Horoskop tyren

Tyr

21. april - 21. maj
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Det kan godt være, du kan holde fri nu, hvor det er helligdag, men arbejdet fylder stadig meget, fordi du konstant tænker og lægger fremtidsplaner. 

Dagshoroskop

9. april 2020

Det kan godt være, du kan holde fri nu, hvor det er helligdag, men arbejdet fylder stadig meget, fordi du konstant tænker og lægger fremtidsplaner. 

Ugehoroskop

9. april 2020

Du befinder dig i en situation, hvor du kan gøre dine idéer til virkelighed. Det kan du gøre både som den udøvende, eller du kan få andre til det. Hvis du skal lede og fordele, kan det dog blive nødvendigt med nogle utraditionelle metoder. Det handler nemlig om fællesskabsfølelsen, hvis dine projekter skal lykkes. Du er godt skåret for tungen for tiden, og ingen kan stå for din charme. 

Astrolog Brian Teglgaard

Månedshoroskop

9. april 2020

Du og din arbejdskraft er eftertragtet i starten af måneden. Det kan også være et ulønnet hjælpeprojekt, du bliver involveret i. Situationen er speciel og midlertidig, men du tager dit ansvar seriøst. Du har også brug for at tjene penge, og i løbet af påsken må du derfor vælge, hvor du skal lægge din indsats. En aflyst udlandstur kan have kostet dig penge, men du kan spare andre steder. Weekenden 25.-26. overrasker!

Astrolog Brian Teglgaard

Årshoroskop

9. april 2020

Året som helhed

For at komme godt fra start i det nye år er det godt for dig at have både en plan, et overblik og visioner. Men du må samtidig være villig til forandringer, hvor de største og vigtigste af dem kan vise sig allerede i januar. Der kan være forhold, du ikke selv har indflydelse på, og så er det godt med en plan B. Du er stærk i din tro, og det i sig selv kan blive afgørende for, om du kommer i mål med det, du sætter dig for. Du er mere modig end du plejer at være, og du kan vise nye sider af dig selv, som sikkert vil overraske dem, der kender dig. Du er villig til at gå på kompromis med kravet om tryghed og flytter egne grænser. Sommerferien i år må gerne ligge fast og give anledning til genkendelse, og her kan du vælge en destination eller ferieform, du allerede kender.

Job

Hvis du ikke allerede er i gang med en opgradering af dine faglige kompetencer, kan du få muligheden i år. Det kan ske i forbindelse med et jobskifte, men også fordi du selv har lyst til at komme videre. Din lyst til at gå nye veje kan også betyde, at du begynder at studere et helt nyt område. I så fald har du også en plan med det. Flere gange i løbet af året kan du stå i en situation, hvor du skal tage stilling til jobmæssige forandringer. Foruden en intens januar kan der både i foråret, i juli og igen i december være ting at tage stilling til. Det kan være situationer, hvor du må træde i karakter, men også hvor du kan få interessante tilbud, der skal overvejes nøje. Din økonomi kan svinge en del og rummer både store muligheder og risici. Undgå risikable disponeringer i sidste halvdel af juni.

Kærlighed

I parforholdet kan du også have lyst til at flytte grænser. Du kan give din partner en større frihed, men også selv forlange denne. Hvis I begge har nok at se til, må du passe på, at I ikke kommer for langt fra hinanden. Fra midten af maj til slutningen af juni er parforholdet og kærligheden vigtig. Du sætter pris på din partner, og gør det gerne med ord. Romantikken og lysten til at date er tilstede i oktober. En afvisning bør ikke slå dig af pinden.

Årets muligheder

Forandring fryder, og du går ikke i andres fodspor.

Astrolog Brian Teglgaard

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Du elsker jordens glæder, såsom mad, sex, musik, og almindelig god dansk hygge. Også de jordiske glæder såsom penge og andre værdier er med til at gøre dit liv rigt. Du er godmodig, og der skal meget til for at få dig til at miste besindelsen. Tryghed og stabilitet er et must for dig. Oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dig i krop og sjæl.


Fra forsiden