Horoskop tyren

Tyr

21. april - 21. maj
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Både tiden og andre kan arbejde for dig i dag, hvor du ikke kommer til at lide nogen form for overlast. Ren nydelse bliver det om aftenen.

Dagshoroskop

18. september 2020

Både tiden og andre kan arbejde for dig i dag, hvor du ikke kommer til at lide nogen form for overlast. Ren nydelse bliver det om aftenen.

Ugehoroskop

18. september 2020

Du kan blive grebet af en lyst til at forandre dit hjem. Du har gode idéer, men de ligger alle sammen i den dyre ende. Er du for spontan, kan du let komme til at bruge så mange penge, at du fortryder. Det gælder også selv om du sikkert har fået det, du har gået og drømt om. Du kan jo vende dine tanker og forslag med en anden, inden du kaster dig ud i nogle større investeringer.

Månedshoroskop

18. september 2020

Først på måneden står du i udfordringer på flere områder, og du må være formel og direkte, når du udtaler dig. Det kan være en løsning at søge et godt råd hos andre. En lyst til fornyelse eller en personlig forandring er du alligevel ikke klar til. Vent til sidst på året. Efter den første uge bliver livet sjovere, og midt på måneden har du medvind med flere af dine initiativer. Månedens sidste dage er til hjemlig hygge og romantik.

Årshoroskop

18. september 2020

Året som helhed

For at komme godt fra start i det nye år er det godt for dig at have både en plan, et overblik og visioner. Men du må samtidig være villig til forandringer, hvor de største og vigtigste af dem kan vise sig allerede i januar. Der kan være forhold, du ikke selv har indflydelse på, og så er det godt med en plan B. Du er stærk i din tro, og det i sig selv kan blive afgørende for, om du kommer i mål med det, du sætter dig for. Du er mere modig end du plejer at være, og du kan vise nye sider af dig selv, som sikkert vil overraske dem, der kender dig. Du er villig til at gå på kompromis med kravet om tryghed og flytter egne grænser. Sommerferien i år må gerne ligge fast og give anledning til genkendelse, og her kan du vælge en destination eller ferieform, du allerede kender.

Job

Hvis du ikke allerede er i gang med en opgradering af dine faglige kompetencer, kan du få muligheden i år. Det kan ske i forbindelse med et jobskifte, men også fordi du selv har lyst til at komme videre. Din lyst til at gå nye veje kan også betyde, at du begynder at studere et helt nyt område. I så fald har du også en plan med det. Flere gange i løbet af året kan du stå i en situation, hvor du skal tage stilling til jobmæssige forandringer. Foruden en intens januar kan der både i foråret, i juli og igen i december være ting at tage stilling til. Det kan være situationer, hvor du må træde i karakter, men også hvor du kan få interessante tilbud, der skal overvejes nøje. Din økonomi kan svinge en del og rummer både store muligheder og risici. Undgå risikable disponeringer i sidste halvdel af juni.

Kærlighed

I parforholdet kan du også have lyst til at flytte grænser. Du kan give din partner en større frihed, men også selv forlange denne. Hvis I begge har nok at se til, må du passe på, at I ikke kommer for langt fra hinanden. Fra midten af maj til slutningen af juni er parforholdet og kærligheden vigtig. Du sætter pris på din partner, og gør det gerne med ord. Romantikken og lysten til at date er tilstede i oktober. En afvisning bør ikke slå dig af pinden.

Årets muligheder

Forandring fryder, og du går ikke i andres fodspor.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Du elsker jordens glæder, såsom mad, sex, musik, og almindelig god dansk hygge. Også de jordiske glæder såsom penge og andre værdier er med til at gøre dit liv rigt. Du er godmodig, og der skal meget til for at få dig til at miste besindelsen. Tryghed og stabilitet er et must for dig. Oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dig i krop og sjæl.


Fra forsiden