Horoskoper

Velkommen til BILLED-BLADETs horoskoper

Her er dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Se også hvordan din uge, måned eller hele året bliver for netop dit stjernetegn.


Stenbuk

Ugehoroskop

Uge 34

Der er ting, du må sætte dig ind i eller lære helt fra bunden. Det kan give både kursusaktivitet eller føre til, at du i en eller anden form kommer på skolebænken. Det kan være et noget anderledes miljø end du er vant til, men du vil hurtigt synes om selskabet. Skal du ud at rejse, må det også gerne være med et formål for øje, og noget der kombinerer fornøjelse og som du bliver klogere af.

Astrolog Brian Teglgaard

Om stjernetegnet

Stenbukkens tegn symboliserer alt, som er stabilt, praktisk, med et solidt grundlag. Livets sikkerhed er vigtigt. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej siden det var barn. Det er ikke typen, som brænder broer bag sig, og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. At tage ansvar, at undervise eller i det hele taget at videregive viden og vækst til andre, kan indeholde store værdier for en Stenbuk.