Horoskop jomfru

Jomfru

23. august - 22. september
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Ting, der forvirrede dig i går, kan du få styr på nu. Husk at holde fri, hvis du har det, og lad dig ikke besnakke. Tag i stedet del i en glad lørdag aften.

Dagshoroskop

10. april 2021

Ting, der forvirrede dig i går, kan du få styr på nu. Husk at holde fri, hvis du har det, og lad dig ikke besnakke. Tag i stedet del i en glad lørdag aften.

Ugehoroskop

10. april 2021

Helt nye opgaver venter i denne uge, men mest vigtigt er det, at du nu kan operere mere på egen hånd. Det forhindrer dog ikke, at du kan trække på erfarne kræfter eller indgå en anden form for parløb. I takt med alt det nye, der begynder at tage form, kan du mærke, at både interessen og energien følger med. Dine pligter kan løses på en både sjov og kreative måde, og det motiverer dig.

Månedshoroskop

10. april 2021

Har du lovet børn eller andre i familien noget særligt i påsken, står du ved dit ord. Det er en næsten hellig tid for dig, hvor du ikke ændrer planer. Mere aktiv bliver du allerede fra den 4., hvor du også kan være fri af dine aftaler. Hverdagen bliver ekstra travl hen over midten af måneden. Du har indtaget en rolle, der kræver en del af dig, men ikke mere end du kan klare. Friheden værdsætter du i weekenden den 24.-25.

Årshoroskop

10. april 2021

Du prioriterer dit velbefindende, og det kan være en god idé, hvis du finder nogle diæter eller kure, der har en bedre virkning end dem, du hidtil har afprøvet. Du vil få held med at finde nogle ernæringskilder, der virkelig formår at matche dit system i januar, marts, april, september, november og december.

Din allerbedste periode ligger i dagene mellem 12. og 29. august. Det kan synes som meget få dage, men det er her, du har den største gennemslagskraft – derfor bør du være selektiv i de aktiviteter, som du virkelig satser på, for du ”risikerer” at få held med det! Samarbejde og de nære relationer kommer særligt i centrum i forårs- og sommerperioden, hvor du kan blive meget tiltrukket af personer, der har en stærk udstråling og anskuer tilværelsen på en anden måde, end du selv gør. Særligt i juli kan du møde en partner eller kæreste, som passer ind i dit liv.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Anliggender omkring kost, krop, helse og gymnastik er interesser som jomfruen ofte gør sig involveret i. Jomfruen tror tit og ofte, at der er kommet her på Jorden for at tjene andre, hvilket de gør i stor udstrækning. Jomfruens mennesker er jordbundne, flittige, pertentlige, arbejdsomme, og særdeles ansvarlige. Deres medfødte detaljesans gør dem også meget velegnet til at føre regnskaber, arbejde i et laboratorie, eller andet, som kræver sans for detaljer.

Fra forsiden