Horoskop tvilling

Tvilling

22. maj - 21. juni
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Der sker noget nyt og stort omkring dit arbejde, og det kan også smitte af på de hjemlige omstændigheder. Vækstplaner har gode muligheder.  

Dagshoroskop

14. maj 2021

Der sker noget nyt og stort omkring dit arbejde, og det kan også smitte af på de hjemlige omstændigheder. Vækstplaner har gode muligheder.  

Ugehoroskop

14. maj 2021

Nu er du i stand til at få det fulde overblik og dermed sætte din egen dagsorden. Du kan godt virke lidt stædig eller sat, men det er, fordi du har en plan og ved, hvad du vil. Det kan vise sig at være en god ballast for dig nu, hvor der sker ændringer på jobområdet eller dine personlige planer bliver mere ambitiøse. Du kan glæde dig over en positiv udvikling, som du har fuldt styr på.

Månedshoroskop

14. maj 2021

Forårsmåneden starter med en weekend, hvor det er oplagt at få ryddet op og smidt ud af gamle ting, du ikke længere har brug for. Det kan også foregå på det mentale område, hvor et ryddet skrivebord giver ny energi. Fra den 4. er du i topform både fysisk og mentalt. Det er nu, du kan overskue at starte på et større projekt. Kærlige følelser får dig sidst på måneden til at slippe ”speederen” og slappe mere af.     

Årshoroskop

14. maj 2021

Du er af natur nysgerrig og holder blandt andet af at læse og studere. Måske dedikerer du dette år til at udvide din horisont betragteligt. Du har chancen for at gøre det. Det mest oplagte tidspunkt for dette vil være fra årets start og til maj og igen fra august og resten af året. Klarer du studierne, er du klar til at gøre brug af din nye viden i 2022. Rejseaktivitet vil sandsynligvis ligesom studierne komme til at fylde meget i 2021.

De tidspunkter, hvor du har mulighed for at gøre dig mest gældende i året, er i januar, marts, juli, september og starten af november. Hvis du kan planlægge efter de perioder, kan du forvente succes og fremgang. Derudover vil der ydermere være to perioder, der er gunstige for tvillingerne: Fra 4. maj til 11. juli, og den allerbedste tid for dig udspiller sig fra 11. til 29. august.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Tvilling er et såkaldt lufttegn. Tvillingen er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Tvillingen er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er Tvillingens motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Tvillingen.

Fra forsiden