Horoskop stenbukken

Stenbuk

21. december - 19. januar
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Du kan fint arbejde hjemmefra, når blot der ikke er noget, der forstyrrer dig. Er det de hjemlige rammer, du arbejder på, kan det virke lidt uoverskueligt.  

Dagshoroskop

11. august 2020

Du kan fint arbejde hjemmefra, når blot der ikke er noget, der forstyrrer dig. Er det de hjemlige rammer, du arbejder på, kan det virke lidt uoverskueligt.  

Ugehoroskop

11. august 2020

Tilbringer du det meste af ugen hjemme, kan du bruge din energi på krævende og tunge opgaver. I så fald er det vigtigt at tage et fysisk hensyn til dig selv, så du undgår overbelastning og andre skader. Overvej også hvad du gør alene, som du kan gøre meget lettere, hvis I er to om det. Der er andre, som gerne vil hjælpe, men som også har et ønske om at forkæle dig i ro og mag.

Månedshoroskop

11. august 2020

Ved fuldmånen først på måneden bør du være varsom med, hvad du siger. Der er mange følelser i spil, og de tændes let. Det går over, og du fortsætter en aktiv og arbejdsom tid, hvor dit hjem er omdrejningspunktet. Har du taget hul på for store projekter, kan det være nødvendigt at få hjælp. Men du er stadig den, der lægger flest kræfter i opgaven. Sørg også for at få tid til at nyde samvær med andre.

Årshoroskop

11. august 2020

Året som helhed

Der er ikke tale om noget gennemsnitsår for dig! Din optimistiske og positive indstilling blev slået an allerede i december, og den holder du fast ved i hele 2020. Der er en særlig fokus på dig som person, så tro ikke, at du kan gå og gemme dig. Mulighederne for en personlig vækst og udvikling ligger for dine fødder. Men det kan kræve noget af dig, og måske må du tage væsentlige beslutninger, før du kan opsøge disse muligheder. I midten af januar er der meget på spil, og det kræver, at du træffer nogle valg. Du kan til tider presse dig selv hårdt, hvis der er noget, du vil opnå. Det er med til, at du kommer videre. Men hvis det bliver for langvarigt eller fysisk belastende, er der grund til, at du passer på dit helbred.

Job

Du kan bruge den opmærksomhed, der er omkring din person og dine kompetencer til at fremme din karriere. Ingen skal være i tvivl om, at du både kan og vil levere varen. Finder du ikke de rigtige muligheder, kan det være, du skal overveje at gå selv – at blive selvstændig. Det er en vej, du kan gå fra slutningen af marts og til sommerferien. Hvis ikke, kan lysten til selvstændigt virke dukke op igen sidst på året. Har du dit på det tørre, hvad økonomien angår, behøver det ikke at optage dig ret meget. Men du kan stå i beslutninger, der kræver en streng disciplin omkring dine penge. Det behøver ikke at bekymre dig, for det vil du klare helt fint.

Kærlighed

I parforholdet har du både overskuddet og viljen til at give mere, og på den måde har du også chance for at få mere igen. Spørger du din partner, kan du være mere ”levende” at være sammen med. Sandheden er, at dit humør smitter, og det gavner ikke blot dit parforhold, men dine forhold til andre generelt. Marts er en kærlig tid og med chancen for at finde et godt match, hvis det er, hvad du leder efter. Det skal også helst ske i første halvår, da du herefter er mere til hjemme- og familieliv og ikke så udfarende.

Årets muligheder

Du kan få det personlige gennembrud, du har arbejdet på.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stenbukkens tegn symboliserer alt, som er stabilt, praktisk, med et solidt grundlag. Livets sikkerhed er vigtigt. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej siden det var barn. Det er ikke typen, som brænder broer bag sig, og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. At tage ansvar, at undervise eller i det hele taget at videregive viden og vækst til andre, kan indeholde store værdier for en Stenbuk.

Fra forsiden