Horoskop vædderen

Vædder

21. marts - 20. april
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Der er nogle særlige følelser, du hverken kan eller skal tage afstand fra. Er det mellem dig og din partner, bør I sætte ord på og gøre det uden fordomme.  

Dagshoroskop

27. november 2020

Der er nogle særlige følelser, du hverken kan eller skal tage afstand fra. Er det mellem dig og din partner, bør I sætte ord på og gøre det uden fordomme.  

Ugehoroskop

27. november 2020

Der er en sjælden ro omkring dig, og det giver dig mulighed for at bruge din energi på en anden måde. Du er også i en situation, hvor du kan tage imod en spontan invitation, der pirrer din nysgerrighed. Dine lidt alternative eller kunstneriske interesser kan du også få mulighed for at dyrke nu. Jo mere tid du bruger på disse, des mere inspiration og større glæde finder du ved det.

Månedshoroskop

27. november 2020

I starten af november kan en eller flere personer være svære at samarbejde med. Det er ikke sikkert, du forstår disse personer, og du kan vælge ikke at gå yderligere ind i det. Arbejdsopgaver ændres midt på måneden og kan have rødder tilbage i foråret og starten på Corona. Parforholdet kan styrkes i dagene omkring den 9., hvis du er opmærksom og selv viser din interesse. Fra den 14. stiger energien og handlekraften.

Årshoroskop

27. november 2020

Året som helhed

Fra årets start er det tydeligt for dig, at dine fremtidsplaner må revideres, og at det betyder store forandringer. Dine ambitioner er store, men selv om du ser muligheder, kan der også være områder, hvor du løber panden mod en mur. Det kan gøre sig gældende i karriere, men også med andet du ønsker at opnå eller har arbejdet for.

Fra slutningen af juni og året ud kan du have ekstra energi at gøre godt med. Det handler om at bruge den fornuftigt, få afløb for overskuddet på en fysisk måde, og ikke blive overmodig. Fra starten af september til midten af november må du kæmpe for det, du sætter dig for. Du kan opleve frustrationer og et større temperament, men til gengæld giver du ikke op.

Job

Du kan starte året i et nyt job eller med helt nye opgaver. Særligt januar kan også byde på en afslutning. Der er under alle omstændigheder lagt op til store forandringer. Januar kan være svær, fordi du ikke har den fulde kontrol over det, der sker. Skulle du miste dit job, vil du hurtigt komme videre. Særligt fra midten af februar og til slutningen af marts bør du lægge kræfter i at nå dine karriemål. Dit job kan indeholde både rejseaktivitet, undervisning eller kursus, der vil blive særlig aktuelt fra foråret og frem til sommerferien. Der kan være fokus på teambuilding, men også hvor du holder gamle forbindelser vedlige. Du foretrækker ro på din økonomi, men kan træffe beslutninger i januar, der kan give ustabilitet i foråret. Det kan dog vise sig at være risikoen værd.

Kærlighed

Der sker så meget for dig, at det kan blive vanskeligt at holde det fokus på parforholdet, som du gerne vil. Til gengæld kan partneren være god at tale med, og det er en god måde at pleje dit forhold på. Fra midten af maj til sidst i juni er det godt at tage en pause sammen - måske som en tidlig sommerferie. For den single Vædder kan det være svært at få tid til at opsøge en partner, hvis det overhovedet er noget, du ønsker.

Årets muligheder

Det er bedre at give slip end at holde fast i noget, der har tvivlsomme udsigter. 

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Vædderens tegn er et såkaldt Ildtegn, og har derfor en medfødt portion ekstra energi med sig, som du givetvis bruger ved fysiske aktiviteter. Du er typen, som helst vil, og kan selv. Biler, mekanik, og anden transport er noget som tiltaler dig. Du er god til at få masser af gode ideer, men kan til tider mangle tålmodighed. Den røde farve er aktuel for dig


Fra forsiden