Horoskop stenbukken

Stenbuk

21. december - 19. januar
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Har du brug for en stærk alliance, skal du vende blikket mod dit netværk. Det kan især være en gammel trofast ven, du skal sætte din lid til.  

Dagshoroskop

6. december 2021

Har du brug for en stærk alliance, skal du vende blikket mod dit netværk. Det kan især være en gammel trofast ven, du skal sætte din lid til.  

Ugehoroskop

6. december 2021

Det giver mening for dig at engagere dig i dit netværk. Du kan gøre en stor forskel i en forening, og her op til jul er der flere måder, du kan hjælpe på. Personligt er du på jagt efter nye muligheder og har været det længe. Du står foran endnu et stort skridt, selvom det ikke er i indeværende uge, du tager det, forbereder du dig. Tiden er til de dyre indkøb, der gør dig klar til jul.

Månedshoroskop

6. december 2021

Det er tid til at gøre status både over året og de ændringer, du har foretaget. Har du mod på flere ændringer, og i hvilken vej skal de gå? Mens du energimæssigt sænker tempoet fra den 13., skruer du samtidig op for din mentale styrke. Lige inden jul betyder det, at du delagtiggør dine omgivelser i dine mange nye projekter. Det gør sig også gældende lige før jul, hvor en vigtig samtale eller kontraktindgåelse finder sted.  

Årshoroskop

6. december 2021

Du får markant større handlefrihed i år. Du vil straks fra årets start mærke en enorm lettelse, blandt andet fordi du nu kan disponere selv, og du føler dig ikke underlagt andres dagsorden. De idéer, du får i år, vil du have stor sandsynlighed for at følge til dørs og endda få succes med. Der er dog nogle måneder, hvor du ikke kører så hårdt på. Det er, fordi det er en slags research-periode, hvor du prøver at forbedre eller dygtiggøre dig. Det drejer sig især om tidsrummet 23. maj-11. oktober.

Det kan være klogt at holde lidt igen med nye tiltag, men du har masser af energi til at planlægge senere fremstød. Du virker progressiv i din tænkemåde, men dybest set følger du en gammel visdom, som du ikke kan lægge fra dig. Årets bedste dage, hvis du ønsker at opnå succes, ligger omkring 12.-25. maj, 3. juni, 23. august og 5.-29. september.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Stenbuk er et såkaldt jordten. Stenbukken symboliserer alt, der er stabilt og praktisk. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Den vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej hen, siden den var barn. Stenbukken er ikke typen, som brænder broer bag sig og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Stenbukken.

Fra forsiden