Horoskop fisk

Fisk

19. februar - 20. marts
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Dine venskaber rører på sig, og det vil stå tydeligt for dig, hvem du kan stole på, men måske lige så tydeligt, hvem du ikke kan stole på.

Dagshoroskop

6. juli 2020

Dine venskaber rører på sig, og det vil stå tydeligt for dig, hvem du kan stole på, men måske lige så tydeligt, hvem du ikke kan stole på.

Ugehoroskop

6. juli 2020

Den sidste uges strabadser har været hård kost for dig, og nu trænger du til at slappe af. Du kan overlade flere af dine opgaver og ansvaret til andre, og det giver netop den frihed, du har brug for. I et økonomisk spørgsmål har du brug for et godt råd, men det skal du ikke søge inden for egne rækker. Spørg i stedet en ven eller en ”ekspert”, hvis du vil have uvildig rådgivning.

Månedshoroskop

6. juli 2020

Hvis du ønsker dig forandringer på hjemmefronten eller omkring din boligsituation generelt, kan der pludselig vise sig muligheder i starten af måneden. Holder du ferie hjemme, kan det være det, der sætter fokus på hjemmet. Der kan dog blive lidt oprør over dine planer, og det giver lidt uro. Du har lettere ved at aktivere familien fra den 22. og kan selv skabe de kontakter, du finder mest inspirerende.

Årshoroskop

6. juli 2020

Året som helhed

Du befinder dig blandt venner fra starten af året, og netop venskaber er du meget mere opmærksom på nu. Det er rart med den opbakning og støtte, du kan få herfra, og i det hele taget befinder du dig godt der, hvor du er en del af et fællesskab. Hjælpsom er du altid, og din hjælp bliver vel modtaget først på året, hvor du har en ven, der har brug for dig. Du kan have flere drømme og ønsker til dem, du omgås. Det kan få dig til at genoptage gamle forbindelser eller dukke op i et fællesskab, du før har været en del af.

Fra april og frem til sommerferien står familien dig nær og kommer i første række. Din dør står åben for dem, der har lyst til at lægge vejen forbi. Hjemmet gør du samtidig noget ekstra ud af. Det handler om at skabe nogle hyggelige rammer.

Job

Du har netop været igennem en større udvikling på jobområdet, og nu gælder det om at holde fast i den stabilitet og retning, du har valgt. Men du bør ikke gøre det for enhver pris. Der kan vise sig både udfordringer og vanskeligheder, du ikke kan eller vil leve med. Men kun såfremt det er tilfældet, kan du vælge at prøve noget nyt. Der er også noget, der tyder på, at du vokser med de udfordringer, du stilles overfor, og du kan klare meget mere end du selv tror. Frivilligt arbejde, der rækker ud over landets grænser, kan måske også være dig. Fra sommeren gør du en ekstra indsats på jobbet, og den hænger sammen med, at du også ønsker at tjene noget ekstra. Penge er også aktuelt først på året, men her handler det mest om at få et overblik.

Kærlighed

Året starter med visse traditioner, og dem har du sammen med din partner. Det meste af januar kan I nyde samme og gerne på udebane. Men din partner kan også have en ekstra travl tid. Hjemmefronten er dog at foretrække i foråret og frem til sommerferien. Her gælder det om at sætte kulør på hverdagslivet, så romantikken bliver både synlig og mærkbar. For den single Fisk er det lidt småt med initiativerne eller lysten til at finde en kæreste, og måske har du i givet fald nok i at pleje vennekredsen.

Årets muligheder

Du er rustet til at tage nogle vidtrækkende beslutninger i dit liv.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Du er det mest opofrende af alle stjernetegnene. Dit livs vigtigste lektier er at sætte grænser, samt at udfolde din kreativitet. Som det opofrende væsen du er, arbejder du helst med og for mennesker. Du er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgode dine omgivelser ønsker og behov. Din fantasi er uovertruffen, og du elsker eventyr. Hvis du ikke arbejder i den kreative verden, så er det at arbejde med, eller for mennesker det rigtige for dig.

Fra forsiden