Horoskop skorpionen

Skorpion

24. oktober - 22. november
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

En person, du er tæt forbundet med, holder på sit, og det vil vise sig at være med god ret. Du kan stole på denne lidt insisterende person.  

Dagshoroskop

6. maj 2021

En person, du er tæt forbundet med, holder på sit, og det vil vise sig at være med god ret. Du kan stole på denne lidt insisterende person.  

Ugehoroskop

6. maj 2021

Der ligger flere forventninger til, hvad du udretter på hjemmefronten. Det er ikke sikkert, de helt harmonerer med, hvad du selv har lyst til. Bedst har du det, hvis du kan komme på langfart og gerne en smut til udlandet. Er det ikke en mulighed lige nu, vil du sagtens kunne finde livligt selskab blandt dine nærmeste. Der kan endda være personer, som er både sjove og festlige.

Månedshoroskop

6. maj 2021

Du kan virke kort for hovedet i starten af maj – måske fordi du siger tingene, som de er. Du evner at bevare overblik og sammenhold, der gavner enhver form for samarbejde. I forbindelse med Kr. Himmelfartferien vil du gerne skeje lidt ud og gøre noget, du ikke plejer. Det er let at få andre med på dine planer. Efter den tid vender du mere af din opmærksomhed mod arbejde og opgaver. Sidst i maj får du tid til at dyrke din hobby.

Årshoroskop

6. maj 2021

Året bliver anderledes end 2020. Der er især to livsområder, der er i fokus i år – det ene er familien og boligen, som du må tage dig af, og det andet er dit kreative gen, som aktiveres – samt en eventuel betingelsesløs kærlighed.

I maj og juli vil du med stor sandsynlighed befinde dig på kærlighedens sti. Er du single, er mulighederne for, at du kan blive meget forelsket eller meget berørt af et andet menneskes indflydelse, stor – alt efter hvor du befinder dig i livet. Er du i et fast forhold, kan følelserne blusse op på ny, blive dybere og antage nye dimensioner.

Din bedste periode i året, hvor du har størst gennemslagskraft, er fra 30. oktober til 13. december. I det tidsrum kan du meget let få din vilje igennem, og det bliver dig, der suverænt kommer til at bestemme, når det gælder de hjemlige forhold. Bofællesskab kan eventuelt komme på tale.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Skorpion er et såkaldt vandtegn, hvilket betyder, at den er følsom. Skorpionen er kendt som det mystiske og hemmelighedsfulde tegn, fordi den typisk gemmer sig bag sit skjold. Det kræver tillid at nå ind til en Skorpion, men når først Skorpionen åbner op, vil du opdage, at lige så hård som Skorpionen kan virke, lige så følsom er den indeni. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Skorpionen.

Fra forsiden