Horoskop skorpionen

Skorpion

24. oktober - 22. november
Astrolog Brian Teglgaard

Ugehoroskop

Du kan være særlig nærtagende, hvis der er nogle, der stiller spørgsmål til din faglighed eller dine kompetencer i øvrigt. Der er dog ingen grund til at overreagere eller at hæve stemmen, for du kan sagtens svare for dig. Er det dig, der står for planlægning af transport i forbindelse med ferien, kan der opstå forviklinger, som du kommer til at tage skylden for. Vær lidt ydmyg.

Dagshoroskop

Uge 32

Det, du har haft svært ved at sætte ord på, kan du nu få hjælp til. En god og nær sparringspartner kommer dig til undsætning, og så kører det.

Ugehoroskop

Uge 32

Du kan være særlig nærtagende, hvis der er nogle, der stiller spørgsmål til din faglighed eller dine kompetencer i øvrigt. Der er dog ingen grund til at overreagere eller at hæve stemmen, for du kan sagtens svare for dig. Er det dig, der står for planlægning af transport i forbindelse med ferien, kan der opstå forviklinger, som du kommer til at tage skylden for. Vær lidt ydmyg.

Månedshoroskop

Uge 32

Du kan med fordel sætte noget nyt i gang, selvom måneden som sådan varsler flere og krævende projekter. I dagene omkring den 13. har du ikke den største tålmodighed, og det kan komme til udtryk i det, du siger eller ikke siger. De bedste dage til at fremføre dine synspunkt er 15.-17. Her kan du få stor indflydelse på jobbet såvel som på dine opgaver. Giv din partner opmærksomhed, hvis du ønsker kærlige stunder.

Årshoroskop

Uge 32

Året som helhed.

Allerede først på året kan du gå med overvejelser, om ikke det er på tide at komme bredere ud med din viden og dine erfaringer. Der kan være flere måder, du kan gøre dette på, men fælles er, at det handler om kommunikation og at komme ud til en stor gruppe. Om du skriver en bog, begynder at undervise eller oplærer andre i dit fag, er ikke afgørende, bare du finder det, der giver mening for dig.Fra starten af året og til midten af januar har du den bedste mulighed for at sætte din egen dagsorden. Det er også her, du får gjort noget ved en hobby eller interesse. Fra slutningen af marts og indtil juli fylder din familie mere end sædvanligt. Det behøver ikke at være skidt, men det vil tage mere af din opmærksomhed og derfor også mere tid. 

Job

Du kan til en start tale rigtig meget om dit arbejde, og det fylder da også mere end normalt. Pas på, du ikke kommer til at tale over dig, hvis du skulle have en form for tavshedspligt. Det kan også være din utilfredshed, du flittigt deler. Ved slutningen af marts er det alvor, og nu er det ikke nok at tale. Det kan være her eller i løbet af sommerferien, du oplever et vigtigt skifte i din karriere. Hvis ikke du får nyt job, kan du få en helt ny rolle. Igen sidst på året er der noget vigtigt på færde, hvor både ansvar og vækstmuligheder er inden for rækkevidde. Økonomien behøver du ikke bekymre dig så meget om, især ikke hvis du sidste år har haft en større indtægt, så du har noget at stå imod med.

Kærlighed

Du sætter pris på, at din partner udviser stor selvstændighed, og at I på den måde kan give hinanden mere plads. Det er også noget, du bevidst går efter, hvis du er single og vil finde en kæreste. Men der kan også være andre træk, du ikke har lagt vægt på før, men som nu betyder mere. Sidste halvdel af januar er du romantisk indstillet, og det samme gælder i perioden fra midten af maj til slutningen af juni. Det er her kærligheden skal have din opmærksomhed, for du kan få ret travlt med andre ting i andet halvår.

Årets muligheder

Du finder noget, du brænder for, og det giver dig uanede kræfter.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

En særlig evne til at gennemskue andre mennesker er til stede, ligesom man her finde de bedste psykologer og psykoterapeuter, samt indenfor bankverdenen, regnskaber, revision, ligesom de også mestrer hemmelighedens kunst til fulde. En Skorpion ønsker at have check og kontrol på ting og sager omkring sig, og er f.eks. ikke tilbageholdende med at bruge en smule manipulation for at får det, som den gerne vil. De er også hemmelighedsfulde, eller er gode til at finde ind til andres hemmeligheder.

Fra forsiden