Horoskoper

Velkommen til BILLED-BLADETs horoskoper

Her er dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Se også hvordan din uge, måned eller hele året bliver for netop dit stjernetegn.


Stenbuk

Ugehoroskop

Uge 4

Der er stadig fokus på din person, men den bliver mindre. De store beslutninger, du har truffet, skaber forandringer, som du har brug for at tænke mere over. Det er også nu, du begynder at undersøge dine fremtidige muligheder, og her kan det gavne at skelne bredere end du plejer at gøre. En god bekendt står på sidelinjen og vil gerne hjælpe dig. Det kan ske med nogle gode råd. 

Astrolog Brian Teglgaard

Om stjernetegnet

Stenbukkens tegn symboliserer alt, som er stabilt, praktisk, med et solidt grundlag. Livets sikkerhed er vigtigt. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej siden det var barn. Det er ikke typen, som brænder broer bag sig, og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. At tage ansvar, at undervise eller i det hele taget at videregive viden og vækst til andre, kan indeholde store værdier for en Stenbuk.