Horoskop jomfru

Jomfru

23. august - 22. september
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Det er muligt at komme helt ned i detaljer omkring din økonomi, og det ser bedre ud, end du har forventet. En forsigtig tilgang passer dig bedst.  

Dagshoroskop

26. september 2022

Det er muligt at komme helt ned i detaljer omkring din økonomi, og det ser bedre ud, end du har forventet. En forsigtig tilgang passer dig bedst.  

Ugehoroskop

26. september 2022

Stærke følelser gør sig gældende, og det er ikke helt let for dig at rumme eller at sætte ord på disse. Til gengæld er du ikke i tvivl om, hvad det er, der sætter det i gang. Når det hele bliver for meget, vælger du hverdagens gøremål som et middel til at få tankerne på ret køl. Ved ugens slutning kommer fortiden til at få mindre indflydelse, og du gør dig tanker for fremtiden.

Månedshoroskop

26. september 2022

Det er fristende at starte på noget nyt nu, hvor september begynder, og gør det bare, men vær forberedt på, at intet kommer til at gå hurtigt. Et dilemma drejer sig om ressourcer og især der, hvor du deler penge med en anden. I har ikke samme holdning til de fælles midler. Den 5.-28. nyder du andres opmærksomhed, og den 26. får du sat ord på dine følelser. Måneden slutter med, at du får en masse fra hånden.    

Årshoroskop

26. september 2022

Kærlighed

Allerede i 2021 oplevede du, at der var mere fokus og aktivitet i dit parforhold end før, og de tætte relationer kommer for alvor helt i centrum i det nye år.

Er du i et fast forhold, vild et formentlig være din partner, der tager mest opmærksomhed. Vedkommende kan i periode virke verdensfjern, og derfor må du gøre dig bemærket for at få den opmærksomhed, du har behov for. Det kan også skyldes, at I ikke er helt enige om, hvordan jeres forhold skal udvikle sig – måske synes du, at din partner lukker øjnene for problemerne, og derfor påtager du dig at fremhæve de skævheder, der måtte være i jeres forhold, og som skal løses.

En tredje mulighed kan også være, at din partner er meget romantisk og mere følelsesbetonet end sædvanligt. Der spindes drømme, som du er en del af, men som ikke altid viser sig at holde vand i den virkelige verden. Derfor kommer første halvdel af 2022 til at handle om tryghed i forholdet. Forholdet vil fungere konstruktivt fra maj – her bliver din partner mere aktiv og dynamisk, og det gør dig i godt humør.

Du er ikke i tvivl om dine følelser – på nær i marts og august, hvor du også kan tvivle på, om dine følelser bliver gengældt. Er du i et forhold, hvor romantikken blomstrer, og der er en dyb følelse af samhørighed og kærlighed, vil nogle af dine drømme kunne indfris i april. Er du i et nyt eller et utrygt forhold, vil tvivlen måske kunne afsløre noget i jeres samliv, som du ikke længere kan leve med. Dette gælder første halvår af 2022.

For single-jomfruen, som søger en livsledsager, er 2022 fuld af muligheder. I januar og februar vil du være mest opsøgende i forhold til at date, og i april, juli, september og november kan du være heldig at møde en person, som både er seriøs og stabil. 

Familie og venner

I 2022 vil der være meget opmærksomhed på, om du skal ændre, flytte eller bare male dit hjem. Du er nok dén i familien, der har mest behov for, at der skal ske noget nyt, og det kan spænde vidt. Ifølge stjernerne er 2022 velvalgt til at gøre dit hjem et mere afslappende sted at være.

Et område, hvor du kan sænke skuldrene, være kreativ og flyde ud. Det plejer du ikke at gøre, men i første halvdel af året kan du få nogle ideer til at indrette boligen, som går ud over det sædvanlige. Det kan også handle om, at et eller flere medlemmer af familien ser tilværelsen med nye øjne, og det spirituelle kommer i fokus. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal flytte, så vent med at beslutte dig til anden halvdel af 2022.

Du har et meget nært forhold til dine venner og betragter mange af dem som din familie. Du har dybe følelser for din vennekreds, og det er svært for dig, hvis du føler, at nogen svigter. Selv om du er god til at se rationelt på dit følelsesliv, tager du det dig nært. Flere af dine bekendte vil have brug for dine analytiske evner til forskellige livsområder.

I løbet af årets første måneder vil du blive spurgt om helt almindelige problemstillinger fra bekendte, som måske er i vildrede. Du giver gerne råd, tager fat i andres udfordringer og løser dem. 

Hverdag

Du gør meget for at få dagligdagen til at fungere. Der vil sikkert være områder i hverdagen, hvor du kan stramme endnu mere op – det kan fx være sundhed. Du giver ikke dig selv ret lang line, men sørger for at køre i faste rutiner. Derfor bliver det så meget mere vigtigt for dig, at der er et område i tilværelsen, hvor du kan slappe af – og det er i dit eget hjem med familien.

Normalt kan du lide, at tingene er meget organiserede, men på nogle punkter har du også brug for at være spontan og gøre tingene anderledes end andre. Det kan være, at du har et ”anderledes” job eller bruger meget tid på teorier i dit job. Hvis det sidste er tilfældet, har du brug for at koble af – ikke kun i weekenderne. 

Fremtid

Trods et meget rationelt syn på livet er jomfrufødte altid interesserede i at vide, hvad der venter forude. Hvis du står ved en skillevej, kan det føles som et dilemma. Men det behøver det ikke at være, for uanset hvilken vej du vælger, fører den til det mål, du sætter dig.

Skal du ændre større ting, vil januar og februar være oplagte. I starten af marts, skal du tage en beslutning, og i månedens sidste uge kan du blive i tvivl, om du har truffet den rette beslutning. Uforudsete hændelser får dig ind på et nyt spor og i april, juli og august kan du rette ind, alt efter den retning du har valgt.

Dit magiske øjeblik vil udspille sig i parforholdet eller med en person, der betyder meget for dig. I et kort øjeblik kan du i dagene op til 12. april glemme alle forsigtighedsregler og give dig hen. Det bliver et sandt følelsesnærvær, du sent vil glemme. 

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Jomfru er et såkaldt jordtegn. Jomfruen er jordbunden, flittig, pertentlig, arbejdsom og særdeles ansvarlig. Jomfruen tror tit og ofte, at den er kommet her til jorden for at tjene andre, hvilket den gør i stor udstrækning. Jomfruen har øje for detaljer, og den stræber efter at forfine og forbedre alt, der er omkring den. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Jomfruen.

Fra forsiden