese dens omgivelser ønsker og behov. Fiskens fantasi er uovertruffen, og den elsker eventyr. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Fisken.

Fra forsiden