Horoskoper

Velkommen til BILLED-BLADETs horoskoper

Her er dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Se også hvordan din uge, måned eller hele året bliver for netop dit stjernetegn.


Skorpion

Månedshoroskop

december

En kærlig tone er tilstede i starten af december, og du gør et godt indtryk. Du er ikke bange for at sige tingene, som de er, og det får du respekt for. Der kan dog også dukke mere alvorlige samtaleemner op endda lige før jul. Gå endelig ombord i dem og få tingene løst, inden julefreden kan sænke sig. Planerne for juleaften må justeres en smule, og en ekstra gæst dukker op. 

Astrolog Brian Teglgaard

Om stjernetegnet

En særlig evne til at gennemskue andre mennesker er til stede, ligesom man her finde de bedste psykologer og psykoterapeuter, samt indenfor bankverdenen, regnskaber, revision, ligesom de også mestrer hemmelighedens kunst til fulde. En Skorpion ønsker at have check og kontrol på ting og sager omkring sig, og er f.eks. ikke tilbageholdende med at bruge en smule manipulation for at får det, som den gerne vil. De er også hemmelighedsfulde, eller er gode til at finde ind til andres hemmeligheder.