Horoskoper

Velkommen til BILLED-BLADETs horoskoper

Her er dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Se også hvordan din uge, måned eller hele året bliver for netop dit stjernetegn.


Vædder

Årshoroskop

2019


Året som helhed

Du har gode muligheder for at komme godt og aktivt fra start i det nye år. Både din energi og handlekraft er særlig mærkbar frem til midten af februar. Der skal med andre ord ske noget, og du får som sædvanligt sat flere ting i gang. Sker der ikke nok, bliver du rastløs. Du kan tage det som en opfordring til at være mere fysisk aktiv. Du søger at udvide din horisont på den ene eller anden måde. Det kan betyde, at du kommer mere ud at rejse end ellers. Allerede i foråret melder denne udlængsel sig. Sommeren er ideel til en længere rejse. Er uddannelse eller efteruddannelse relevant for dig, kan du på den måde sætte dig på skolebænken. Meget af det du gør, skal være i tråd med dine mål og ønsker, som du kommer tættere på opfyldelse af sidst på året. Det er også her, der sker en gunstig udvikling i dine boligforhold. 

Job

Du overlader ikke din karriere til tilfældighederne. Selv om du indimellem kan møde modstand og må tage et større ansvar såvel som en større arbejdsbyrde, gør du det for at komme videre. Drømmejobbet kan være inden for rækkevidde, selv om vejen kan føles lang. Det ligner dig dårligt at give op, så det er ingen løsning. Du vil først på året, i juni og igen til november, få nogle hint om, at du er på rette vej, og det motiverer dig. Din indsats vil føre dig i mål sidst på året, hvor du kan regne med de største forandringer jobmæssigt. Det kan både betyde, at du afslutter og begynder noget nyt, eller rykker videre, der hvor du er.

Kærlighed

Pas på, du ikke får så travlt med arbejde og karriere, at du forsømmer kærligheden. Er du i parforhold, kan det langt hen ad vejen være her, du får uvurderlig støtte og opbakning. Årets mest romantiske tid kan være fra 2. juli og til 18. august, præcis der hvor du har ferie og tid til at give af dig selv. Her tager du initiativet, og det giver muligheder. Det gælder også hvis du er single og ønsker en kæreste.

Årets muligheder

Med en konstant og vedholdende indsats når du dine mål.

Astrolog Brian Teglgaard


Om stjernetegnet

Vædderens tegn er et såkaldt Ildtegn, og har derfor en medfødt portion ekstra energi med sig, som du givetvis bruger ved fysiske aktiviteter. Du er typen, som helst vil, og kan selv. Biler, mekanik, og anden transport er noget som tiltaler dig. Du er god til at få masser af gode ideer, men kan til tider mangle tålmodighed. Den røde farve er aktuel for dig