Horoskoper

Velkommen til BILLED-BLADETs horoskoper

Her er dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Se også hvordan din uge, måned eller hele året bliver for netop dit stjernetegn.


Stenbuk

Månedshoroskop

januar

Du står overfor vigtige beslutninger, der skal træffes her i januar, og kan få store konsekvenser for fremtiden. Noget i dit liv er kommet til en afslutning, og det kan blive nødvendigt at skifte spor. Forsøg ikke at kæmpe eller holde fast i noget, der alligevel ikke ser ud til at fortsætte, det gør bare processen vanskelig. Arbejder du med i forandringsprocessen, kan du finde en enorm indre styrke.

Astrolog Brian Teglgaard

Om stjernetegnet

Stenbukkens tegn symboliserer alt, som er stabilt, praktisk, med et solidt grundlag. Livets sikkerhed er vigtigt. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej siden det var barn. Det er ikke typen, som brænder broer bag sig, og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. At tage ansvar, at undervise eller i det hele taget at videregive viden og vækst til andre, kan indeholde store værdier for en Stenbuk.