Horoskop vædderen

Vædder

21. marts - 20. april
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Din gennemslagskraft er stor, og du er ikke bleg for at stå frem og vise, hvem du er. Du står ved dine handlinger og kan gøre det med stolthed.  

Dagshoroskop

6. december 2021

Din gennemslagskraft er stor, og du er ikke bleg for at stå frem og vise, hvem du er. Du står ved dine handlinger og kan gøre det med stolthed.  

Ugehoroskop

6. december 2021

Du er helt på toppen fra ugens start, hvor du giver alt, hvad du har for en sag, du kæmper for. Der er andre, der har samme passion som dig, og det kan være oplagt at trække på hinanden. I et formelt samarbejde kan det dog blive svært at komme helt i mål, men en fornuftig aftale kan alligevel falde på plads i løbet af weekenden. Det bliver på flere måder en meget intens afslutning på ugen.

Månedshoroskop

6. december 2021

Du kan klare alt i dagene 4.-8., hvor din energi og dit engagement kan få dig godt med i såvel arbejde, som i julens forberedelser. Du holder dig til din plan, og derfor når du så meget. Din motivation kan også have med økonomi at gøre, hvor der er meget på spil. Her sker ændringer, der kan hænge tæt sammen med dit job. Måneden slutter du i lige så effektiv stil, som du startede, og med en lyst til at tage fat.

Årshoroskop

6. december 2021

Du vil generelt være involveret i projekter, hvor der er flere om at løse opgaverne. Der er særligt to højdepunkter i år, som du bør benytte dig af, hvis du ønsker succes – det er i april og oktober. I april får du mulighed for at multitaske mellem flere forskellige ting, og de fleste af dem fører til gode resultater. Vigtigt er det i den forbindelse, at du holder koncentrationen, for der kan forekomme mange løse ender.

I oktober vil fokus være på samarbejde. Der er især én person, som du har god kemi med, og som evner at tænke ud af boksen. Sammen får I mange idéer. Din største gennemslagskraft viser sig fra 1. november og cirka seks uger frem. Her er din vilje særligt mærkbar, og du tager ikke et nej for et nej. Du bliver ved, indtil du får det, som du vil have det. Det samme kan også gøre sig gældende omkring 25. februar.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Vædder er et såkaldt Ildtegn, og den er ikke bange for en udfordring. Den er tiltrukket af alt, der er nyt og spændende, og så elsker den at konkurrere. Vædderen er typen, som helst vil og kan selv. Vædderen er god til at få ideer, men kan til tider være utålmodig. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vædderen.

Fra forsiden