Horoskop skytten

Skytte

23. november - 21. december
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Økonomien er på dagsordenen i dag. Om det er din egen eller som en del af dit job, ved du nok bedst selv, men der bliver talt om mange penge.  

Dagshoroskop

6. maj 2021

Økonomien er på dagsordenen i dag. Om det er din egen eller som en del af dit job, ved du nok bedst selv, men der bliver talt om mange penge.  

Ugehoroskop

6. maj 2021

Du har fart på og kan ikke forvente, at alle andre kan følge med i dit tempo. Når du mærker en modstand, kan det derfor være en god idé at forklare dine hensigter eller planer på en mere jordnær og forståelig måde. Det er ikke en løsning at sætte farten ned, der er ting, du skal have klaret i denne uge. Kigger du lidt frem, kan du glæde dig til en kommende tid i en rolig atmosfære.

Månedshoroskop

6. maj 2021

Maj kan starte med en kurre på tråden med en af dine nærmeste. De kommunikative udfordringer driver dog hurtigt over, og du vil opleve, at andre bliver meget meddelsomme. I dagene op til den 14. har du travlt med at få bundet nogle løse ender sammen for herefter at tage hul på helt nye opgaver. Den 21. må der lidt ekstra til for at fange andres opmærksomhed eller for at blive festens midtpunkt.

Årshoroskop

6. maj 2021

Årets første tre måneder er ubetinget årets bedste. Her kan du få sagt eller skrevet, hvad du har på hjerte, og der vil med stor sandsynlighed være flere personer involveret i dine kommunikationsopgaver. Samarbejde er derfor et centralt omdrejningspunkt i årets første kvartal. Får du ikke sagt eller gjort det, som du har planlagt i årets start, vil du få muligheden igen fra august og året ud.

Et andet livsområde, der med stor sandsynlighed berører familien eller boligen, kommer i fokus i tidsrummet 14. maj-29. juli. Der vil være stor gensynsglæde med steder eller personer fra din fortid, og du vil i den forbindelse bruge tid på din familiehistorie. Står du og skal tage en beslutning i slutningen af maj og er usikker, så vent med at tage endelig afgørelse, til det nye år rinder ind. Meget kan nå at ændre sig, og det rigtige for dig er at vente, til det føles rigtigt indeni.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Skytte er et såkaldt ildtegn, og den er derfor fuld af fart og action. Den er født nysgerrig og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker Skytten. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Skytten.

Fra forsiden