Horoskop tvilling

Tvilling

22. maj - 21. juni
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Dit humør er godt, også selv om påsken ikke helt bliver som den plejer. Er du helt alene, kan du ikke holde dig helt i ro. Det går lettere med partneren ved din side. 

Dagshoroskop

9. april 2020

Dit humør er godt, også selv om påsken ikke helt bliver som den plejer. Er du helt alene, kan du ikke holde dig helt i ro. Det går lettere med partneren ved din side. 

Ugehoroskop

9. april 2020

Er du engageret i medmenneskelige eller kreative processer, har du medvind for tiden. Din venlige og imødekommende attitude åbner flere døre for dig. Det er især givtigt, fordi du befinder dig i en opstartsfase med arbejde eller interesser, du gerne vil videre med. Påsken giver ikke den mulighed for at komme tættere på familien, som den plejer. Glæd i stedet din partner med din opmærksomhed! 

Astrolog Brian Teglgaard

Månedshoroskop

9. april 2020

Håb og drømme præger starten af april. Men du bør ikke sætte din lid til offentlig støtte eller generelt basere dit arbejdsliv på tilgængelig finansiering. Det gælder om at bruge fantasien og være kreativ ud fra det, du har at gøre godt med. Indledningen på påsken kan blive kærlig. I ugen efter påske kan et kreativ parløb indledes. Den 25. handler det igen om økonomi, og her må du kæmpe for det, du har til gode. 

Astrolog Brian Teglgaard

Årshoroskop

9. april 2020

Året som helhed

Årsskiftet kan være forbundet med rejseaktivitet, og du kan have store og mange indtryk med dig hjem. I januar er du dog yderst fornuftig, og hvis økonomien ikke tillader at rejse, bliver du gerne hjemme. Den indre ro kan du have svært ved at finde, så derfor vil det være fornuftigt at holde dine ferier. Heldigvis trives du med at være i konstant bevægelse. Den bedste tid sammen med familien kan ligge fra slutningen af maj til starten af august, og denne tid er god til at holde ferie sammen. Har du forsømt tiden sammen med venner eller det netværk, du har via andre fællesskaber, kan du komme efter det. Særligt andet halvår dyrker du den form for samvær.

Job

Det er et gammelt tema, at du kan være i tvivl om retningen, når det gælder din karriere. Den tvivl trænger i baggrunden nu, hvor du befinder dig godt. Det kan skyldes både gode kolleger, godt samarbejde eller en ægtefælle, der bakker dig op. Drømmen ligger inden for rækkevidde, og allerede i februar får du følelsen af at være på rette spor. Den samme gode indflydelse dukker op igen over sommeren og til oktober. Her kan vise sig en vækst omkring dit arbejdsområde såvel som på din økonomi. Året som helhed kan vise sig at give store udsving, når det gælder din økonomi. Lån med måde, også selv om renten er lav. Der er store risici forbundet med gæld og investering især først på året. Det fælles råderum, hvis du deler økonomi med andre, har dog mulighed for vækst.

Kærlighed

Det er nok mere din partner, der udtrykker sin kærlighed til dig end omvendt. Fra årets start er det også din partner, som er mest initiativrig. Juni og juli er rollerne byttet om, for så er det dig, der har lyst til at vise og fortælle om din kærlighed. Men da du samtidig har travlt med andre ting, er det noget, du skal sætte tid af til. Fra starten af april til først i august har du en fremtoning, der er ekstra charmerende. Det er et udmærket udgangspunkt for den single Tvilling, hvis du vil i kontakt med andre.

Årets muligheder

Dine drømme kan gå i opfyldelse.

Astrolog Brian Teglgaard

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Du er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Du er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er dit motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Du er faktisk typen, som kan sælge sand til Sahara, som man siger. Du er også en person, som udmærket kan have to jobs.


Fra forsiden