Horoskoper

Velkommen til BILLED-BLADETs horoskoper

Her er dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Se også hvordan din uge, måned eller hele året bliver for netop dit stjernetegn.


Fisk

Ugehoroskop

Uge 34

Du har heldet med dig i denne uge. Men du kan også have mange ønsker, og her kan det være godt at sortere i det, der virkelig betyder noget. Find ud af, hvad der virkelig har værdi for dig. Dit parforhold og gode forbindelser vil sikkert vinde, og det er netop her, du kan føle dig særlig heldig. Der er lagt op til, at du kan få en både kærlig og sjov oplevelse, der kulminerer i weekenden.

Astrolog Brian Teglgaard

Om stjernetegnet

Du er det mest opofrende af alle stjernetegnene. Dit livs vigtigste lektier er at sætte grænser, samt at udfolde din kreativitet. Som det opofrende væsen du er, arbejder du helst med og for mennesker. Du er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgode dine omgivelser ønsker og behov. Din fantasi er uovertruffen, og du elsker eventyr. Hvis du ikke arbejder i den kreative verden, så er det at arbejde med, eller for mennesker det rigtige for dig.