Horoskop skytten

Skytte

23. november - 21. december
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Der er noget hurtigt, rastløst og utålmodigt over dig. Dine antenner er vendt i retning af noget nyt med en stor appetit på af prøve tingene af.

Dagshoroskop

9. december 2021

Der er noget hurtigt, rastløst og utålmodigt over dig. Dine antenner er vendt i retning af noget nyt med en stor appetit på af prøve tingene af.

Ugehoroskop

9. december 2021

Hvis dine holdninger og synspunkter er kontroversielle, bør du overveje nøje, hvor du lufter disse. Det gælder både om at læse dine omgivelser, men også om at formulere dig på en måde, så dialogen bliver konstruktiv. Sidst på ugen møder du én, der deler dine synspunkter, og det er et godt udgangspunkt at starte en dialog på. Et emne som økonomi kan være forbundet med mange følelser.

Månedshoroskop

9. december 2021

Du er godt med og har styr på din tid her ved indgangen til december. Men den 7.-8. gør og siger du ting, der ikke behager dine omgivelser, og det fører nogle diskussioner med sig. Allerede den 10.-11. er du tilbage i kridthuset, og det er endda uden at stryge andre med hårene. Fra den 13. har du mere energi at gøre godt med. I dagene lige før årsskiftet kan du mærke noget falde på plads, og det giver en god følelse i dig.

Årshoroskop

9. december 2021

Årets første tre måneder er ubetinget årets bedste. Her kan du få sagt eller skrevet, hvad du har på hjerte, og der vil med stor sandsynlighed være flere personer involveret i dine kommunikationsopgaver. Samarbejde er derfor et centralt omdrejningspunkt i årets første kvartal. Får du ikke sagt eller gjort det, som du har planlagt i årets start, vil du få muligheden igen fra august og året ud.

Et andet livsområde, der med stor sandsynlighed berører familien eller boligen, kommer i fokus i tidsrummet 14. maj-29. juli. Der vil være stor gensynsglæde med steder eller personer fra din fortid, og du vil i den forbindelse bruge tid på din familiehistorie. Står du og skal tage en beslutning i slutningen af maj og er usikker, så vent med at tage endelig afgørelse, til det nye år rinder ind. Meget kan nå at ændre sig, og det rigtige for dig er at vente, til det føles rigtigt indeni.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Skytte er et såkaldt ildtegn, og den er derfor fuld af fart og action. Den er født nysgerrig og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker Skytten. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Skytten.

Fra forsiden