Horoskoper

Velkommen til BILLED-BLADETs horoskoper

Her er dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Se også hvordan din uge, måned eller hele året bliver for netop dit stjernetegn.


Stenbuk

Månedshoroskop

august


Du kan sikkert mærke, at der er skruet ned for krav og forventninger til dig. Det gør det til en glimrende periode at rejse i. Hvis du arbejder hele måneden, kan det være under et særligt pres, og du bør tage ekstra hensyn til dig selv. Fra den 21. kan undervisning i en eller anden form blive interessant. Du kan genoptage en interesse, du tidligere har brugt tid på.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Stenbukkens tegn symboliserer alt, som er stabilt, praktisk, med et solidt grundlag. Livets sikkerhed er vigtigt. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej siden det var barn. Det er ikke typen, som brænder broer bag sig, og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. At tage ansvar, at undervise eller i det hele taget at videregive viden og vækst til andre, kan indeholde store værdier for en Stenbuk.