Horoskop stenbukken

Stenbuk

21. december - 19. januar
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Du tager gerne humoristiske tiltag, hvis du vil forsøge at påvirke stemningen hos dem, du deler påsken med. Du kan vise dig fra din sjove og underholdende side. 

Dagshoroskop

9. april 2020

Du tager gerne humoristiske tiltag, hvis du vil forsøge at påvirke stemningen hos dem, du deler påsken med. Du kan vise dig fra din sjove og underholdende side. 

Ugehoroskop

9. april 2020

Det er en uge, du har glæde dig til, hvilket sagtens kan hænge sammen med påsken, og at det for dig kan blive til ferietid. Det er dog ikke sikkert, at dit ønske om at rejse bliver indfriet. Du vil hurtigt føle dig til rette på hjemmebane. Her kan du tage imod både familie og venner, der får dig til at glemme alt om rejser og udland. En god sank med familien påskedag betyder meget. 

Astrolog Brian Teglgaard

Månedshoroskop

9. april 2020

Har du et budskab, du vil have bredt ud, har du de bedste muligheder i starten af måneden. Dit ansvar for andre ligger dig på sinde, og her føler du et behov for at vejlede og orientere. Du er stærk i din tro og har en intuitiv fornemmelse for tidens udfordringer. Påsken bliver måske ikke som planlagt, men lidt mere liv skal der være hjemme hos dig. Dine nærmeste kræver, at du er nærværende sidst på måneden.

Astrolog Brian Teglgaard

Årshoroskop

9. april 2020

Året som helhed

Der er ikke tale om noget gennemsnitsår for dig! Din optimistiske og positive indstilling blev slået an allerede i december, og den holder du fast ved i hele 2020. Der er en særlig fokus på dig som person, så tro ikke, at du kan gå og gemme dig. Mulighederne for en personlig vækst og udvikling ligger for dine fødder. Men det kan kræve noget af dig, og måske må du tage væsentlige beslutninger, før du kan opsøge disse muligheder. I midten af januar er der meget på spil, og det kræver, at du træffer nogle valg. Du kan til tider presse dig selv hårdt, hvis der er noget, du vil opnå. Det er med til, at du kommer videre. Men hvis det bliver for langvarigt eller fysisk belastende, er der grund til, at du passer på dit helbred.

Job

Du kan bruge den opmærksomhed, der er omkring din person og dine kompetencer til at fremme din karriere. Ingen skal være i tvivl om, at du både kan og vil levere varen. Finder du ikke de rigtige muligheder, kan det være, du skal overveje at gå selv – at blive selvstændig. Det er en vej, du kan gå fra slutningen af marts og til sommerferien. Hvis ikke, kan lysten til selvstændigt virke dukke op igen sidst på året. Har du dit på det tørre, hvad økonomien angår, behøver det ikke at optage dig ret meget. Men du kan stå i beslutninger, der kræver en streng disciplin omkring dine penge. Det behøver ikke at bekymre dig, for det vil du klare helt fint.

Kærlighed

I parforholdet har du både overskuddet og viljen til at give mere, og på den måde har du også chance for at få mere igen. Spørger du din partner, kan du være mere ”levende” at være sammen med. Sandheden er, at dit humør smitter, og det gavner ikke blot dit parforhold, men dine forhold til andre generelt. Marts er en kærlig tid og med chancen for at finde et godt match, hvis det er, hvad du leder efter. Det skal også helst ske i første halvår, da du herefter er mere til hjemme- og familieliv og ikke så udfarende.

Årets muligheder

Du kan få det personlige gennembrud, du har arbejdet på.

Astrolog Brian Teglgaard

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stenbukkens tegn symboliserer alt, som er stabilt, praktisk, med et solidt grundlag. Livets sikkerhed er vigtigt. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej siden det var barn. Det er ikke typen, som brænder broer bag sig, og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. At tage ansvar, at undervise eller i det hele taget at videregive viden og vækst til andre, kan indeholde store værdier for en Stenbuk.

Fra forsiden