Horoskoper

Velkommen til BILLED-BLADETs horoskoper

Her er dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Se også hvordan din uge, måned eller hele året bliver for netop dit stjernetegn.


Løve

Årshoroskop

2019


Året som helhed

Slip spontaniteten og kreativiteten løs. Det vil fylde dig med en glæde, og den vil i det hele taget blive meget lettere at finde i det kommende år. Du må godt vælge gøremål og interesser mere af lyst end af pligt. Ønsker du at udvikle en interesse eller et kreativt talent, kan du komme et stort skridt videre. Vis omverdenen det legebarn, der også bor i dig! Selvfølgelig skal der være en mening med det hele, for du ønsker ikke at spilde din tid. Det lystbetonede kan komme til at fylde meget mere sidst på året, hvor det nærmest kan blive en hverdagsbeskæftigelse. Først på året må du tage stilling til nogle forandringer på hjemmefronten. Det kan også handle om at komme på plads efter flytning eller ombygning. Der falder ro på, når foråret nærmer sig.

Job

En lyst til forandring kan du have med dig fra sidste år. Hvis ikke der er sket de ønskede ændringer, kan du opsøge dem nu. Normalt foretrækker du, at din karriere forløber gnidningsfrit, stabilt og uden de store ændringer. Men det er ikke den dagsorden, du står overfor nu. Du må tage imod forandringer, også dem der bliver pålagt udefra. Forvent ikke, at du kan styre alt, men tag imod nye udfordringer og grib de chancer, der også vil opstå. I marts har du den bedste mulighed for selv at sætte noget nyt i gang, for der er det dig, der tager initiativet. For året som helhed er det bedst at være forandringsparat.

Kærlighed

Kærligheden betyder rigtig meget for dig, og du kan let fyre ekstra godt op under den. Dit behov for erotisk udfoldelse er særlig stort, og det kan være et godt sted at starte. Er du i et fast parforhold, kan det virkelig ruske op i det på den gode måde. Du viser gerne din kærlighed på en generøs og overbevisende måde. Er du i alderen for at få børn, kan det være en af kærlighedens frugter, du kan høste i år. Har du børn, kan din kærlighed til dem også vokse, og her gælder ingen aldersgrænse.

Årets muligheder

Bruger du dine talenter, får du det meget sjovere.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed, og er god til at organisere, være idérig, og til at inspirere sine omgivelser. Stil, elegance og kvalitet er det som en Løve føler sig tiltrukket af, intet mindre. Løven er tegnet for børn leg, sjov og kreativitet. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt.