Horoskoper

Velkommen til BILLED-BLADETs horoskoper

Her er dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Se også hvordan din uge, måned eller hele året bliver for netop dit stjernetegn.


Skorpion

Ugehoroskop

Uge 4

Du ser tingene i det store perspektiv og hænger dig ikke i detaljerne. Det gælder også, når et familiemedlem mere eller mindre kræver sin frihed. Det kan ikke betale sig, at du stiller dig hindrende i vejen. Den indstilling har du også, når det gælder din partner. Her tales der åbent og ærligt om det, der rører sig. Sidst på ugen gives ordet til dig, og du kan komme med din mening. 

Astrolog Brian Teglgaard

Om stjernetegnet

En særlig evne til at gennemskue andre mennesker er til stede, ligesom man her finde de bedste psykologer og psykoterapeuter, samt indenfor bankverdenen, regnskaber, revision, ligesom de også mestrer hemmelighedens kunst til fulde. En Skorpion ønsker at have check og kontrol på ting og sager omkring sig, og er f.eks. ikke tilbageholdende med at bruge en smule manipulation for at får det, som den gerne vil. De er også hemmelighedsfulde, eller er gode til at finde ind til andres hemmeligheder.