Horoskop løve

Løve

23. juli - 22. august
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Benyt dig af den opbakning, du kan finde omkring dig. Det kan være trofaste og loyale medarbejdere, eller et andet hold af personer, du har tillid til.  

Dagshoroskop

6. maj 2021

Benyt dig af den opbakning, du kan finde omkring dig. Det kan være trofaste og loyale medarbejdere, eller et andet hold af personer, du har tillid til.  

Ugehoroskop

6. maj 2021

Det er dit udadrettede virke, der optager dig. I job og karriere er der særlige udfordringer, du må tage dig af, og det kan især først på ugen lægge beslag på meget af din tid. På det helt private område kan du bruge energi på at afstemme forventninger. Her er det især familie, hjem og den daglige husholdning, der skal fungere. Det kræver, at du taler dig tilrette med dine nærmeste.

Månedshoroskop

6. maj 2021

Dine handlinger og valg kan være utraditionelle, og det kan give dig modstand. Når det gælder dit job, er det ikke en mulighed at gå i andres fodspor. Visse justeringer kan du foretage den 11., og herefter kan modstand vendes til medvind og den beundring, du søger. Den 17. står du i en situation, der gør dig stærkere. Den 21.-22. må du tage hensyn til andre og ikke kræve for stor opmærksomhed.  

Årshoroskop

6. maj 2021

Samarbejde, parforhold og forhold til f.eks. offentlige myndigheder kommer i særligt fokus i løbet af året. Du påvirkes en del af dine nære relationer det meste af året. Selv om du selv kan markere dig og måske også være ligeglad med, hvad andre mener og synes, er der alligevel en særlig person, der kan få dig til at lytte og måske også tage imod kritik! Men det kræver, at I er helt på bølgelængde. Faktisk kan du føle dig meget inspireret af vedkommende, og et samarbejde vil falde meget fordelagtigt ud.

I maj og juni vendes din opmærksomhed mod andre områder, og her kan du især gøre opmærksom på dig selv i nogle helt specielle sammenhænge. Du har en viden, som ligger på et specialområde, hvor man skal være trænet i at forstå eller opfylde nogle særlige betingelser for at få hjælp. Du har heldet med dig, så hold dig ikke tilbage med at søge eventuelle tilskud i det tidlige forår.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Løve er et såkaldt ildtegn. Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed. Den er god til at organisere, være idérig og til at inspirere sine omgivelser. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Løven.

Fra forsiden