Horoskoper

Velkommen til BILLED-BLADETs horoskoper

Her er dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Se også hvordan din uge, måned eller hele året bliver for netop dit stjernetegn.


Skytte

Ugehoroskop

Uge 49

Det er en vigtig uge for dig, fordi du tager hul på et helt nyt kapitel. Det kan være nyt job eller andet, der har en tilknytning til dit daglige virke. Det kræver en vis koncentration, og du bliver bombarderet med nye indtryk. Det føles helt rigtigt at komme dette skridt videre i livet. Efter en travl og oplevelsesrig uge sætter du stor pris på en weekend med hjemlige julegodter.

Astrolog Brian Teglgaard

Om stjernetegnet

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.