Horoskop skorpionen

Skorpion

24. oktober - 22. november
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Indrøm, at du ikke er en holdspiller i dag, hvor du mest af alt har lyst til at gøre tingene på din helt egen måde. Du kommer til at vise nye sider af dig selv.

Dagshoroskop

20. januar 2021

Indrøm, at du ikke er en holdspiller i dag, hvor du mest af alt har lyst til at gøre tingene på din helt egen måde. Du kommer til at vise nye sider af dig selv.

Ugehoroskop

20. januar 2021

Er du for opsat på at starte på noget nyt, kan du let komme til at handle hen over hovedet på andre. Det fremmer ikke just samarbejde og parforhold, hvis du er for ivrig. Til gengæld kan du tage ved lære af en andens erfaringer, men det kræver, at du giver dig tid til at lytte. Populær bliver du, når du sætter gang i de mere festlige aktiviteter, og de kan godt foregå hjemme hos dig selv.

Månedshoroskop

20. januar 2021

Det, der har optaget dig det sidste halve år, kan du afslutte først på måneden. Fra den 6. handler det mere om dine medmennesker, og det kan også føre kærlige oplevelser med sig. Der bliver lagt et godt grundlag for samarbejde og samvær. Midt på måneden møder du udfordringer, der er bedst at tackle på din helt egen måde. Resultatet kan du se den 23. og her kan der være noget, du bør fejre med familien.  

Årshoroskop

20. januar 2021

Året bliver anderledes end 2020. Der er især to livsområder, der er i fokus i år – det ene er familien og boligen, som du må tage dig af, og det andet er dit kreative gen, som aktiveres – samt en eventuel betingelsesløs kærlighed.

I maj og juli vil du med stor sandsynlighed befinde dig på kærlighedens sti. Er du single, er mulighederne for, at du kan blive meget forelsket eller meget berørt af et andet menneskes indflydelse, stor – alt efter hvor du befinder dig i livet. Er du i et fast forhold, kan følelserne blusse op på ny, blive dybere og antage nye dimensioner.

Din bedste periode i året, hvor du har størst gennemslagskraft, er fra 30. oktober til 13. december. I det tidsrum kan du meget let få din vilje igennem, og det bliver dig, der suverænt kommer til at bestemme, når det gælder de hjemlige forhold. Bofællesskab kan eventuelt komme på tale.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

En særlig evne til at gennemskue andre mennesker er til stede, ligesom man her finde de bedste psykologer og psykoterapeuter, samt indenfor bankverdenen, regnskaber, revision, ligesom de også mestrer hemmelighedens kunst til fulde. En Skorpion ønsker at have check og kontrol på ting og sager omkring sig, og er f.eks. ikke tilbageholdende med at bruge en smule manipulation for at får det, som den gerne vil. De er også hemmelighedsfulde, eller er gode til at finde ind til andres hemmeligheder.

Fra forsiden