Horoskop tvilling

Tvilling

22. maj - 21. juni
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Der skal julehygges på denne 1. søndag i advent, og for dig, der har hænderne skruet rigtigt på, kan der også være en kreativ proces at gå ombord i.

Dagshoroskop

28. november 2021

Der skal julehygges på denne 1. søndag i advent, og for dig, der har hænderne skruet rigtigt på, kan der også være en kreativ proces at gå ombord i.

Ugehoroskop

28. november 2021

En stærk vilje og en enorm arbejdsstyrke præger dig fra starten af ugen. Du får sikkert også brug for at mobilisere alle dine kræfter på en sag, der står overfor sin afslutning. Når først du er i mål og kan give slip, venter der dig en følelse af frihed. Fra midten ugen kan du se og være mere uforstyrret sammen med dem, der føler, at du har været lidt fraværende på det sidste.

Månedshoroskop

28. november 2021

Du har heldet med dig de første dage i november, og du kan endda tillade dig at være kritisk med, hvem du omgås. Du er noget af en blæksprutte i dagene omkring den 10., hvor du har meget at se til. Så meget, at det for andre kan virke uoverkommeligt. Du må huske at tage hensyn til dig selv. Det samme gælder i dagene 21.-22. I månedens sidste uge er du indstillet på samarbejde og samvær. Det gør alting meget lettere.     

Årshoroskop

28. november 2021

Du er af natur nysgerrig og holder blandt andet af at læse og studere. Måske dedikerer du dette år til at udvide din horisont betragteligt. Du har chancen for at gøre det. Det mest oplagte tidspunkt for dette vil være fra årets start og til maj og igen fra august og resten af året. Klarer du studierne, er du klar til at gøre brug af din nye viden i 2022. Rejseaktivitet vil sandsynligvis ligesom studierne komme til at fylde meget i 2021.

De tidspunkter, hvor du har mulighed for at gøre dig mest gældende i året, er i januar, marts, juli, september og starten af november. Hvis du kan planlægge efter de perioder, kan du forvente succes og fremgang. Derudover vil der ydermere være to perioder, der er gunstige for tvillingerne: Fra 4. maj til 11. juli, og den allerbedste tid for dig udspiller sig fra 11. til 29. august.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Tvilling er et såkaldt lufttegn. Tvillingen er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Tvillingen er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er Tvillingens motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Tvillingen.

Fra forsiden