Horoskop løve

Løve

23. juli - 22. august
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Der er aktiviteter i hjemmet, der kan handle om at få klaret en vigtig reparation eller at få renoveret noget gammelt og udtjent. Det klares hurtigt.

Dagshoroskop

6. december 2021

Der er aktiviteter i hjemmet, der kan handle om at få klaret en vigtig reparation eller at få renoveret noget gammelt og udtjent. Det klares hurtigt.

Ugehoroskop

6. december 2021

Julehyggen må komme i anden række ved ugens start. Her er det andre og mere alvorlige opgaver, der kræver din opmærksomhed. Det er også muligt, at en økonomisk usikkerhed breder sig, og det kan få dig til at holde igen. Senere vil det vise sig, ikke at være helt så alvorligt. Situationen er forbigående og vil ikke kunne ødelægge hverken julen eller julestemningen i øvrigt.

Månedshoroskop

6. december 2021

Vis dine kærlige og kreative sider, når julemåneden starter! Omkring den 12. kan du blive usikker på din kurs, der har med ambitioner og erhvervsmæssig retning at gøre. De første signaler er ikke dem, du reagerer på, men vær alligevel opmærksom på, om en større omlægning er under opsejling. Nogle dejlige dage og godt samvær har du mulighed for op til jul. Efter jul er der noget mere uro, der forstyrrer julehyggen.

Årshoroskop

6. december 2021

Samarbejde, parforhold og forhold til f.eks. offentlige myndigheder kommer i særligt fokus i løbet af året. Du påvirkes en del af dine nære relationer det meste af året. Selv om du selv kan markere dig og måske også være ligeglad med, hvad andre mener og synes, er der alligevel en særlig person, der kan få dig til at lytte og måske også tage imod kritik! Men det kræver, at I er helt på bølgelængde. Faktisk kan du føle dig meget inspireret af vedkommende, og et samarbejde vil falde meget fordelagtigt ud.

I maj og juni vendes din opmærksomhed mod andre områder, og her kan du især gøre opmærksom på dig selv i nogle helt specielle sammenhænge. Du har en viden, som ligger på et specialområde, hvor man skal være trænet i at forstå eller opfylde nogle særlige betingelser for at få hjælp. Du har heldet med dig, så hold dig ikke tilbage med at søge eventuelle tilskud i det tidlige forår.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Løve er et såkaldt ildtegn. Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed. Den er god til at organisere, være idérig og til at inspirere sine omgivelser. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Løven.

Fra forsiden