Horoskop skytten

Skytte

23. november - 21. december
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Initiativer i kærligheden kan vise resultat. Det gælder også det, du har gjort tidligere på ugen. Det er muligt at komme tættere på hinanden.

Dagshoroskop

1. oktober 2020

Initiativer i kærligheden kan vise resultat. Det gælder også det, du har gjort tidligere på ugen. Det er muligt at komme tættere på hinanden.

Ugehoroskop

1. oktober 2020

Du kan opleve at andre begrænser dig, men det er ikke værd at bruge så meget energi på det. Fokuserer du i stedet på muligheder frem for begrænsninger, vil du få øje på områder, hvor du kan slå dine folder. Det kan endda blive ret sjovt, hvis du kan få lov at gøre dig gældende med noget, du er god til. En interesse eller en sportsgren kan give dig en kontakt uden for landets grænser.

Månedshoroskop

1. oktober 2020

Du er ikke enig med dine omgivelser og dit netværk den 11., og du kan blive kritiseret for ikke at være kompromissøgende nok. Men du kan forvente opbakning fra uventet side. Vedkommende kan du indgå et frugtbart samarbejde med i dagene omkring den 19. Det vil også være i disse dage, at din partner kan kræve lidt mere opmærksomhed af dig. Ekstra penge, du har knoklet for, vil være på vej til dig sidst på måneden.

Årshoroskop

1. oktober 2020

Året som helhed

Straks efter at det nye år er skudt ind, er du på toppen. Handlekraften og energien lyser ud af dig. Frem til midten af februar befinder du dig i det høje gear, og du får sat kursen for resten af året. Den sunde livsstil har det med at hitte først på året, og det gælder især for dig. Men du har taget tilløb igennem længere tid, og nu tager du det langt mere alvorligt. Du har gode muligheder for at indføre livsstilsændringer som en permanent del af din dagligdag. Udfordringer undgår du næppe, og det kan blive flere gange i løbet af året - måske de samme, hvis ikke det er noget, du ikke får løst. Forår, sommer og november er perioder, hvor du må bruge ekstra ressourcer. At give op ligger dig fjernt, så hellere søge at overvinde forhindringer, der gør dig stærkere.

Job

Din planet står i karrieretegnet hele året, så det vil fylde mere end det plejer. Har du ambitioner med det, du laver, kan du lægge hårdt arbejde i at nå dine mål. Når du har målet for øje, er det lettere at overvinde de forhindringer, du kan møde på din vej. De første vil vise sig sidst i marts, og først til november kan du konkludere, om det har været det hele værd. Du kan tage flere trin op af karrierestigen i løbet af året. Hvis tingene ikke flasker sig, kan du også vælge at sadle helt om. Du har gode kort på hånden, når det gælder din økonomi. Men som bekendt er det vigtigt, at du spiller dem rigtigt. Det at satse alt kan både gå godt eller skidt, men altså også vise sig som det rigtige for dig.

Kærlighed

Har du en partner, kan du vise din kærlighed mere end du normalt gør. Det faste forhold fylder mere og er vigtigt. Er du single, kan du være seriøs med at finde en partner, og det sker med et skridt ad gangen. Særligt hvis det er flere år siden, du har haft en kæreste, kan året blive et vendepunkt i den retning. Amorinerne er i luften allerede fra februar, og sommerferien kan også bringe et romantisk eventyr med sig. Det bliver et år med mange kærlige følelser.

Årets muligheder

Du får chancen for at vise dit sande potentiale. 

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.

Fra forsiden