Horoskop fisk

Fisk

19. februar - 20. marts
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

En weekend med frie rammer ligger for dine fødder, og det er lige, hvad du ønsker dig. Er du i festhumør, finder du også let et afløb for det.

Dagshoroskop

18. september 2021

En weekend med frie rammer ligger for dine fødder, og det er lige, hvad du ønsker dig. Er du i festhumør, finder du også let et afløb for det.

Ugehoroskop

18. september 2021

Lyt til dig selv, og lad dig ikke overtale til noget, du ikke føler, du er oplagt til. Det er især dit helbred og dit velvære, du ikke må ignorere. Der kan hænge en misforståelse i luften først på ugen. Den får du hurtigt vendt, og så bliver humøret bare bedre som ugen går. Forhold af mere privat karakter kræver mere af din tid. Det kan du til gengæld få ordnet, uden andre blander sig.

Månedshoroskop

18. september 2021

Du må gerne være lidt fjollet og prøve kræfter med noget utraditionelt først på måneden. Det handler om at genfinde arbejdsglæden. Den 6. kan du være heldig - både hvad penge angår, men måske endnu bedre også ved, at andre sætter pris på dig. En tvivl omkring dig selv, eller en af dine kontakter den 14., skal du bare lade drive over. Den 20. kan du nemlig glæde dig over andres positive respons på dig.

Årshoroskop

18. september 2021

Det skorter ikke på drømme i år! Der er mange af dem, og øvelsen bliver at finde ud af, hvad der er realistisk. Det meste af året kan du være i tvivl om, hvad der er det rigtige at satse på, og derfor er det klogt at vente til næste år med at tage beslutninger, der har store konsekvenser.

Skulle du alligevel blive enig med dig selv, vil der være perioder i løbet af året, hvor du ser klart og er beslutsom.

I tidsrummet 14. maj-29. juli vil du føle dig bedst tilpas, og det er også i denne tid, at din gennemslagskraft er størst. Du vil føle dig hjemme, der hvor du færdes, og har du en tro, kan den få ny grokraft, og du vil bruge mere tid på at dyrke det åndelige og spirituelle i tilværelsen. Dette gælder i år især i sommerperioden.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Fisk er et såkaldt vandtegn. Fisken er det mest opofrende af alle stjernetegnene. Som det opofrende væsen Fisken er, arbejder den helst med og for mennesker. Fisken er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgodese dens omgivelser ønsker og behov. Fiskens fantasi er uovertruffen, og den elsker eventyr. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Fisken.

Fra forsiden