Horoskop tyren

Tyr

21. april - 21. maj
Astrolog Brian Teglgaard

Ugehoroskop

Det bliver en dejlig uge, hvor du mærker stor opbakning. Du får let kontakt til dine forskellige netværk alt afhængig af hvilket behov du har. Særligt i dit familiære ophav er der, hvor du kan nyde festlige sammenkomster eller bare have det sjovt. I parforholdet er det fortrolighed og ærlighed, der har gode betingelser. Det gælder også, når forhold fra fortiden dukker op.

Dagshoroskop

Uge 33

Kærlige indtryk kan du gøre nærmest som en impulsiv handling. Overrask den, du har kær. Du skal ikke spare på noget, når du gør det.

Ugehoroskop

Uge 33

Det bliver en dejlig uge, hvor du mærker stor opbakning. Du får let kontakt til dine forskellige netværk alt afhængig af hvilket behov du har. Særligt i dit familiære ophav er der, hvor du kan nyde festlige sammenkomster eller bare have det sjovt. I parforholdet er det fortrolighed og ærlighed, der har gode betingelser. Det gælder også, når forhold fra fortiden dukker op.

Månedshoroskop

Uge 33

Personer, du kender godt, har det med at overraske dig. Det kan der sagtens komme noget godt ud af de første dage i august. Tidspunktet er også gunstigt til at starte nyt job og nye initiativer generelt. Fra den 11. kommer hjem og familie til at fylde mere, men gå ikke glip af venskabelige- og festlige sammenkomster 18.-20., hvor du både er heldig og i godt humør. Måneden slutter mere alvorligt og med krævende opgaver.   

Årshoroskop

Uge 33

Kærlighed

Særligt i årets første måneder og det tidlige forår kommer samarbejdet til at fylde meget i det faste forhold. Der er behov for et tæt samarbejde, og især fra din partner kan du få opbakning. I skal løse meget praktiske opgaver, og det er vigtigt med et fælles udgangspunkt. I kan sætte kærligheden lidt på pause i den periode, men det er vigtigt, at I har tillid til hinanden, hvis det skal fungere.

For nogle Tyre er det første gang, de skal arbejde sammen med deres partner, og det kan måske blive udfordrende. Forholdet vil være udfordret i særligt februar og marts. Og det er ikke nok at være enige om mål og holdninger – det skal også komme til udtryk i hverdagen. Hvis I har uoverensstemmelser, der skal på plads, vil det sandsynligvis være i disse måneder. I april bliver kærligheden for alvor nærværende for dig.

Du har nemt ved at give dig hen, du kan folde dig ud og vise den bedste side af dig selv og finde facetter frem, som normalt ikke er synlige. Din partner vil sætte pris på din mangfoldighed og nyde de følelsesmæssige dybder, der kan manifestere sig i jeres samvær. Måske er det dig, der giver mest, men på et højere plan er I meget forbundne.

Nogle vil føle, at de er sammen med deres livs kærlighed. Følelsen vil være tydelig og kan vare i en periode, og det vil forgylde forholdet og bære det til nye højder. Hen over sommeren vil kærligheden blive mere hverdagsagtig, men i efteråret vil den igen blusse op og blive intens.

Sidst på året kan der opstå en uenighed, som nemt kan blæse problemerne op, uden at det har noget med virkeligheden at gøre. Se tiden an, inden du tager beslutninger. For single-tyre vil der være mange muligheder for at date og møde en partner.

Februar og marts er et optimalt tidspunkt for nye bekendtskaber, hvis det er det, du søger. Planeten Uranus har stået i Tyrens tegn siden foråret 2018. For Tyre, der ikke søger traditionelle eller faste forhold, kan det give lidt turbulens i det ellers så rolige og stabile følelsesliv, som kendetegner dette stjernetegn.

Særligt personer, der er født i perioden 30. april-5, maj vil i 2022 kunne mærke behovet for frihed, og der kan i årets løb være perioder, hvor du har lyst til at være mere uafhængig. Men der vil også være mange, der er født i samme tidsrum, som netop vil finde kærligheden og manifestere den med et bryllup. Det lyder måske som noget modsætningsfyldt vrøvl, men sådan er det med Uranus – det er overraskelsernes planet.

Familie og venner

Tyrens hjem og bolig bliver altid prioriteret. I disse år er der dog mere fokus på familien end på boligsituationen. Der kan være familiemedlemmer, som er underlagt restriktioner eller oplever forhindringer, som kan gøre sammenholdet stærkere.

Det kan også være, at der ikke er meget kontakt mellem familiemedlemmerne. Uanset hvad vil du i januar, februar og oktober have størst fokus på bolig eller familie.

I maj eller juli kan store ændringer som flytning blive aktuelt. Midt i august vil familien som helhed have størst succes og held. 2022 er også et år, hvor dine venner bliver mere synlige, og sandsynligheden for at du får nye venner, er stor.

Du vil føle dig omgivet af gode venner, der virkelig vil dig det bedste. Derfor bør du ikke tøve med at trække på gode venners hjælp i årets løb. 

Hverdag

Tyren har det bedst, når der er balance i hverdagen, og der ikke sker for mange uforudsigelige ting. Men Tyren kan også lide variation og vekselvirkning. Derfor handler det om at finde den rette måde at håndtere hverdagen på.

I perioder vil du skulle bruge ekstra kræfter på at få tingene til at fungere – særligt i slutningen af marts og august. Oktober og december er særligt gode arbejdsperioder for dig. Hvis du leger med tanken om at skifte arbejde, blive selvstændig eller helt forlade arbejdsmarkedet, kan det blive aktuelt i juni eller november.

En god balance gælder også for dit fysiske velvære. Det kan være en god idé at forkæle dig selv med wellness, sund kost og sanseoplevelser, som styrker dit velbefindende. 

Fremtid

Frihedstrangen vil igen i år være stor, særligt hvis du er født i perioden 30. april-5. maj. Du vil også være fuld af ideer og have mange planer i støbeskeen. Om de kan realiseres, vil vise sig i foråret 2023.

Dit magiske øjeblik kan folde sig ud i forbindelse med dine inderste ønsker eller i forhold til venner, hvor der kan indgås alliancer, der giver fantastiske muligheder. Her er det vigtigt, at du holder det på et meget konkret plan. 

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Tyr er et såkaldt jordtegn. Tyren er en rigtig livsnyder, der oplever livet gennem sine sanser. Den elsker jordens glæder såsom mad, sex og musik. Tryghed og stabilitet er et must for Tyren, og oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dens krop og sjæl. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Tyren.

Fra forsiden