Horoskop krebsen

Krebs

22. juni - 22. juli
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Heldet er med dig i alt fra pengesager og foreningsliv du er en del af. Dagen rummer masser af gåpåmod og udenlandske interesser falder også heldigt ud.  

Dagshoroskop

15. april 2021

Heldet er med dig i alt fra pengesager og foreningsliv du er en del af. Dagen rummer masser af gåpåmod og udenlandske interesser falder også heldigt ud.  

Ugehoroskop

15. april 2021

Det er stadig en ny og delvis uprøvet situation, du befinder dig i. Har det med dit arbejde at gøre, har du nu skaffet så meget opbakning fra kolleger og andre, at du opererer hjemmevant. Der er både travlhed og vækst at spore, og det glæder dig, for det har du ventet på længe. Sidst på ugen møder du dog modstand, og det kan få dig til at ændre kurs eller afslutte en forbindelse.

Månedshoroskop

15. april 2021

Sørg for ikke at have for meget om ørerne i påsken. Gør frokoster og anden familiehygge til et fælles anliggende, og noget I samarbejder om. Det er en tid, du bruger med dem, du holder af. Et særligt pres hviler på dig fra den 16., og du må passe på med ikke at lade det gå ud over andre. Efter den 19. og især månedens sidste dage føler du en ro til at gøre, hvad du vil. Du må godt skeje lidt ud!

Årshoroskop

15. april 2021

Fra årets start og indtil midten af maj kan du forvente at få en del bevågenhed, og i den periode er det oplagt at udnytte denne synlighed. Således er der især to tidspunkter – sidst i januar og midt i april – hvor du kan få held med at markere dig i det offentlige rum. Desuden vil dagene midt i oktober og omkring jul også være velegnede til at få opmærksomhed på dine mærkesager.

Men der er også et andet interesseområde, som ligeledes kan få vind i sejlene, og det handler om din stadige interesse og nysgerrighed på spirituelle og psykologiske områder. I maj og i juni kan du især gøre dig gældende med din viden og kompetence, og hvis du trænger til at udvide din horisont yderligere på feltet, kan ophold på kurser og retreats (eventuelt i udlandet) på de tidspunkter være en oplagt mulighed. Din intuition skærpes i sommerperioden.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Krebsen kaldes for kærnefamiliebegrebets stjernetegn, og derfor har familieliv, børn, og omsorg for andre en stor plads hos en Krebs. Det er vandtegn, som symboliserer følelser, og sårbarhed. Også omgivelser i forbindelse med vand er særlig attraktiv for en Krebs, såsom at bo ved vand, at sejle, svømme, dykke m.v. Til sidst, men ikke mindst, så holder krebsen af alle slags traditioner.


Fra forsiden