Horoskop skytten

Skytte

23. november - 21. december
Astrolog Brian Teglgaard

Månedshoroskop

Din eventyrlyst og dit energiniveau er på sit højeste, og det gælder om at finde det bedste afløb for denne energi. Enten kan du gå på jagt efter kærligheden, eller du kan sætte alt ind på at vinde en konkurrence – måske i sportens verden. Hvad du end jagter, har du gode chancer for gevinst. Dit forhold til børn er et andet og lige så gunstigt område med masser af dynamik. Aktive børn giver dig kamp til stregen.   

Dagshoroskop

juni

Et arbejds- og knokleaspekt præger dagen, og du får meget ud af dit initiativ. Du får størst fornøjelse ud af at bruge energien på det, der interesserer dig.

Ugehoroskop

juni

Du har et overskud både fysisk og mentalt, du skal have afløb for, men gør det, så du ikke overanstrenger dig selv. Kaster du dig ud i fysiske udfordringer, skal du lytte ekstra godt til din krop, den tåler måske mindre end du mentalt er indstillet til. Bevægelse er dog godt. En tæt dialog enten fagligt eller via fælles interesser kan helt opsluge dig, når først du føler dig forbundet.

Månedshoroskop

juni

Din eventyrlyst og dit energiniveau er på sit højeste, og det gælder om at finde det bedste afløb for denne energi. Enten kan du gå på jagt efter kærligheden, eller du kan sætte alt ind på at vinde en konkurrence – måske i sportens verden. Hvad du end jagter, har du gode chancer for gevinst. Dit forhold til børn er et andet og lige så gunstigt område med masser af dynamik. Aktive børn giver dig kamp til stregen.   

Årshoroskop

juni

Kærlighed

At udvikle og hylde kærligheden er noget, du er særligt ferm til, og derfor vil det altid være førsteprioritet i livet for dig. Og kærligheden skal leves, måske nogle gange udleves, for dine følelser er store. Men når du skal vise din kærlighed i praksis, kan det blive mere kompliceret.

Du tiltrækkes af personer, de

I september og oktober vil du opleve mere modspil end medspil fra din partner, men det kan der komme nogle interessante diskussioner ud af. Om I når til enighed, er ikke til at forudse, men I vil komme godt rundt i de forskellige hjørner af jeres parforhold.

Du får nemmest ved at gøre rede for dine følelser i den første halvdel af året, men du vil først kunne være rigtig sikker på dine følelser fra midten af maj og fremefter. Derfor er det klogt at vente med at diskutere jeres forhold alt for meget før til foråret og sommeren, også selvom din partner i marts konfronterer dig.

Du bliver en langt mere glad og optimistisk kæreste i tiden fra maj til november, og derfor bør du ikke lade dig gå på af lidt disharmoni i forholdet i årets første måneder.r ligesom du selv er lyse i sindet, og som er alsidige, fleksible og nemt kan følge med i dit tempo. Er du i et fast forhold, vil 2022 have lige mange gode og mindre gode stunder. April, maj, juni, juli og november er de bedste perioder med din udkårne.

For single-Skytter, der gerne vil finde en kæreste, er der langt større muligheder i år end sidste år. Det skyldes især, at du selv bliver langt mere motiveret for at være opsøgende og har meget mere energi til at gøre noget ved det. Det kan være i starten af februar og især i dagene omkring den 29. maj og midten af august og november.

Lad tiden arbejde for dig, hvis du møder en kæreste, for når den første ”beruselse” er ovre, kan det være, at du lige skal have en tænkepause indtil årets sidste dage. 

Familie og venner

I første halvdel af året vil der særligt være fokus på familie og bolig. Der kan være nogle forhold, der skal afklares, før du kan komme videre med dine projekter. Især kan én betydningsfuld person i familien kræve en del opmærksomhed, men samtidig kan personen være meget inspirerende at være sammen med. Derfor vil det kun være en oplevelse ud over det normale for alle i familien, at der kommer nyt input.

Fra sommeren 2022 kommer der mere gang i dine og familiens planer og gøremål, og du vil være meget mere energisk. Her vil ske et markant energiskift. I årets andet halvdel vil du føle dig langt mere givende og nærværende i forhold til familien, men også til vennerne.

Coronatiden var svær, for du er meget social. Dine venner er ofte meget glade, festlige, oplyste, nysgerrige og kulturelle som du selv, og du vil især i årets sidste måneder være meget sammen med de mennesker, der betyder noget for dig. 

Hverdag

Det er vigtigt for Skytten at have en vis rutine i hverdagen. Der skal også være en form for forkælelse, hvor du har noget æstetisk og smukt at se på, og din mad skal være sund og nærende. Selvom du af og til kan tage nogle meget store bider af livet, og love mere end du kan holde, har du mange og kvalitative ressourcer at trække på. Har du først lovet noget, holder du det til punkt og prikke.

Siden foråret 2018 har der været adskillige skift i dit liv, fx i forbindelse med arbejde eller dit helbred. Pludselige hændelser kan vende op og ned på tilværelsen, og sådan vil det også være i 2022. Det kan give dig nogle sjove og interessante oplevelser, som også får dig videre i livet, fordi du må gå ad andre veje end planlagt.

Det kan betyde, at du får prøvet dig selv af i nogle andre sammenhænge og får øje på nogle evner, som du kan videreudvikle.

I 2022 vil der være to tidspunkter med mulighed for større ændringer - særligt dagene omkring 12. juni og 5. november. Er du i tvivl om dit arbejdsliv, vil det vise sig sidst i marts og august. 

Fremtid

Det er vigtigt for dig, at du altid foretager dig noget meningsfuldt i tilværelsen. Du vil altid være optaget af nye projekter, der bl.a. tjener et godt formål – også i 2022.

Dit magiske øjeblik i april vil udspille sig på bolig- og familieområdet. Du kan være heldig at finde drømmeboligen, finde dine rødder eller tilhørshold, eller du kan forvente en udvidelse af familien med børn, børnebørn eller svigerbørn. 

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Skytte er et såkaldt ildtegn, og den er derfor fuld af fart og action. Den er født nysgerrig og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker Skytten. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Skytten.

Fra forsiden