Horoskop jomfru

Jomfru

23. august - 22. september
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Du burde kunne tage den med ro her ved indgangen til påsken. Men den sidste tid har været alt andet end normal, så du kan godt være lidt rastløs. 

Dagshoroskop

9. april 2020

Du burde kunne tage den med ro her ved indgangen til påsken. Men den sidste tid har været alt andet end normal, så du kan godt være lidt rastløs. 

Ugehoroskop

9. april 2020

Du er inde i en periode, hvor du må tage dig mere af andre mennesker. Her i påsken kan det føles ret naturligt, fordi du er sammen med familie og andre, du selv vælger at være sammen med. Har du samtidig et arbejde at passe, kan du komme bagud her, og dit tempo kan ikke følge med de opgaver, du stilles overfor. Til gengæld kan du have kolleger, der løser en akut situation for dig. 

Astrolog Brian Teglgaard

Månedshoroskop

9. april 2020

De første dage af april er frustrerende, og du må forsøge ikke at lade det gå ud over dine nærmeste. Lige inden påske er du effektiv og får klaret løse ender, også dem du måtte have derhjemme. Mere fart kommer der på fra 11.-26., og her kan du hente noget, du har forsømt eller er kommet bagud med. Særligt den 17.-20. har du en stærk måde at formidle dig på, og du evner kunsten at fuldføre svære forhandlinger.  

Astrolog Brian Teglgaard

Årshoroskop

9. april 2020

Året som helhed

Du starter året med fokus på hjem og familie. Har du hjemmeboende børn, kan det kræve noget særligt af dig. Det kan voksne børn også, selv om det er andre ting, du kan hjælpe dem med. Du kan bekymre dig på dine børns vegne, men heldigvis byder året også på mange glæder sammen med dem. Har du planer om at flytte, er disse aktuelle i foråret og de kan blive til virkelighed enten til sommer eller til november. Fra midten af februar er det godt at finde ud af, hvordan du vil give udtryk for dig selv. Du har lyst til at skabe eller at være kreativ, og det må du have flettet ind, så det bliver en del af din hverdag. Vent ikke på, at tingene sker, men opsøg steder og grupper af mennesker, der kan inspirere dig. Genoptag en gammel sportsgren, du før har været glad for. Det er nu, du har energien og måske også ambitionerne til at gøre mere ud af det.

Job

Måden, du arbejder på, kan ændre sig i slutningen af marts. Her kan du opleve større selvstændighed, der dog også hænger sammen med mere ansvar. Efter sommerferien er du tilbage og mere på hjemmebane i det, du foretager dig, men sidst på året kan der igen være et større skifte. Fællesskabet på din arbejdsplads betyder meget, og der er initiativer, der skal fremme dette. Fra april og til starten af august er den bedste tid for trivsel og samvær på arbejdspladsen. Det er ikke penge, som optager dig. Men du er opmærksom, hvis du på den måde kan hjælpe dine nærmeste. Du kan tjene penge på en hobby, hvis du vil.

Kærlighed

På dette område kan året blive noget særligt, for du er indstillet på at få flere kærlige og romantiske stunder. Det gælder uanset om du har en fast partner eller ej. Sætter du dig for at få en kæreste, vil det også lykkes, og du kan nærmest føle dig heldig. Romantikken blomstrer allerede i februar, og i løbet af forsommeren kan du opleve, at det er din partner, der tager initiativerne. Fra midten af juli til starten af august og igen til oktober smiler lykken til dig.

Årets muligheder

I kærligheden kan du finde, hvad du søger.

Astrolog Brian Teglgaard

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Anliggender omkring kost, krop, helse og gymnastik er interesser som jomfruen ofte gør sig involveret i. Jomfruen tror tit og ofte, at der er kommet her på Jorden for at tjene andre, hvilket de gør i stor udstrækning. Jomfruens mennesker er jordbundne, flittige, pertentlige, arbejdsomme, og særdeles ansvarlige. Deres medfødte detaljesans gør dem også meget velegnet til at føre regnskaber, arbejde i et laboratorie, eller andet, som kræver sans for detaljer.

Fra forsiden