Horoskop skorpionen

Skorpion

24. oktober - 22. november
Astrolog Brian Teglgaard

Ugehoroskop

Du står stærkt og behøver ikke bruge meget energi på at opnå, hvad du gerne vil. Ikke fordi du ikke har energien, det har du, men fordi du går frem efter din plan, der er grundig og velforberedt. Du kan dog godt være for optaget af dine egne ambitioner, og heri ligger en risiko for overdrivelse. Det er især enkelte af dine familiemedlemmer, der vil gøre dig opmærksom på dette.

Dagshoroskop

Uge 26

Står du overfor at skulle rejse eller fokusere på ny arbejdsområder, gælder det om at få gjort dig klar til det. Du får lukket nogle løse ender i en fart.  

Ugehoroskop

Uge 26

Du står stærkt og behøver ikke bruge meget energi på at opnå, hvad du gerne vil. Ikke fordi du ikke har energien, det har du, men fordi du går frem efter din plan, der er grundig og velforberedt. Du kan dog godt være for optaget af dine egne ambitioner, og heri ligger en risiko for overdrivelse. Det er især enkelte af dine familiemedlemmer, der vil gøre dig opmærksom på dette.

Månedshoroskop

Uge 26

Det er nu, du skal ud over rampen med de kreative tiltag, du har gået rundt med længe. Muligheden for succes er stor, fordi du også kan og vil lægge kræfter i dit engagement. Du oplever samtidig en større interesse fra dine omgivelser, og det er lettere at skabe kontakt. En travl og krævende periode ligger i slutningen af måneden, hvor du også har et godt indtægtspotentiale. Kærligheden topper også sidst på måneden.

Årshoroskop

Uge 26

Kærlighed

Kærligheden fylder meget for Skorpioner, især i disse år hvor planeten Uranus kan være med til at ændre kærlighedsbilledet – måske fra den ene dag til den anden. Er du i et fast forhold, kan det være, at det er din partner, der mærker mest til Uranus’ indflydelse. Tag det alvorligt, hvis din partner har behov for mere frihed. I bør tage en snak om, hvad I kan gøre ved det og hvordan. For det er ikke nødvendigvis, fordi din partner ønsker at bryde jeres forhold op, men der kan være behov for lidt luft under vingerne eller måske et ønske om for en periode at stå på egne ben.

Hvis det derimod er dig, der mærker trang til frihed, kan det være en udfordring i et meget fasttømret forhold. Normalt er du den i forholdet, der har mest behov for den meget tætte relation, og du kræver som regel ubetinget troskab. Hvis du ikke har tillid til din partner, kan der være slået skår i intimiteten, og du kan efterfølgende have meget svært ved at genvinde troen på jer to. Hvis behovet for afstand melder sig hos dig, vil det højst sandsynligt ske i februar og marts.

Overordnet er der få tidspunkter, hvor I som par kan nyde hinandens selskab uden forstyrrelser. Alligevel kan kærligheden trives, vokse og udvikle sig konstruktivt i 2022. Der vil være dage, hvor det er oplagt at arrangere noget specielt med din partner for at styrke og forny forholdet – især først i august og i efterårsferien.

For single-skorpioner kan 2022 byde på mange gode oplevelser, især på datingområdet eller for løsere relationer.Maj er den absolut bedste måned i 2022, når det gælder de dybere følelser, kærlighed, intimitet og nærhed. Du trives bedst i kærlighedens forløsende vande fra midt i april og til juni.

Der er lagt op til særlige oplevelser på kærlighedsområdet, hvor du vil få nogle indtryk, du sent vil glemme. Alle disse indtryk skal fordøjes, og det vil du sandsynligvis gøre i november og december. 

Familie og venner

Din opmærksomhed er rettet mod familie og/eller bolig. Det var den også i 2021, men det bliver anderledes i det nye år, for der er ikke samme muligheder for at udvide boligrammerne nu. Du vil i den kommende tid opleve at blive mødt af forventninger, som er mere eller mindre usagte.

Du har selv tendens til at sætte barren for højt i forhold til dine egne krav. Det kan være en idé at skrue ned for ambitionerne og gå efter, hvad der er realistisk. Du kan starte med at stramme op de steder i boligen eller i familien, hvor der er behov. Du kan opleve, at det er svært at ændre på noget i familien. Et familiemedlem kan være en af forhindringerne – her oplever du, at vedkommende sætter en kæp i hjulet og forhindrer en videre udvikling for familien.

I starten af april bliver du nødt til at acceptere forholdene. Derefter bliver det hele meget nemmere, og du kan få et godt forhold til den ældre del af familien eller familiens overhoved. Sammen kan I gøre noget, selv om det ikke bliver på dine præmisser, men senere vil du forstå, at det var gavnligt og konstruktivt, at der blev sat nogle rammer, som du i øjeblikket oplever som forhindringer.

Der bliver ikke så meget tid eller overskud til vennerne i 2022, måske fordi der går ekstra tid til familien/ boligen. Først sidst på året får du tid til at være sammen med dine venner. De fleste er overbærende og kan sagtens acceptere, at dit fokus er andet steds. Den bedste tid med dine venner er sidst i oktober. 

Hverdag

2022 er et godt år for at være innovativ, og du vil sætte gang i flere projekter. Du vil have masser af energi, og nogle af dine nærmeste vil måske synes, at det er for meget. Men du kan ikke stoppe, for det er nu, dit tog kører, og så gælder det om at holde fast.

Det kan betyde, at du sætter kursen mod nye arbejdsmål, at du rent faktisk får sluppet de ting, der fastholder dig på hjemmefronten, og at du får gjort nogle af dine drømme til virkelighed.

Hverdagen vil føles som en fest, hvor der hele tiden dukker nye muligheder op, og hvor du kan vælge frit, næsten på alle hylder. Handler det om din målsætning i livet som på jobbet, vil der være særlige gode chancer for at begynde på noget nyt i maj og i oktober. 

Fremtid

Nye opgaver vil se dagens lys, og du har ekstra meget energi til din rådighed. Du kan nå langt med dine ideer, især hvis du gennemfører dem uden at stoppe op undervejs. Det er vigtigt, at du er struktureret og en gang imellem sikrer dig det store overblik, før du fortsætter. Alt kan nemlig gå meget hurtigt.

Dit magiske øjeblik i maj ligger på kærlighedsområdet. Selv om det kan være et øjebliks lykkefølelse. Men i stjernerne kan det anes, at du, hvis du er opmærksom, får lov til at møde dit livs kærlighed. 

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Skorpion er et såkaldt vandtegn, hvilket betyder, at den er følsom. Skorpionen er kendt som det mystiske og hemmelighedsfulde tegn, fordi den typisk gemmer sig bag sit skjold. Det kræver tillid at nå ind til en Skorpion, men når først Skorpionen åbner op, vil du opdage, at lige så hård som Skorpionen kan virke, lige så følsom er den indeni. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Skorpionen.

Fra forsiden