Horoskop skytten

Skytte

23. november - 21. december
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Nu bliver der åbnet en dør på klem, når det gælder om at komme ud blandt andre. Det kan give dig en fornyet kontakt og ikke mindst et glædeligt gensyn.  

Dagshoroskop

1. marts 2021

Nu bliver der åbnet en dør på klem, når det gælder om at komme ud blandt andre. Det kan give dig en fornyet kontakt og ikke mindst et glædeligt gensyn.  

Ugehoroskop

1. marts 2021

Du gør dig godt i både skrift og tale og kan samle andre omkring dine ideer og forslag. Du ved, hvornår du skal slå til og indgå en fast aftale - også om det er nok mundtligt eller om det skal på papir. I dine helt nære forbindelser er kemien imellem jer også god. Det gælder også i dit parforhold, hvor du kan lade dig overraske af, at det er din partner, der tager initiativerne.

Månedshoroskop

1. marts 2021

Der er nu en chance for lidt friere rammer, hvor du kan komme ud sammen med andre. Både studier og motion kan være noget af det, du kan genoptage. Du er villig til at lære, men også til at dele dine egne erfaringer, uden du behøver at sidde på skolebænken. Især den kreative og skabende side af dig søger inspiration. Men det er ikke via samarbejde, du udvikler dine ideer - det gør du bedst i helt frie rammer.

Årshoroskop

1. marts 2021

Årets første tre måneder er ubetinget årets bedste. Her kan du få sagt eller skrevet, hvad du har på hjerte, og der vil med stor sandsynlighed være flere personer involveret i dine kommunikationsopgaver. Samarbejde er derfor et centralt omdrejningspunkt i årets første kvartal. Får du ikke sagt eller gjort det, som du har planlagt i årets start, vil du få muligheden igen fra august og året ud.

Et andet livsområde, der med stor sandsynlighed berører familien eller boligen, kommer i fokus i tidsrummet 14. maj-29. juli. Der vil være stor gensynsglæde med steder eller personer fra din fortid, og du vil i den forbindelse bruge tid på din familiehistorie. Står du og skal tage en beslutning i slutningen af maj og er usikker, så vent med at tage endelig afgørelse, til det nye år rinder ind. Meget kan nå at ændre sig, og det rigtige for dig er at vente, til det føles rigtigt indeni.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.

Fra forsiden