Horoskop vædderen

Vædder

21. marts - 20. april
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Siden januar har du kæmpet med at få økonomien til at hænge sammen, og nu bliver der endelig et frirum, hvor du også kan fokusere på andre ting.  

Dagshoroskop

4. marts 2021

Siden januar har du kæmpet med at få økonomien til at hænge sammen, og nu bliver der endelig et frirum, hvor du også kan fokusere på andre ting.  

Ugehoroskop

4. marts 2021

De ting, du har startet op i begyndelsen af januar, kan du afslutte i denne uge. Både situationen med Corona, men også din særlige opmærksomhed omkring din økonomi har tæret på dine ressourcer. Fra torsdag venter der dig en periode, hvor du kan leve et mere udadvendt liv. Du kan komme mere omkring, og det vil også være lettere at få kontakt med andre - i første omgang de nærmeste.

Månedshoroskop

4. marts 2021

De første dage i marts kan du afslutte et langt og sejt træk, hvor du har fokuseret på din økonomi. Nu behøver det ikke længere tage så meget af din opmærksomhed. Mentalt bliver du optaget af andre ting, får sat ting i system og det ved at organisere din tid og indsatsområde. En stærk alliance kan du indgå i dagene omkring den 22. Resten af måneden er du meget målrettet i alt, hvad du foretager dig.

Årshoroskop

4. marts 2021

Du vil generelt være involveret i projekter, hvor der er flere om at løse opgaverne. Der er særligt to højdepunkter i år, som du bør benytte dig af, hvis du ønsker succes – det er i april og oktober. I april får du mulighed for at multitaske mellem flere forskellige ting, og de fleste af dem fører til gode resultater. Vigtigt er det i den forbindelse, at du holder koncentrationen, for der kan forekomme mange løse ender.

I oktober vil fokus være på samarbejde. Der er især én person, som du har god kemi med, og som evner at tænke ud af boksen. Sammen får I mange idéer. Din største gennemslagskraft viser sig fra 1. november og cirka seks uger frem. Her er din vilje særligt mærkbar, og du tager ikke et nej for et nej. Du bliver ved, indtil du får det, som du vil have det. Det samme kan også gøre sig gældende omkring 25. februar.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Vædderens tegn er et såkaldt Ildtegn, og har derfor en medfødt portion ekstra energi med sig, som du givetvis bruger ved fysiske aktiviteter. Du er typen, som helst vil, og kan selv. Biler, mekanik, og anden transport er noget som tiltaler dig. Du er god til at få masser af gode ideer, men kan til tider mangle tålmodighed. Den røde farve er aktuel for dig


Fra forsiden