Horoskop skorpionen

Skorpion

24. oktober - 22. november
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Dine tanker og grublerier kan du få god sparring på, hvis du vender dem med familiemedlemmer. En helt ny mulighed ser dagens lys.

Dagshoroskop

18. september 2021

Dine tanker og grublerier kan du få god sparring på, hvis du vender dem med familiemedlemmer. En helt ny mulighed ser dagens lys.

Ugehoroskop

18. september 2021

I løbet af ugen får du et større behov for at kunne trække dig og være på egen hånd. Samtidig kan du nyde godt af en særlig opmærksomhed fra et familiemedlem. Hvis ikke du gengælder denne interesse, vil den hurtigt forsvinde igen. Overvej derfor, hvad der er vigtigst for dig - dit eget selskab eller den opmærksomhed du får fra andre. Eller det kan blive aktuelt at trække dig tilbage med et par af din nærmeste.

Månedshoroskop

18. september 2021

Følelser kan forvirre først på måneden, hvor du trods forvirringen har behov for at handle. Kan du vente til den 6., ser du alting mere klart. Det er også her, du gør dig godt bemærket i et forum, hvor du har en betroet rolle. Indtil midten af måneden viser du synlige resultater, men herefter ønsker du ikke så meget opmærksomhed. Nu er du mere privat, men stadig arbejdsom og det kan ses på det, du udrettet i hjemmet.

 

Årshoroskop

18. september 2021

Året bliver anderledes end 2020. Der er især to livsområder, der er i fokus i år – det ene er familien og boligen, som du må tage dig af, og det andet er dit kreative gen, som aktiveres – samt en eventuel betingelsesløs kærlighed.

I maj og juli vil du med stor sandsynlighed befinde dig på kærlighedens sti. Er du single, er mulighederne for, at du kan blive meget forelsket eller meget berørt af et andet menneskes indflydelse, stor – alt efter hvor du befinder dig i livet. Er du i et fast forhold, kan følelserne blusse op på ny, blive dybere og antage nye dimensioner.

Din bedste periode i året, hvor du har størst gennemslagskraft, er fra 30. oktober til 13. december. I det tidsrum kan du meget let få din vilje igennem, og det bliver dig, der suverænt kommer til at bestemme, når det gælder de hjemlige forhold. Bofællesskab kan eventuelt komme på tale.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Skorpion er et såkaldt vandtegn, hvilket betyder, at den er følsom. Skorpionen er kendt som det mystiske og hemmelighedsfulde tegn, fordi den typisk gemmer sig bag sit skjold. Det kræver tillid at nå ind til en Skorpion, men når først Skorpionen åbner op, vil du opdage, at lige så hård som Skorpionen kan virke, lige så følsom er den indeni. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Skorpionen.

Fra forsiden