Horoskop jomfru

Jomfru

23. august - 22. september
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Din opmærksomhed går til din partner og sikkert også dennes behov. Sammen kan I gøre det praktiske lidt kreativt fx ved at gå i køkkenet sammen.

Dagshoroskop

16. oktober 2021

Din opmærksomhed går til din partner og sikkert også dennes behov. Sammen kan I gøre det praktiske lidt kreativt fx ved at gå i køkkenet sammen.

Ugehoroskop

16. oktober 2021

Du er god til at holde regnskab med dine penge. Den sidste tids udskejelser eller forbrug kan dog gøre det nødvendigt at gå et spadestik dybere. Det er gamle forhold, du især bør undersøge. Midt på ugen har du en brugbar løsning, som også andre kan være med på, hvis det er nødvendigt. Du vil opdage, at der er ting i hverdagen, du kan spare væk, uden at du behøver lide afsavn.

Månedshoroskop

16. oktober 2021

Starten af oktober giver anledning til at kigge tilbage. Overvej, hvad du gerne vil ændre, og hvordan du vil gøre det, så du ikke spilder hverken tid eller energi. Du kan møde en lukket dør, men det er blot for at opdage andre åbner sig. Du formår at råbe andre op og inddrage dem i dine ideer. I dagene omkring den 17. mærker du stor opbakning fra dit bagland. Efter den 18. får du langsomt mere og mere medvind.

Årshoroskop

16. oktober 2021

Du prioriterer dit velbefindende, og det kan være en god idé, hvis du finder nogle diæter eller kure, der har en bedre virkning end dem, du hidtil har afprøvet. Du vil få held med at finde nogle ernæringskilder, der virkelig formår at matche dit system i januar, marts, april, september, november og december.

Din allerbedste periode ligger i dagene mellem 12. og 29. august. Det kan synes som meget få dage, men det er her, du har den største gennemslagskraft – derfor bør du være selektiv i de aktiviteter, som du virkelig satser på, for du ”risikerer” at få held med det! Samarbejde og de nære relationer kommer særligt i centrum i forårs- og sommerperioden, hvor du kan blive meget tiltrukket af personer, der har en stærk udstråling og anskuer tilværelsen på en anden måde, end du selv gør. Særligt i juli kan du møde en partner eller kæreste, som passer ind i dit liv.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Jomfru er et såkaldt jordtegn. Jomfruen er jordbunden, flittig, pertentlig, arbejdsom og særdeles ansvarlig. Jomfruen tror tit og ofte, at den er kommet her til jorden for at tjene andre, hvilket den gør i stor udstrækning. Jomfruen har øje for detaljer, og den stræber efter at forfine og forbedre alt, der er omkring den. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Jomfruen.

Fra forsiden