Horoskop skorpionen

Skorpion

24. oktober - 22. november
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

En udflugt vil være sagen. Det kan være oplagt at besøge den del af familien, der kræver en længere køretur, og det vil blive et glædeligt gensyn.  

Dagshoroskop

12. juni 2021

En udflugt vil være sagen. Det kan være oplagt at besøge den del af familien, der kræver en længere køretur, og det vil blive et glædeligt gensyn.  

Ugehoroskop

12. juni 2021

Et pres, der hviler på dig fra sidste uge, har ikke sluppet dig. Der kan være talt med store ord, og det er vigtigt, du ikke bærer nag, hvis du skal hurtigt videre. Det hjælper med lidt tid til at sunde dig, så du kan lægge det skete bag dig. Et nyt og meget spændende kapitel når du at tage hul på allerede i denne uge, og du kan glæde dig til at det bliver et tema i længere tid fremover.

Månedshoroskop

12. juni 2021

Du har både gennemslagskraft og mod i starten af juni - så meget, at det kan være fornuftigt at afveje dine handlinger. Tænk dig om, inden du taler, så du ikke fortryder det, du siger. I familien eller i hjemmet kan der opstå nye behov, men det kræver ændringer på fundamentale områder. Forsøg at være så åben som muligt. Anden halvdel af juni er arbejdet i fokus, og du kan lettere markere dig på dette område.

Årshoroskop

12. juni 2021

Året bliver anderledes end 2020. Der er især to livsområder, der er i fokus i år – det ene er familien og boligen, som du må tage dig af, og det andet er dit kreative gen, som aktiveres – samt en eventuel betingelsesløs kærlighed.

I maj og juli vil du med stor sandsynlighed befinde dig på kærlighedens sti. Er du single, er mulighederne for, at du kan blive meget forelsket eller meget berørt af et andet menneskes indflydelse, stor – alt efter hvor du befinder dig i livet. Er du i et fast forhold, kan følelserne blusse op på ny, blive dybere og antage nye dimensioner.

Din bedste periode i året, hvor du har størst gennemslagskraft, er fra 30. oktober til 13. december. I det tidsrum kan du meget let få din vilje igennem, og det bliver dig, der suverænt kommer til at bestemme, når det gælder de hjemlige forhold. Bofællesskab kan eventuelt komme på tale.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Skorpion er et såkaldt vandtegn, hvilket betyder, at den er følsom. Skorpionen er kendt som det mystiske og hemmelighedsfulde tegn, fordi den typisk gemmer sig bag sit skjold. Det kræver tillid at nå ind til en Skorpion, men når først Skorpionen åbner op, vil du opdage, at lige så hård som Skorpionen kan virke, lige så følsom er den indeni. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Skorpionen.

Fra forsiden