Horoskop krebsen

Krebs

22. juni - 22. juli
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Stærke ønsker gør sig gældende, og du kan lægge mange følelser i det, du ønsker dig. Måske handler det udelukkende om at få dine følelser indfriet.

Dagshoroskop

6. december 2021

Stærke ønsker gør sig gældende, og du kan lægge mange følelser i det, du ønsker dig. Måske handler det udelukkende om at få dine følelser indfriet.

Ugehoroskop

6. december 2021

Krævende opgaver tager meget af din energi, og det gør planlægning vigtig, hvis også du skal have tid til julens hyggelige gøremål. Stil dig kritisk overfor en opgaves omfang midt på ugen, for måske er det mere, end du bør kaste dig over. Familien og især julestemningen bliver særlig intens i løbet af weekenden. Også det må du lægge ekstra kræfter i, men det vil være det hele værd.

Månedshoroskop

6. december 2021

Du har lagt en plan nu, hvor december starter, og den skal være med til at give dig ro og overblik. En tvivl kan nage dig den 12., men også være et tidspunkt, hvor du hjælper andre. Den 20. er du i festhumør, og så kan julen bare komme an. Juledagene står på intensitet ud over det sædvanlige. Det er især familien, der kan have mere eller mindre dramatiske situationer, der kommer til at præge jeres samvær.

Årshoroskop

6. december 2021

Fra årets start og indtil midten af maj kan du forvente at få en del bevågenhed, og i den periode er det oplagt at udnytte denne synlighed. Således er der især to tidspunkter – sidst i januar og midt i april – hvor du kan få held med at markere dig i det offentlige rum. Desuden vil dagene midt i oktober og omkring jul også være velegnede til at få opmærksomhed på dine mærkesager.

Men der er også et andet interesseområde, som ligeledes kan få vind i sejlene, og det handler om din stadige interesse og nysgerrighed på spirituelle og psykologiske områder. I maj og i juni kan du især gøre dig gældende med din viden og kompetence, og hvis du trænger til at udvide din horisont yderligere på feltet, kan ophold på kurser og retreats (eventuelt i udlandet) på de tidspunkter være en oplagt mulighed. Din intuition skærpes i sommerperioden.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Krebs er et såkaldt vandtegn, som symboliserer følelser og sårbarhed. Krebsen kaldes for kærnefamiliebegrebets stjernetegn, og derfor har familieliv, børn, og omsorg for andre en stor plads hos en Krebs. Krebsen er et naturtalent til at skabe tryghed og ro, men den er også hypersensitiv. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Krebsen.


Fra forsiden