Horoskop krebsen

Krebs

22. juni - 22. juli
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Trods helligdagen er det svært helt at finde ro. Du kan også opleve et ønske fra din nærmeste om større udskejelser, der ikke lader sig gøre lige nu. 

Dagshoroskop

9. april 2020

Trods helligdagen er det svært helt at finde ro. Du kan også opleve et ønske fra din nærmeste om større udskejelser, der ikke lader sig gøre lige nu. 

Ugehoroskop

9. april 2020

Uanset om du har planlagt påskeferie eller ej, kan det vise sig, at du godt kan slippe flere af dine pligter. På den måde kan du forlænge påsken til en hel ferie. Rejseplaner er droppet og alternative tiltag må gøres. Oplevelserne ligger lige for fødderne af dig, også hvis du er hjemme. Påskedagene bliver mere stille. Når først du vænner dig til det, kan det være præcis det du har brug for. 

Astrolog Brian Teglgaard

Månedshoroskop

9. april 2020

Der ligger store forandringer til dig før påske, hvor meget i din hverdag vender op og ned i forhold til det normale. Måske er det slet ikke en normal hverdag, du skal vende tilbage til? Efter påske møder du personlig modstand, og det er her de virkelige forandringer starter. Du er klædt på til modstand, selv om det er hårdt. I dagene omkring den 26. er du fyldt med håb, og er parat til at gå ad en ny vej. 

Astrolog Brian Teglgaard

Årshoroskop

9. april 2020

Året som helhed

Du kan føle det som om, at der sker meget mere for andre end for dig. Det er sikkert rigtigt, når det gælder starten af året. Du kan dog glæde dig på andres vegne og stiller også op, hvis dine nærmeste har udfordringer og brug for din hjælp. Selv har du en frisk og aktiv måde at komme i gang med året på. Du har tid til nye interesser, og det kan få dig til at færdes i andre kredse end du er vant til. Sundhed og velvære gør du gerne en ekstra indsats for, og du kan omlægge dine daglige vaner. Argumentet kan være, at du ønsker en mere ansvarlig livsstil med begrundelse i miljømæssig bæredygtighed.

Rejsemuligheder kan du få flere af, og ud over sommeren er det februar og oktober, hvor du kan få disse ønsker opfyldt.   

Job

Arbejdet går som en leg frem til midten af februar, men herefter må du indrette dig mere efter andre eller en overordnedes anvisninger. Det kan give udfordringer, men hold ud. Fra midten af maj kan du igen i højere grad sætte din egen dagsorden. Dine ambitioner kan løbende justeres, og det kan føre til ændringer. Fra sidst i juni har du de bedste muligheder for at påvirke dit jobområde. I tiden fra 9. september til 14. november bør du ikke gå for hurtigt frem. Måske vælger du at vende tilbage til et job eller en branche, som du kender. Fra slutningen af marts og indtil juli er det din økonomi, som du må være særlig opmærksom på. Rådighedsbeløbet kan være mindre eller en generel usikkerhed kan præge din økonomi.

Kærlighed

I dit parforhold er det vigtigt at sætte en fælles kurs, og det kan i midten af januar give jer noget at tale sammen om. Her dukker ting op til overfladen, som kan være lidt svære at håndtere. Drejer det sig ikke om forholdet, kan det være din partner, der har brug for dine råd i en helt anden sammenhæng. Hvis din parter har krise, vil den dog være løst sidst i marts. I har flere gode perioder, hvor I kan komme rigtig tæt på hinanden.

Lysten til at date og finde en kæreste vil for den single Krebs være størst sidst på året.

Årets muligheder

Både det gode humør og helbred er med dig.

Astrolog Brian Teglgaard

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Krebsen kaldes for kærnefamiliebegrebets stjernetegn, og derfor har familieliv, børn, og omsorg for andre en stor plads hos en Krebs. Det er vandtegn, som symboliserer følelser, og sårbarhed. Også omgivelser i forbindelse med vand er særlig attraktiv for en Krebs, såsom at bo ved vand, at sejle, svømme, dykke m.v. Til sidst, men ikke mindst, så holder krebsen af alle slags traditioner.


Fra forsiden