Horoskoper

Velkommen til BILLED-BLADETs horoskoper

Her er dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Se også hvordan din uge, måned eller hele året bliver for netop dit stjernetegn.


Skorpion

Ugehoroskop

Uge 34

Du kan stå med et ben i hver lejr, når det gælder forholdet mellem arbejde og fritid. På den ene side har du opgaver, du føler et særligt ansvar overfor. Men på den anden side trækker det sociale og uforpligtende samvær i dig. Du kan med fordel dele ugen op, så du først tager dig af det praktiske for derefter, og med god samvittighed at give dig hen i fællesskabets sjove udfoldelser.

Astrolog Brian Teglgaard

Om stjernetegnet

En særlig evne til at gennemskue andre mennesker er til stede, ligesom man her finde de bedste psykologer og psykoterapeuter, samt indenfor bankverdenen, regnskaber, revision, ligesom de også mestrer hemmelighedens kunst til fulde. En Skorpion ønsker at have check og kontrol på ting og sager omkring sig, og er f.eks. ikke tilbageholdende med at bruge en smule manipulation for at får det, som den gerne vil. De er også hemmelighedsfulde, eller er gode til at finde ind til andres hemmeligheder.