Horoskop vægten

Vægt

23. september - 23. oktober
Astrolog Brian Teglgaard

Dagshoroskop

Det er tid til at tage dig af nogle lidt mere dagligdags gøremål. Er du allerede på bagkant med disse, kan du ikke udsætte dem yderligere.  

Dagshoroskop

16. oktober 2021

Det er tid til at tage dig af nogle lidt mere dagligdags gøremål. Er du allerede på bagkant med disse, kan du ikke udsætte dem yderligere.  

Ugehoroskop

16. oktober 2021

Mange øjne kan vende sig mod dig for at høre din mening, eller om du har et svar på en konkret situation. Denne situation kan have hængt i luften et stykke tid, for der er ingen hurtige svar eller løsninger at gribe til. Godt gennemtænk kan du midt på ugen præsentere din version af en mulig løsning, og den vil der blive taget godt imod. Det hele begynder at gå i den rigtige retning.

Månedshoroskop

16. oktober 2021

Står du med en økonomisk udfordring ved starten af måneden, er der hjælp at hente hos et familiemedlem. Efter den 7. kan du igen disponere mere frit, og du har et positivt syn på dig selv og din situation. Det giver dig gode kort på hånden i forhold til både en partner, men også i forhold til andre du er i tæt kontakt med. En usikkerhed den 27.-29. giver både håb og drømme, med de er svære at handle på, så afvent mere klarhed.

Årshoroskop

16. oktober 2021

Det bliver særligt vigtigt for dig i år at have en ”udvalgt”. Det kan være kærlighedsmæssigt såvel som en ven eller veninde. Én, som du har lyst til at være sammen med hele tiden, som matcher dig, og som du er på bølgelængde med. Den udkårne kan du måske møde i midten af februar, juni, september eller sidst i oktober. Måske kommer der en pause i relationen i maj og juni, men forbindelsen kan igen optages i juli.

Har du mål, som du går efter, måske i forbindelse med arbejde eller spirituel praksis, vil din største gennemslagskraft skinne igennem fra 25. februar til 21. marts. I det tidsrum mærker du succes og stort velbehag – blandt andet med dem, du omgås. Mellem 14. april og 9. maj samt 16. august til 10. september har du ligeledes mulighed for at markere dig på en konstruktiv måde. Alt, hvad du gør i denne periode, vil med meget stor sandsynlighed lykkes for dig.

Læs mere om stjernetegnet

Om stjernetegnet

Stjernetegnet Vægt er et såkaldt lufttegn. Vægten symboliserer især fred, skønhed og harmoni. Vægten hader konflikter og vil altid gøre meget for at imødekomme dens omgivelsers ønsker. Den omgiver sig gerne med smukke ting og bor gerne i smukke omgivelser. Vægten elsker sociale arrangementer, og den er i sit es, hvis de kan hjælpe dens medmennesker. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vægten.

Fra forsiden