Horoskoper

Velkommen til BILLED-BLADETs horoskoper

Her er dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Se også hvordan din uge, måned eller hele året bliver for netop dit stjernetegn.


Skytte

Ugehoroskop

Uge 34

Sommeren er stadig på sit højeste, og du kan nyde det uanset, om du er på ferie eller ej. Du kan under alle omstændigheder tage hul på noget nyt, hvilket gør dine pligter mindre trivielle. I ugens sidste halvdel får du oven i købet godt selskab, og det får opgaverne til at føles som en leg. Der er en dejlig stemning på hjemmefronten, og det sætter et godt præg på dit forhold til familien.

Astrolog Brian Teglgaard

Om stjernetegnet

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.