Horoskoper

Velkommen til BILLED-BLADETs horoskoper

Her er dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Se også hvordan din uge, måned eller hele året bliver for netop dit stjernetegn.


Skytte

Månedshoroskop

december

Der er ingen grund til at vente på januar med at indføre de sunde tiltag. Det kan være op ad bakke med den sunde kost, men konditionen kan du styrke nu. I det hele taget har du energien til at sætte ind, hvor du ønsker forandring. Din økonomiske situation tegner godt, selv om julen også har store udgifter. Du har noget at fejre, som gør juledagene ekstra festlige.

Astrolog Brian Teglgaard

Om stjernetegnet

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.