Horoskop stenbukken

Stenbuk

21. december - 19. januar
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Tager du dig ikke af din sundhed, kan din partner hjælpe dig på vej med en bemærkning eller to. Herfra kan du modtage op til flere gode råd.

Dagshoroskop

5. juni 2020

Tager du dig ikke af din sundhed, kan din partner hjælpe dig på vej med en bemærkning eller to. Herfra kan du modtage op til flere gode råd.

Ugehoroskop

5. juni 2020

Du kan være meget bestemt i måden, du siger tingene på. Men hvis du oplever, at du bliver misforstået, eller at du kommer til at såre andre, kan du vende helt rundt. Du har lige så let ved at være omsorgsfuld og kan sige det, som mange gerne vil høre. Du holder dig dog til sandheden, og hvis den er barsk, må den ud og helst i en version, som andre efterfølgende respekterer dig for. 

Månedshoroskop

5. juni 2020

Nye mennesker krydser din vej i starten af juni, og du bør ikke være forbeholden i forhold til at indlede dig på et nærmere bekendtskab. Særligt én person viser sig god at tale med. Natur og især vand kan trække i dig, og det uanset om du holder ferie eller ej. I dagene 18.-23. er du særlig godt skåret for tungen, og du kan på en omsorgsfuld måde få gennemført det, du sætter dig for. Et gennembrud kan du få den 28.

Årshoroskop

5. juni 2020

Året som helhed

Der er ikke tale om noget gennemsnitsår for dig! Din optimistiske og positive indstilling blev slået an allerede i december, og den holder du fast ved i hele 2020. Der er en særlig fokus på dig som person, så tro ikke, at du kan gå og gemme dig. Mulighederne for en personlig vækst og udvikling ligger for dine fødder. Men det kan kræve noget af dig, og måske må du tage væsentlige beslutninger, før du kan opsøge disse muligheder. I midten af januar er der meget på spil, og det kræver, at du træffer nogle valg. Du kan til tider presse dig selv hårdt, hvis der er noget, du vil opnå. Det er med til, at du kommer videre. Men hvis det bliver for langvarigt eller fysisk belastende, er der grund til, at du passer på dit helbred.

Job

Du kan bruge den opmærksomhed, der er omkring din person og dine kompetencer til at fremme din karriere. Ingen skal være i tvivl om, at du både kan og vil levere varen. Finder du ikke de rigtige muligheder, kan det være, du skal overveje at gå selv – at blive selvstændig. Det er en vej, du kan gå fra slutningen af marts og til sommerferien. Hvis ikke, kan lysten til selvstændigt virke dukke op igen sidst på året. Har du dit på det tørre, hvad økonomien angår, behøver det ikke at optage dig ret meget. Men du kan stå i beslutninger, der kræver en streng disciplin omkring dine penge. Det behøver ikke at bekymre dig, for det vil du klare helt fint.

Kærlighed

I parforholdet har du både overskuddet og viljen til at give mere, og på den måde har du også chance for at få mere igen. Spørger du din partner, kan du være mere ”levende” at være sammen med. Sandheden er, at dit humør smitter, og det gavner ikke blot dit parforhold, men dine forhold til andre generelt. Marts er en kærlig tid og med chancen for at finde et godt match, hvis det er, hvad du leder efter. Det skal også helst ske i første halvår, da du herefter er mere til hjemme- og familieliv og ikke så udfarende.

Årets muligheder

Du kan få det personlige gennembrud, du har arbejdet på.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stenbukkens tegn symboliserer alt, som er stabilt, praktisk, med et solidt grundlag. Livets sikkerhed er vigtigt. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej siden det var barn. Det er ikke typen, som brænder broer bag sig, og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. At tage ansvar, at undervise eller i det hele taget at videregive viden og vækst til andre, kan indeholde store værdier for en Stenbuk.

Fra forsiden