Horoskop vædderen

Vædder

21. marts - 20. april
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Intense følelser er på spil, og dem kan du give direkte udtryk for. På den måde kan du lægge følelser i det du ejer, og der kan være mange penge på spil.  

Dagshoroskop

6. maj 2021

Intense følelser er på spil, og dem kan du give direkte udtryk for. På den måde kan du lægge følelser i det du ejer, og der kan være mange penge på spil.  

Ugehoroskop

6. maj 2021

Det er primært de hjemlige rammer, der kommer til at optage dig, og det har i høj grad med familien at gøre. Der er forhold, som binder dig mere end du bryder dig om. Til gengæld er det tydeligt, at disse forhold må afklares for, at du kan komme videre. Som ugen går, får du sat flere ord på tanker og følelser. Der kommer mere skred i det, der virkede fastlåst og en løsning viser sig.

Månedshoroskop

6. maj 2021

Det kan blive endnu en måned med hjemmearbejde, eller hvor hjem på anden vis får stor betydning. Det samme gør sig gældende omkring dine familieforhold, der også fylder mere. I dagene omkring den 12. får du tiltrængt frihed, og de gode ideer pibler frem. Har du kreative eller spirituelle interesser, kan du blive særligt inspireret de sidste dage i maj. I pinsen er det let at få din partners opmærksomhed.

Årshoroskop

6. maj 2021

Du vil generelt være involveret i projekter, hvor der er flere om at løse opgaverne. Der er særligt to højdepunkter i år, som du bør benytte dig af, hvis du ønsker succes – det er i april og oktober. I april får du mulighed for at multitaske mellem flere forskellige ting, og de fleste af dem fører til gode resultater. Vigtigt er det i den forbindelse, at du holder koncentrationen, for der kan forekomme mange løse ender.

I oktober vil fokus være på samarbejde. Der er især én person, som du har god kemi med, og som evner at tænke ud af boksen. Sammen får I mange idéer. Din største gennemslagskraft viser sig fra 1. november og cirka seks uger frem. Her er din vilje særligt mærkbar, og du tager ikke et nej for et nej. Du bliver ved, indtil du får det, som du vil have det. Det samme kan også gøre sig gældende omkring 25. februar.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Vædder er et såkaldt Ildtegn, og den er ikke bange for en udfordring. Den er tiltrukket af alt, der er nyt og spændende, og så elsker den at konkurrere. Vædderen er typen, som helst vil og kan selv. Vædderen er god til at få ideer, men kan til tider være utålmodig. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vædderen.

Fra forsiden