Horoskop vægten

Vægt

23. september - 23. oktober
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Der er en særlig pondus over dig. Hvis du skal yde, vil du også kunne nyde. Du har op til flere muligheder at spille på, og din udholdenhed gavner dig.

Dagshoroskop

6. maj 2021

Der er en særlig pondus over dig. Hvis du skal yde, vil du også kunne nyde. Du har op til flere muligheder at spille på, og din udholdenhed gavner dig.

Ugehoroskop

6. maj 2021

Der skal helst være noget, der motiverer dig i det, du foretager dig. Der er intet galt i, at det er pengene, der forsyner dig med denne motivation for tiden. Du er i lige så høj grad indstillet på at give en hånd med i et større fællesskab. Det kan derfor lige så godt være handel og business, der kommer flere til gode på en og samme tid. Du kan nyde en stor anerkendelse for din indsats.

Månedshoroskop

6. maj 2021

Tiden er god til at oparbejde indre styrke, men også at udøve og vise denne overfor omverdenen. De første dage i maj suger du til dig og lader dig inspirere, hvilket kan ske i en kunstnerisk eller musikalsk retning. Efter den 9. er du mere på farten og møder langt flere mennesker i din hverdag. Pinsen er godt brugt til at komme på udflugt sammen med kæresten eller hele familien. Ved månedens afslutning er du mere eftertænksom.

Årshoroskop

6. maj 2021

Det bliver særligt vigtigt for dig i år at have en ”udvalgt”. Det kan være kærlighedsmæssigt såvel som en ven eller veninde. Én, som du har lyst til at være sammen med hele tiden, som matcher dig, og som du er på bølgelængde med. Den udkårne kan du måske møde i midten af februar, juni, september eller sidst i oktober. Måske kommer der en pause i relationen i maj og juni, men forbindelsen kan igen optages i juli.

Har du mål, som du går efter, måske i forbindelse med arbejde eller spirituel praksis, vil din største gennemslagskraft skinne igennem fra 25. februar til 21. marts. I det tidsrum mærker du succes og stort velbehag – blandt andet med dem, du omgås. Mellem 14. april og 9. maj samt 16. august til 10. september har du ligeledes mulighed for at markere dig på en konstruktiv måde. Alt, hvad du gør i denne periode, vil med meget stor sandsynlighed lykkes for dig.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Vægt er et såkaldt lufttegn. Vægten symboliserer især fred, skønhed og harmoni. Vægten hader konflikter og vil altid gøre meget for at imødekomme dens omgivelsers ønsker. Den omgiver sig gerne med smukke ting og bor gerne i smukke omgivelser. Vægten elsker sociale arrangementer, og den er i sit es, hvis de kan hjælpe dens medmennesker. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vægten.

Fra forsiden