Horoskoper

Velkommen til BILLED-BLADETs horoskoper

Her er dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Se også hvordan din uge, måned eller hele året bliver for netop dit stjernetegn.


Stenbuk

Månedshoroskop

december

December kan blive starten på et nyt kapitel for dig. Optimismen sniger sig ind på flere områder, og den tager du med dig ind i det nye år. Den 10.-12. får du dog travlt og må arbejde om kap med tiden. Fra den 22. kan du lade julefreden sænke sig. Tiden er god til at være sammen med dem, du holder af. Kærligheden trives rigtig godt midt på måneden og i juledagene.

Astrolog Brian Teglgaard

Om stjernetegnet

Stenbukkens tegn symboliserer alt, som er stabilt, praktisk, med et solidt grundlag. Livets sikkerhed er vigtigt. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej siden det var barn. Det er ikke typen, som brænder broer bag sig, og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. At tage ansvar, at undervise eller i det hele taget at videregive viden og vækst til andre, kan indeholde store værdier for en Stenbuk.