Horoskoper

Velkommen til BILLED-BLADETs horoskoper

Her er dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Se også hvordan din uge, måned eller hele året bliver for netop dit stjernetegn.


Skytte

Månedshoroskop

august


Skal du holde ferie i august, er det for at blive klogere. Kulturrejser eller højskoleophold er blandt dine fortrukne ferieformer. Du kan også bruge noget tid på selv at formidle af din viden. Har du karrieremæssige ambitioner, sættes de højere end ferie, og nu giver dine anstrengelser de ønskede resultater. Bekymringer om familie og boligforhold forsvinder nu.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.