Horoskop tyren

Tyr

21. april - 21. maj
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Der sker forandringer omkring dig hurtigere end du kan nå at tilpasse dig disse. Det har indflydelse på de mål, du sætter dig, og hvordan du skal nå dem.  

Dagshoroskop

18. januar 2021

Der sker forandringer omkring dig hurtigere end du kan nå at tilpasse dig disse. Det har indflydelse på de mål, du sætter dig, og hvordan du skal nå dem.  

Ugehoroskop

18. januar 2021

Din indre ro og stabilitet bliver udfordret af andre, der ikke er i lige så god balance med sig selv. Der sker også meget omkring dig, og det er beundringsværdigt, at du kan fastholde det store overblik. Det er særligt midt på ugen, du får brug for at holde fast i dine principper og ikke lade dig rive med af andres høje og stressende tempo. Scenen skifter, og weekenden bliver afslappet.

Månedshoroskop

18. januar 2021

Det kan være godt for dig, hvis du den første uge i det nye år kan bruge tid og energi på noget, der er sjovt. Fra den 8. bliver det mere alvorligt og sikkert også en mere arbejdsom tid, du går i møde. Dog må du sørge for tid til også at dyrke kærligheden i dagene omkring din 9. Vis de mere originale og opfindsomme sider af dig selv midt på måneden. Den sidste uge i januar kræver koncentration for at komme i dybden.

Årshoroskop

18. januar 2021

Du får alle livsområder i spil i år. Det betyder blandt andet, at du får travlt, og nogle perioder vil være mere lykkebringende end andre. Hele fem gange i årets løb får du chancen for at få succes med dine tiltag og projekter: I februar handler det fortrinsvis om udvidelse af jobmuligheder, i april får du personlig vinding, i juni har du mulighed for at udtrykke dig enten verbalt eller skriftligt, hvor du kan nå en stor målgruppe med dit budskab, i september får du hverdagen, arbejdslivet og dit velvære til at gå op i en højere enhed, og i oktober har du mulighed for at forbedre nogle livsområder, som kan give dig forbedret status.

Din største gennemslagskraft ligger i tidsrummene marts, fra midt-april til midt-maj og fra midt-august til midtseptember. Især marts kan blive din bedste tid i 2021, hvor du får mulighed for at shine og få dine drømme til at gå i opfyldelse.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Du elsker jordens glæder, såsom mad, sex, musik, og almindelig god dansk hygge. Også de jordiske glæder såsom penge og andre værdier er med til at gøre dit liv rigt. Du er godmodig, og der skal meget til for at få dig til at miste besindelsen. Tryghed og stabilitet er et must for dig. Oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dig i krop og sjæl.


Fra forsiden