Horoskop skorpionen

Skorpion

24. oktober - 22. november
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

En forbindelse eller et samarbejde har godt af en justering, og selv om det fungerer, kan det alligevel være rigtigt at afslutte for nuværende.

Dagshoroskop

1. marts 2021

En forbindelse eller et samarbejde har godt af en justering, og selv om det fungerer, kan det alligevel være rigtigt at afslutte for nuværende.

Ugehoroskop

1. marts 2021

De sidste to måneder har du måtte agere mere på andres præmisser end du bryder dig om, og derfor kan det føles som en tiltrængt frihed, du oplever nu. Du behøver ikke gå helt solo, for det kan også være, at du får andre samarbejdsmuligheder. Brug endelig også den opbakning, du kan trække på fra dit bagland, for den er guld værd lige nu. Stemningen derhjemme er også værd at nyde.

Månedshoroskop

1. marts 2021

Du er på god talefod med dine nærmeste, måske fordi du både engagerer dig og interesserer dig for dine medmennesker. Fra den 4. stiger energien endnu mere, og du kan have flere bolde i luften. En triumf på hjemmefronten skal også fejres, men hold lige et øje med, hvad det kommer til at koste. Fra den 22. styrer du, men tal så alle kan forstå dig. Månedens sidste dage bør du tilføre og vise mere af dine følelser.

Årshoroskop

1. marts 2021

Året bliver anderledes end 2020. Der er især to livsområder, der er i fokus i år – det ene er familien og boligen, som du må tage dig af, og det andet er dit kreative gen, som aktiveres – samt en eventuel betingelsesløs kærlighed.

I maj og juli vil du med stor sandsynlighed befinde dig på kærlighedens sti. Er du single, er mulighederne for, at du kan blive meget forelsket eller meget berørt af et andet menneskes indflydelse, stor – alt efter hvor du befinder dig i livet. Er du i et fast forhold, kan følelserne blusse op på ny, blive dybere og antage nye dimensioner.

Din bedste periode i året, hvor du har størst gennemslagskraft, er fra 30. oktober til 13. december. I det tidsrum kan du meget let få din vilje igennem, og det bliver dig, der suverænt kommer til at bestemme, når det gælder de hjemlige forhold. Bofællesskab kan eventuelt komme på tale.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

En særlig evne til at gennemskue andre mennesker er til stede, ligesom man her finde de bedste psykologer og psykoterapeuter, samt indenfor bankverdenen, regnskaber, revision, ligesom de også mestrer hemmelighedens kunst til fulde. En Skorpion ønsker at have check og kontrol på ting og sager omkring sig, og er f.eks. ikke tilbageholdende med at bruge en smule manipulation for at får det, som den gerne vil. De er også hemmelighedsfulde, eller er gode til at finde ind til andres hemmeligheder.

Fra forsiden