Horoskop skorpionen

Skorpion

24. oktober - 22. november
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Ingen skal være i tvivl om, hvad du mener, og du siger tingene, som du oplever dem uden omsvøb. Du får ryddet godt op i dit mentale indre.  

Dagshoroskop

6. december 2021

Ingen skal være i tvivl om, hvad du mener, og du siger tingene, som du oplever dem uden omsvøb. Du får ryddet godt op i dit mentale indre.  

Ugehoroskop

6. december 2021

Du er meget fokuseret på at nå dine mål, og du er villig til at lægge den energi i projektet, som det kræver. Samtidig har du ordet i din magt, så pas på, du ikke kommer til at overhøre andres vigtige budskaber. Du har gode muligheder for at lykkes - dog med en risiko for, at du kommer til at overvurdere dig selv. Pas også på dig selv, og lyt især til din grænse for din fysiske formåen.

Månedshoroskop

6. december 2021

Der er en masser at tale sammen om og få koordineret ved starten af december. Ikke alt er praktik, og du kan let blive følelsesmæssigt påvirket. I dagene 4.-6. har du en stærk vilje og er målrettet i det, du foretager dig. Bruger du for meget energi, vil du kunne mærke det. I ugen op til jul har du et godt øje for at se muligheder, og humøret er højt. Lige før nytår dukker der igen følelsesladede samtaler op.

Årshoroskop

6. december 2021

Året bliver anderledes end 2020. Der er især to livsområder, der er i fokus i år – det ene er familien og boligen, som du må tage dig af, og det andet er dit kreative gen, som aktiveres – samt en eventuel betingelsesløs kærlighed.

I maj og juli vil du med stor sandsynlighed befinde dig på kærlighedens sti. Er du single, er mulighederne for, at du kan blive meget forelsket eller meget berørt af et andet menneskes indflydelse, stor – alt efter hvor du befinder dig i livet. Er du i et fast forhold, kan følelserne blusse op på ny, blive dybere og antage nye dimensioner.

Din bedste periode i året, hvor du har størst gennemslagskraft, er fra 30. oktober til 13. december. I det tidsrum kan du meget let få din vilje igennem, og det bliver dig, der suverænt kommer til at bestemme, når det gælder de hjemlige forhold. Bofællesskab kan eventuelt komme på tale.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Skorpion er et såkaldt vandtegn, hvilket betyder, at den er følsom. Skorpionen er kendt som det mystiske og hemmelighedsfulde tegn, fordi den typisk gemmer sig bag sit skjold. Det kræver tillid at nå ind til en Skorpion, men når først Skorpionen åbner op, vil du opdage, at lige så hård som Skorpionen kan virke, lige så følsom er den indeni. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Skorpionen.

Fra forsiden