Horoskoper

Velkommen til BILLED-BLADETs horoskoper

Her er dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Se også hvordan din uge, måned eller hele året bliver for netop dit stjernetegn.


Skorpion

Månedshoroskop

august


Selv om du holder ferie, kan du godt sende dit arbejde mange tanker og overvejelser. Første halvdel af måneden er dog bedst til at koble fra, så husk at nyde det, hvis du holder fri. Den 23. kan markere starten på en mere travl periode. Men her har kærligheden også gode vilkår. Er du uden partner, kan det være det gode ven- og fællesskab, der giver, hvad du har brug for.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

En særlig evne til at gennemskue andre mennesker er til stede, ligesom man her finde de bedste psykologer og psykoterapeuter, samt indenfor bankverdenen, regnskaber, revision, ligesom de også mestrer hemmelighedens kunst til fulde. En Skorpion ønsker at have check og kontrol på ting og sager omkring sig, og er f.eks. ikke tilbageholdende med at bruge en smule manipulation for at får det, som den gerne vil. De er også hemmelighedsfulde, eller er gode til at finde ind til andres hemmeligheder.