Horoskop skorpionen

Skorpion

24. oktober - 22. november
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Personer i din nærmeste omgangskreds er mere synlige nu, og der er flere som gerne vil til orde. Det vil du også gerne selv, så husk også at lytte.

Dagshoroskop

21. april 2021

Personer i din nærmeste omgangskreds er mere synlige nu, og der er flere som gerne vil til orde. Det vil du også gerne selv, så husk også at lytte.

Ugehoroskop

21. april 2021

Din særlige psykologiske indsigt og forståelse kan du få brug for først på ugen, hvor der kan være personer, der går fejl af hinanden. Du både kan og tør tage snakken, der skal til for at finde en løsning. På den måde kan du opleve, at du må være eller udøve to opgaver samtidig. Sidst på ugen ændrer din situation sig, og så er det dig selv og dine allernærmeste, der betyder mest.

Månedshoroskop

21. april 2021

Nyd de små frirum påsken giver dig, men også at du kan være aktiv med andre gøremål. Det at være sammen gavner dit parforhold, men efter påske må du også forvente krav fra din partner. I dagene 17.-19. foregår en rivende udvikling, hvor du har medvind på flere fronter. Samtidig ønsker dine nærmeste at få en tættere dialog med dig. Går det i opfyldes rykker I tættere samme i familien fra den 23.

Årshoroskop

21. april 2021

Året bliver anderledes end 2020. Der er især to livsområder, der er i fokus i år – det ene er familien og boligen, som du må tage dig af, og det andet er dit kreative gen, som aktiveres – samt en eventuel betingelsesløs kærlighed.

I maj og juli vil du med stor sandsynlighed befinde dig på kærlighedens sti. Er du single, er mulighederne for, at du kan blive meget forelsket eller meget berørt af et andet menneskes indflydelse, stor – alt efter hvor du befinder dig i livet. Er du i et fast forhold, kan følelserne blusse op på ny, blive dybere og antage nye dimensioner.

Din bedste periode i året, hvor du har størst gennemslagskraft, er fra 30. oktober til 13. december. I det tidsrum kan du meget let få din vilje igennem, og det bliver dig, der suverænt kommer til at bestemme, når det gælder de hjemlige forhold. Bofællesskab kan eventuelt komme på tale.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

En særlig evne til at gennemskue andre mennesker er til stede, ligesom man her finde de bedste psykologer og psykoterapeuter, samt indenfor bankverdenen, regnskaber, revision, ligesom de også mestrer hemmelighedens kunst til fulde. En Skorpion ønsker at have check og kontrol på ting og sager omkring sig, og er f.eks. ikke tilbageholdende med at bruge en smule manipulation for at får det, som den gerne vil. De er også hemmelighedsfulde, eller er gode til at finde ind til andres hemmeligheder.

Fra forsiden