Horoskop krebsen

Krebs

22. juni - 22. juli
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Det gælder om at gøre det behageligt for dig selv og på den måde værne om din trivsel. Du kan især værne om den hjemlige hygge og atmosfære.

Dagshoroskop

1. marts 2021

Det gælder om at gøre det behageligt for dig selv og på den måde værne om din trivsel. Du kan især værne om den hjemlige hygge og atmosfære.

Ugehoroskop

1. marts 2021

Du er særligt interesseret i, hvad der sker ude omkring dig, og den interesse rækker ud over landets grænser. Hvis du kigger efter en mulig rejse, kan der også dukke en mulighed op. Men vær opmærksom på betingelserne, og om du kommer til at købe den slags frihed til for høj en pris. Du har nogle mentalt krævende opgaver, og her vil det være bedst, hvis du kan finde et sted med arbejdsro.

Månedshoroskop

1. marts 2021

Din mavefornemmelse er særlig god, men derfor bør du tjekke de informationer og oplysninger, du får. Forvirringen kan råde omkring den 11., så vent med at træffe beslutninger til fx den 16., hvor du ser mere klart. Det er sidste halvdel af måneden, du rykker. Det er også sidst på måneden, at du kan opleve en kærlig stemning. Du bliver værdsat, men det kan også være, du bliver belønnet for en særlig indsats.

Årshoroskop

1. marts 2021

Fra årets start og indtil midten af maj kan du forvente at få en del bevågenhed, og i den periode er det oplagt at udnytte denne synlighed. Således er der især to tidspunkter – sidst i januar og midt i april – hvor du kan få held med at markere dig i det offentlige rum. Desuden vil dagene midt i oktober og omkring jul også være velegnede til at få opmærksomhed på dine mærkesager.

Men der er også et andet interesseområde, som ligeledes kan få vind i sejlene, og det handler om din stadige interesse og nysgerrighed på spirituelle og psykologiske områder. I maj og i juni kan du især gøre dig gældende med din viden og kompetence, og hvis du trænger til at udvide din horisont yderligere på feltet, kan ophold på kurser og retreats (eventuelt i udlandet) på de tidspunkter være en oplagt mulighed. Din intuition skærpes i sommerperioden.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Krebsen kaldes for kærnefamiliebegrebets stjernetegn, og derfor har familieliv, børn, og omsorg for andre en stor plads hos en Krebs. Det er vandtegn, som symboliserer følelser, og sårbarhed. Også omgivelser i forbindelse med vand er særlig attraktiv for en Krebs, såsom at bo ved vand, at sejle, svømme, dykke m.v. Til sidst, men ikke mindst, så holder krebsen af alle slags traditioner.


Fra forsiden