Horoskop fisk

Fisk

19. februar - 20. marts
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Du kan tillade dig at være lidt kræsen med, hvilket selskab du involverer dig i. Sikkert fordi du har mere end et tilbud at vælge imellem.

Dagshoroskop

12. juni 2021

Du kan tillade dig at være lidt kræsen med, hvilket selskab du involverer dig i. Sikkert fordi du har mere end et tilbud at vælge imellem.

Ugehoroskop

12. juni 2021

Er din boligsituation ikke optimal, er det noget, der optager dine tanker. I første omgang er det netop vigtigt at tænke og planlægge, inden du tager mere konkrete skridt. Mulighederne skal undersøges, og der kan være behov for også at vende dine planer med andre. Det er slutningen af ugen, hvor energien er bedst, og det kan betyde, at du får meget fra hånden derhjemme.

Månedshoroskop

12. juni 2021

Familien optager dig fra starten af juni, og der kan ligge særlige og krævende forhold omkring børn. Er det en konflikt, bør du træde varsomt, men du skal nok for den løst, og især omkring den 23. vil du fremstå retfærdig og handlekraftig. Det, der har været svært at tale om hjemme, bliver langt lettere efter den 22., hvorefter humøret stiger. Dit ekstra gode humør vil sikre, at intet er så skidt, at du ikke kan tage det med et smil.     

Årshoroskop

12. juni 2021

Det skorter ikke på drømme i år! Der er mange af dem, og øvelsen bliver at finde ud af, hvad der er realistisk. Det meste af året kan du være i tvivl om, hvad der er det rigtige at satse på, og derfor er det klogt at vente til næste år med at tage beslutninger, der har store konsekvenser.

Skulle du alligevel blive enig med dig selv, vil der være perioder i løbet af året, hvor du ser klart og er beslutsom.

I tidsrummet 14. maj-29. juli vil du føle dig bedst tilpas, og det er også i denne tid, at din gennemslagskraft er størst. Du vil føle dig hjemme, der hvor du færdes, og har du en tro, kan den få ny grokraft, og du vil bruge mere tid på at dyrke det åndelige og spirituelle i tilværelsen. Dette gælder i år især i sommerperioden.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Fisk er et såkaldt vandtegn. Fisken er det mest opofrende af alle stjernetegnene. Som det opofrende væsen Fisken er, arbejder den helst med og for mennesker. Fisken er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgodese dens omgivelser ønsker og behov. Fiskens fantasi er uovertruffen, og den elsker eventyr. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Fisken.

Fra forsiden